Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

pursat - Ciebie to już nawet komentować lepiej nie będę  😁 i tak wiesz co o Was i Twojej twórczości sądzę :kwiatek:

aszka - a jak maluch?

strucelka - świetne jak zawsze!

maleństwo, i tym oto sposobem udowodniłaś że nie tylko "uszy asiora" są de best  😁 i chyba nie wiesz jak to jest być nie teges  😉 ale mogę objaśnić
nie teges jest się kiedy nielotowi zamarzy się by doprawić sobie skrzydełka.. i wtedy nóżki na zad, górą co najmniej 160 i heja, w locie robimy obowiązkowo kaczuszki

proti :kwiatek:

btw, świetnie jej w terra 😉
łoś rewelacyjnie się trzyma, nie jest zazdrosny już o sarę?

i na koniec jedno, w błogiej atmosferze, zanim ciotka się za nas wzięła 😉
wątek zamknięty
K_cian śliczny ten Twój rudziak 🙂
Lieblka wiosennie:
wątek zamknięty
Maleństwo cudownie wyglądacie w terra!
wątek zamknięty
Goha, Maleństwo, Pursat, K_cian  :kwiatek: :kwiatek:

A to mój szatan dzisiejszy 😍

a jemu co? 😁

K_cian widzę, że zaczynacie skoki 😀 jak Wam idzie?

Libella matko, w ogóle bym Libla nie poznała! Jak pięknie się prezentuje 😜
wątek zamknięty
Strucelka miło mi to słyszeć  🙂
wątek zamknięty
libella - super kobyła Ci się zmienia! wstawiaj jeszcze!! z kim teraz pracujecie? może być na pw

strucelka ano zaczynamy  😉 jak nam idzie? najbardziej obiektywnie powie Ci to proti 😉 lub któraś z dziewczyn voltowych które przez chwilkę zerkały..
ja generalnie jestem nielotem - z syndromem stojaka - i w tamtym roku ze 4 razy może coś tam próbowaliśmy latem, było tego tyle co nic i ze snuciem dziwnych czarnych scenariuszy przed nawet najmniejszym skokiem 😉 a dziś z zapałem i wielką chęcią się zabrałam, i wiesz co? niesamowite ile daje zmiana podejścia  😁

koń nieoskakany ale dzielnie nadrabiał za mnie :kwiatek: pokazał klasę - moim zdaniem oczywiście 😉 a ja podstawowe błędy - brak wyczucia, łydka za bardzo ucieka, za mało na strzemię a przez to ( a może na odwrót? ) górą się składam jakby tam 160 stało  👀 i muszę pilnować ręki - to za bardzo w dół ją ciągnę to z kolei za mocno oddaję
i jeden dodatkowo stresujący mnie szczegół - pierwsze skoki na wędzidle i dodatkowy strach jak ja konia naszarpię i natargam i co on przeze mnie będzie się miał  🙄

tyle z mojego punktu widzenia - nieobiektywnego  😉

a żeby nie offować to wstawiam jeszcze jedno - z dziwną perspektywą, bo robione z trybun 😉

wątek zamknięty
K_cian aktualnie (od października w zasadzie...) pracujemy same niestety, więc rzeźbię na tyle na ile potrafię 😉 Z dzisiejszej jazdy niestety więcej nie ma, bo była wyjątkowo kiepska 😉 ale mamy trochę z bieganiny po jeździe:

wątek zamknięty
strucelka super chlopaki! ale macie jeszcze sniegu!
malenstwo super los i super ruda!
pursat on sam  tak bryka, bez towarzystwa? 😁
ilb wiecej!
kcian no w koncu! trzeba sie odrywac od ziemi!
wątek zamknięty
maleństwo potwoich fotkach to już w ogóle nie mogę się doczeka aż moja terra dojdzie 🙂
wątek zamknięty
K_cian - dziękuję! 🙂 Wy jak zwykle się pięknie prezentujecie i cudną macie halę! 😍

Strucelka - tak dzisiaj reagował na próby zbliżenia się do niego na pastwisku 😁 Na tamtym zdjęciu koleżanka próbowała podejść 😉

