Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Zuziasta proszę zapoznać się z dopuszczalnym rozmiarem, zdjęć na forum
wątek zamknięty
Zuziasta, zmniejsz te zdjecia!!
wątek zamknięty
Klami- wychuchany konio 🙂

mój w nowej stajni. Jeszcze na piaszczystym wybiegu, teraz już chodzi na trawiasty.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/31011fb2beec8ec3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9484fbe466de678.html
tak nam jest w nowej stajni 🙂 🙂 🙂 szczęśliwi
wątek zamknięty
kate - i wlasnie tego konia mi brakowalo na nowej volcie🙂 ciesze sie ze moge znow Was widziec a tak swoja droga...
po pierwsze on znowu przybrał na masie. moze zastanow sie nad zmianą imienie...? na Czołg
po drugie - na pierwszym zdjeciu to w pierwszej chwili myslalam ze konika polskiego wkleilas😉 zmienil kolorek zupelnie. ale tez mu do twarzy
Klami dziekuje🙂😉 bardzo sie milo na niego patrzy. kiedys jak zobaczylam jego zdjecia (z rok temu lub moze troche dawniej) bardzo mi sie spodobal i od tamtej pory straaasznie lubie Twojego konia
wątek zamknięty
_kate - więcej zdjęć, więcej zdjęć! oj brakowało tu Was
gdzie teraz stoicie?

Zygzak - jaki kucyk skoczek 🙂 co to za maść Mielna?
tulipann - jak zawsze elegancko 🙂 (Lino) a kasztan śliczny
wątek zamknięty
Dziękuje za miłe słowa ! 🙂
wątek zamknięty
Zygzak - to ten sam - klacz

zuza - a nawet nie wiem ile Boluś ma wzrostu, może dziś uda mi się go zmierzyć.
wątek zamknięty
Zygzaku
Polonezowa Bella (dobrze pamiętam?) podoba Ci się bo to feliniaczka
wątek zamknięty
Ascaia - hucułka 🙂 imię sie zgadza
wątek zamknięty
yyy...
hucułka?

Wydaje mi się, że o którymś z tych zwierzów pisałaś, że jest od kucki felińskiej po hucule? To nie o Belli?
wątek zamknięty
tak zgadza sie, ale to była z mojej strony pomyłka okazało się ze Belka jest z dzikiego stada huculskiego

Pozdrawiam
wątek zamknięty
fajna hucułka

no i Lino Tulipan piękny
wątek zamknięty
Że nowe forum to też tu powklejam mimo że foty już się na starym przewijały:
Cyron odpoczywający po 1,5 rocznym ciężkim sezonie

Legato

Padokowi przyjaciele

I dla przypomnienia:
siwas

wątek zamknięty
Lagunka - nie umialabym sie zdecydowac, ktory mi sie najbardziej podoba.... cala trojka sliczna. a siwy jak ladnie zadek na drugim zdjeciu podciągnął... ekstra
tulipann - Tobie to az glupio mowic ze masz swietne konie, bo wszyscy to powtarzaja. ale... dorzece sie i ja - CUDA!
wątek zamknięty
@ polonez

Taka bajka
Ale w tą pierwszą wersję bardziej byłam skłonna bo jak na pełnego hucułka to ma dość szlachetny wyraz pyska i ta dość nietypową jak dla hucuła maść.
wątek zamknięty
Ascaia napisał:
Ale w tą pierwszą wersję bardziej byłam skłonna bo jak na pełnego hucułka to ma dość szlachetny wyraz pyska i ta dość nietypową jak dla hucuła maść.

myszato-srokate wśród hc popularne są 🙂
og.Waluch
og. Fant
kl. Persteka http://i5.photobucket.com/albums/y163/goha-granat/ogierekhczmatk.jpg?t=1227701358
og. Festyn
wątek zamknięty
halo, halo
jakie myszato-srokate?
bo my z polonez rozmawiamy o tej kasztance czy też może wręcz izabelce
wątek zamknięty
a to sorki - myślałam że o tym srokatym 😉
wątek zamknięty
🙂 no o tej kasztance 🙂 a ten łatek to jej syn po og. Ocel hc
wątek zamknięty
Fantazja Mielno jest siwy ale siwieje z bułanego, dlatego taki dziwny jest

Laguna Legato cudny! dołącza do moich voltowych ulubieńców i Twój siwy też!
wątek zamknięty
🙂

wątek zamknięty
wspominkowo - starrrre czasy 🙂

wątek zamknięty
polonez pytałam o wzrost Bolka (mam nadzieje,że nie pomyliłam imienia),bo my mamy takie proporcje tylko,że amazonka młodsza i na razie tylko krótkie oprowadzania stosujemy i trochę "zabawy" przy koniu

wątek zamknięty
Moj Lider [/img]
wątek zamknięty
Havana cięzko pracował, bo przygotowywaliśmy się do brązowej odznaki, więc już nie tylko grabiliśmy placyk, ale zaczęliśmy skakać. Plus doszły normalne treningi znowu, bo mieliśmy przerwę z przyczyn niezależnych, więc koń znowu jest katowany na drążkach.
Dziękuję za zauważenie

Fantazja przenieśliśmy się do stajni nad jeziorem. Mała, kameralna stajenka. jedyną jej wadą jest to, że nie ma hali, ale jest to poświęcenie na które jestem gotowa. Nie będę zanudzała pełną historią naszych przenosin, dość że w starej stajni już nie mogłam jeździć z kim chciałam, a dostępni i mile widziani trenerzy nie przyjeżdzają do jednej osoby. Jest też kwestia lojalności, czyli pojęcia na wyginięciu ostatnio
a oto jezioro:

wątek zamknięty
Karola
prześliczne zdjęcia!
wątek zamknięty
_kate - ale tam ślicznie, bez hali można sobie poradzić, a konik jest golony czy tak zmienił maść?
Karola Liderowa - zdjęcia jak z bajki, cudne, co to za konik?
zuza - jaki kucol-niedźwiadek 🙂
wątek zamknięty
kate, milo was widziec. Zlocisz pieknie jak zwykle.

Karola, cudowne!!

havana, dziekujemy.

To jeszcze cos.
Aktualne z pozdrowieniem:

I stare czasy w kondycji sportowej:
wątek zamknięty
Karola śliczny
_kate widze,że Barkas pięknieje z dnia na dzień-nie ten sam koń,na którym kiedys siedziałam i to jezioro-cudo
Fantazja niedźwiadek to będzie dopiero za miesiąc
wątek zamknięty
Karola liderowa, piękny, i cudnie mu w kobalcie, wiecej! 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.