Lena, robi się kawał baby, a teraz mamy ześwirowaną na punkcie uj trenerkę i zobaczymy co z tego wyniknie. Mam ogromną nadzieję, że poprawimy styl, sterowność i opanowanie na parkurach. Szczególnie, że to osoba, która potrafi jak debilowi wytłumaczyć co, kiedy, dlaczego w lewo a nie w prawo, gdzie łydka, gdzie wodza, gdzie dupa etc. Na razie pracujemy nad kontaktem, bo to się nam bardzo popsuło... no i nad moim dosiadem - jak się okazuje. Przejścia, gięcia, przejścia, gięcia, przejścia, gięcia 😉 Chciałabym wreszcie dość do momentu, kiedy podjeżdżam pod przeszkodę i jest spokój, a koń jest w ręku i nie próbuje na własną rękę się rozlatywać. Cieszę się, że już wiosna, większa motywacja do pracy nad sobą i lepsze samopoczucie nas obu 🙂
Fantazja - ale ładny z Was duecik 🙂 Aurelia - konisko przecudne 🙂 a świnka wymiata! 😀😀😀 👍 Lena - ależ piękny ten Twój glutek 😲 btw - co to za dereczka? Świetna!
Nas tu jeszcze nie było i mam nadzieje ze nie ma nikt przeciwko ze sie pojawimy🙂 to Jest Łezka moje maleństwo🙂 Tak wygląda szczęśliwy koń... i niech ktoś powie że taka masa sie ruszać nie może😀 chwilowo mamy brzuszek bo sie mało ruszamy🙂 i taka tez nasza natura( z tym brzuszkiem)
dziekuje... niespodziewałam sie że Łesiutek tak sie spodoba.. 14 skonczy w kwietniu🙂 pod siodłem mam ale nie na tym komputerze.. więc narazie nie dorzuce.. mimo wieku nadal zachowuje sie jak dziecko🙂
aurelia wreszcie jakieś fotyyyyyyyyyy 🏇 Teraz będziesz pewnie miała ich więcej więc częściej się będziesz musiała pokazywać i Polcię 😉 Bo jak nie to będzie 🤬... a wywiad działa ..... 😎
brzoskwinia niestety, u nas śnieg i ciągle pada 😫 a miała być już wiosna darolga dziękujemy :kwiatek: aurelia pięknego masz konika 😀 Lena fajną odmianę ma na główce, masz jakieś zdjęcia z przodu? poproszę 🤣