Margaritka - on potrzebuje lekkiej zachęty, np. w postaci pogonienia go batem, ale jak się już nakręci, to sobie tak szaleje z własnej nieprzymuszonej woli 😀
wątek zamknięty
Margaritka teraz to już w Krk śniegu nie ma... 🙁  Ale był tydzień temu (zdjęcia robione jakoś w sobotę chyba).
Pursat ahaaa, to widzę, że on miły do obcych 😁
wątek zamknięty
moj kosciotrup 🙁

i nathan z chwili wybiegu ( zalecenie weta, ze moze wyjsc ale jesli bedzie szalal to zabrac, poki stal z forumowej wandy bolkiem to spokojnie dwa sie wygrzewaly, ale potem kon sie zmienil i zaczely szalec to zabralam  :icon_rolleyes🙂 chcialam wejsc na wybieg i robic ze srodka fotki ale jak tu robic jak maluch w obiektyw wlazi i domaga sie buziakow  😁

wandy bolek

za niezgodną z regulaminem wielkość zdjęcia. wygasa 5 III 09
wątek zamknięty
margaritka, co z twoimi końmi?
wątek zamknięty
margaritka on naprawde jest taki czarny, czy tylko wyszedł tak na zdjęciu? 🙂
Bardzo rzadko widuje naprawde kare konie
wątek zamknięty
a gdzie ty widzisz czarnego konia??
wątek zamknięty
wiorek 3 pierwsze fotki to ten sam kon😉

ciecior:
nerwina- straszsnie przezyla odsadzenie, masakrycznie schudla ( zostaje bez owsa ze wzgledu na przepalenie mleka) chociaz ma do usioru siana, mimo to i tak jej jutro badania znow robie  🙄

nathan boy - naciagnal sobie troche miedzykostny szalejac po wybiegu  🙄
wątek zamknięty
cieciorka 3 zdjecie margaritki
wątek zamknięty
wiorek to zdjecie czarno biale kobyly z dwoch pierwszych zdjec😉
wątek zamknięty
to zdjęcie jest czarno białe, a jakbyś się przyjżał/a dokładniej lub doczytał/a, wiedziałbyś że to nerwina z pierwszych dwoch zdjęć

margaritka to moze mozna mu wydzielic jaki kawalek trawy zeby nie miał szans sie rozpedzic?
wątek zamknięty
jutro wlasnie bedziemy kombinowac bo szkoda malucha trzymac w boskie  🙄
wątek zamknięty
Aaaa, no faktycznie 🤣 teraz widze ze wszystko jest czarno-białe, moją uwagę przykuł kon 😀
wątek zamknięty

Szczęśliwy brudny koń.
wątek zamknięty
maleństwo k_cian  :kwiatek:
Manta dzieki, Twoja kobyłka to oaza spokoju 🙂
Sznurka alez warkocz. więcej rudości, gdzie małe  🤬 😁 ?
Pursat dziekuję 🙂 , widze, że Twoj chłopak to istny diabeł, wygląda oblędnie jak zawsze  😜
margaritka cierpliwości, wszystko bedzie ok, pwoolutku mama dojdzie do formy, a naciągnięcie nathana tez pozostanie przeszlością 😉
ja rudej nogę leczę dwa miesiące i nareszcie wygląda na to, że już jej futro zaczyna zarastać miejsce zranienia, nie wiedziałam, że aż tyle się zejdzie  🤔

Strucelka piękne zdjęcia, świetny team i wspaniała aura !! 😍

jeszcze mój najmlodszy członek stajni

i ciotka (realna nie jakas tam przyszywana  :hihi🙂

wątek zamknięty
Dekster, Kto nie miał siwego, ten nie miał brudnego 😉
armara młody cudny!
wątek zamknięty

armara ciotka zasuwa bo piękna pogoda 🙂

Dekster ty chyba miałas mniej szczęscia czyszcząc 😀
wątek zamknięty
wisienka, jaka szyja o.o
wątek zamknięty
Libella Świetną masz ta konikę. Bardzo mi sie podobacie 😀
margaritka Fajne ogony😀

Teraz my...

Przepraszam za ilość  😡
wątek zamknięty
wisienka jaką on ma szyyyję 😵 😍
wątek zamknięty
Precelek Kujka dla mnie ta szyja juz normalna, teraz kazda inna taka malutka sie wydaje 😀
wątek zamknięty
Wisenka
świetny  😜

Vuko
ostatnie zdjęcie prześwietne !! fajnie by w bw wyglądało  😜
możesz powiedzieć coś więcej o koniu
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.