Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Marcepana, vill_18, zaba, k_cian -  :kwiatek: Wlasnie zbieramy tylki do roboty przed sezonem. Sama sie dziwie, ze kobyl tak dobrze zakonserwowany  😁
wątek zamknięty
asior uwielbiam Hilę 😉 więcej!
wątek zamknięty
asior ja nigdy nie miałam swego rodzynka voltowego ale juz mam   😜
wątek zamknięty
Noraka aleee smoczysko 😀
Marcepana niezłe konisko😉
Asior ahhh ta twoja kobylka🙂
Moje podopieczne 4.5 letnie małe żyrafiątko😉

wątek zamknięty
no to teraz pokaz umiejętności kobył Pokemona z wczorajszego błotska , derkowana mamusia , młodzież luzem z racji "czystego" charakteru...

seria lotnych zmian nogi ze zwrotami ...

no mamo potrafisz tak?

a i owszem...

a teraz dziecko ucz się wyginać śmiało ciało !!!!

a tak w ogóle to pokaże wam język ...

wątek zamknięty
m.indira super ujęcia, aż serce boli jak patrzę na ten piękny błękit upaplany w błocie. 🤣
wątek zamknięty
Brzezinka jak kiedys mnie tam zawieje , to porobię sesję i Twoim jak chcesz , bo u Cie przecia tak piknie ....
wątek zamknięty
Zapraszam, zapraszam.
A piknie to jest ale nie teraz. Bo w tym momencie moje konie jak wychodzą na wybieg to wygladają dokładnie tak jak pokemona.
wątek zamknięty
brzezinka, mówiłaś coś o błękicie upaplanym w błocie?
wątek zamknięty
Zuziasta wspaniała błotna kąpiel. Tylko jak pomyslę o praniu to normalnie mnie  😵.
wątek zamknięty
Na myjkę, wąż, ciepła woda, pralka, solarium  😁
Większą trudność sprawia mi czyszczenie konia  🙄
wątek zamknięty
ach i ja sie dzis szarpnelam na zdjecia... pierwsze w miare sensowne od kilku miechów...

i prawie jak walentynki... 😉

m.indria... hoho... jakie szalenstwa... trzecie od dolu rewelka - zupelnie, jakby sobie tanczyla na jakiejs bibie;-)
wątek zamknięty
A ja wyszperałam jakieś stare foto sprzed roku:]
Ja tu gotowa do roboty, wchodze do stajni a tu królewicz sie wyleguje....

😎
wątek zamknięty
Vuko... no i powiedz mi, ze nasz konie nie sa do siebie podobne... hehhehe... jakos tak zawsze mi sie kojarzą ze sobą;-) A co do wylegiwania no to wiesz... sama przyznałaś... "królewicz" - to wszystko tlumaczy 😁
wątek zamknięty
taggi Faktycznie podobne bestie😀 Wylko Twój rumolek ma skarpetkę a mój bosy zupełnie😀
wątek zamknięty
to masz konia złodziejskiego... tak się kiedyś mówiło podobno o koniach bez zadnych odmian... Chodzilo glownie o kare i gniade. 🙂
wątek zamknięty
taggi fajnie😀 podoba mi sie to okreslenie😀 🏇
wątek zamknięty
Idzie wiosna !!!

wątek zamknięty
My z Liblem w nowym domku już 🙂
Najpierw było namawianie Konika, żeby wlazł do przyczepy:

A potem pierwszy spacerek w nowym miejscu:
wątek zamknięty
A tu chłopcy z mojej pracy 😀
wątek zamknięty
wszystko pięknie i ładnie, jeździcie po imprezach i robicie wielkie szoł, niby full profi.. ale dlaczego konie nie mają nawet dobrych rozmiarowo derek? trochę psuje to cały obrazek.. 🙄
wątek zamknięty

moje rude konisko bo gniade i kare już były  😉
 za zdjęcie niezgodne z regulaminem. wygasa 13 III 09
wątek zamknięty
mój rumak i rumak Lovely  🤣
wpatrzone:

koleżanki od 13 lat

szeroki uśmiech:

libella, i jak Libelka czuje się w nowym domu?
wątek zamknięty
korsik- a własnie miałam vwrzucać historyjke  😁
wątek zamknięty
[quote author=k_cian link=topic=37.msg193748#msg193748 date=1236280800]
wszystko pięknie i ładnie, jeździcie po imprezach i robicie wielkie szoł, niby full profi.. ale dlaczego konie nie mają nawet dobrych rozmiarowo derek? trochę psuje to cały obrazek.. 🙄
[/quote]

Derki są dobrze dobrane tylko gdybys wiedziała co one robia z nimi na pastwisku 😲
uwiezysz że kon potrafi wysliznać sie z derki pozapinanej na wszystko nawet dodatkowo zapietej na 2 gumy!!!! on sa zdolni do wszystkiego nawet odpinania sobie kantaró a potem człowieku chodz i szukaj wiatru w polu😀 jeszcze tak rozrabiajacych koni nie spotkałam
wątek zamknięty
ale to ma się tak jak wiatrak do piernika.. na zdjęciach derki choćbyś nie wiem jak chciała się nie dopną zaś na jednym z koni podejrzewam że nawet brzucha nie zasłoni.. no ale nevermind... 🙄

libella i jak kobyła w nowym domku?
wątek zamknięty
Poniuś więcej podopiecznego!
wątek zamknięty
Żeby nie zaśmiecać, to info jak Libel w nowym domku znajduje się w Kąciku Rekreanta 😉
wątek zamknięty
My z Liblem w nowym domku już 🙂
Najpierw było namawianie Konika, żeby wlazł do przyczepy:

A potem pierwszy spacerek w nowym miejscu:

Tak jakoś ten trajlerek wydaje mi się znajomy.

Widzę ,że ma się dobrze 🙂
wątek zamknięty

na przypomnienie zimy 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.