Vuko... no i powiedz mi, ze nasz konie nie sa do siebie podobne... hehhehe... jakos tak zawsze mi sie kojarzą ze sobą;-) A co do wylegiwania no to wiesz... sama przyznałaś... "królewicz" - to wszystko tlumaczy 😁
wszystko pięknie i ładnie, jeździcie po imprezach i robicie wielkie szoł, niby full profi.. ale dlaczego konie nie mają nawet dobrych rozmiarowo derek? trochę psuje to cały obrazek.. 🙄
[quote author=k_cian link=topic=37.msg193748#msg193748 date=1236280800] wszystko pięknie i ładnie, jeździcie po imprezach i robicie wielkie szoł, niby full profi.. ale dlaczego konie nie mają nawet dobrych rozmiarowo derek? trochę psuje to cały obrazek.. 🙄 [/quote]
Derki są dobrze dobrane tylko gdybys wiedziała co one robia z nimi na pastwisku 😲 uwiezysz że kon potrafi wysliznać sie z derki pozapinanej na wszystko nawet dodatkowo zapietej na 2 gumy!!!! on sa zdolni do wszystkiego nawet odpinania sobie kantaró a potem człowieku chodz i szukaj wiatru w polu😀 jeszcze tak rozrabiajacych koni nie spotkałam
ale to ma się tak jak wiatrak do piernika.. na zdjęciach derki choćbyś nie wiem jak chciała się nie dopną zaś na jednym z koni podejrzewam że nawet brzucha nie zasłoni.. no ale nevermind... 🙄