Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

brzoskwinka, obłędna grzywa i konio śliczny
Pursat, ale śnieżyca u nas tylko 2 razy tej zimy tak padało
Pinesska, u was wiosennie w porównaniu ze zdjęciami innych

A teraz troche zdjęć mojej Rudej. KObyła z tygodnia na tydzień wygląda lepiej ale teraz przed nami ciężki okrez bo zaczyna linieć i będzie wyglądała paskudnie. Jestem ciekawa jaki kolor będzie miała latem.
I coraz bardziej podoba mi się z irokezem.

Kilka fotek pod siodłem

I z pastwiska

wątek zamknięty

Pędź malutka kuleczko 🙂
My nowi  😡
wątek zamknięty
wisienka fajny krajobrazik 🙂
aszka mam taka sama czape 😁 dobieralas kolorystycznie do owijek czy tylko moj monitor tak przeklamuje kolory? 😉 👀
Pursat bialo, jakbys photoshopem jakis efekt nalozyla 😜
Brzoskwinka nie bede oryginalna - super konio  🥂
Vuko moj lizaka by zwinal zanim zdazylabym policzyc do 3 😁
Feno ale niebieściutkie niebo! Aura sprzyja amorom 😉
margaritka maly rozrabiaka, ma ten blysk w oku 😀iabeł:

My z dzisiaj:
wątek zamknięty
my_karen, Pompony i obszycie maja ten sam kolor co owijki ale jakoś się tak złożyło że kolor się dopasował 🙂
wątek zamknięty
aszka-Ruda wyglada teraz super, postaraj sie utrzymac ja w tej kondycji bo normalnie miodzio-taka smukla i szlachetna, bez zwisajacego bebenka 😜-normalnie inny kon.No i sliczna ma glowke 😉
wątek zamknięty
ja mogę dorzucić dzisiejsza sesję śniegową 🙂

Ogr tak się cieszyl, że aż derkę sponiewierał 😉

wątek zamknięty
my_karen ja tez tak nmyślałam, ale najpierw spróbował, pomlaskal i zrezygnował zaraz po tym jak lizak przykleil mu sie do nosa. Zaczął się o wszystko wycierać i stroić miny.... 🤔
Miedzy innymi takie:

Moze on po prostu sie zdrowo odżywia bo jabłka pożarł natychmiat  😁
wątek zamknięty
aszka-dziewczyna tak się zmachała tą gonitwa po pastwisku czy wytarzała się,że taka mokra?Trzecie zdjęcie śliczne 😍
wisienka-widać ,że "kuleczka"przebiera nóżkami i to zdrowo po tym śniegu 🙂
opolanka-gwiazdka i chrapka-moje ulubione odmiany :emoty327🙁wiadomo dlaczego  :hihi🙂

Korzystając z zimowej aury dzisiejsze fotki

wątek zamknięty
dzięki 😉

Ale macie fajny głęboki snieg!! ja musiałam ogrowi założyć na wszystkie łapy kalosze, bo gdzieniegdzie sterczy złamany lód z kałuży (niby nic a potrafi pokaleczyć koronkę), a przeciez mu nie powiem "tam nie idź" jak szaleje 😉
Ale przynajmniej grudy nie było.
wątek zamknięty
aszka a gdzie mały? 🙂
wątek zamknięty
Pozdrowienia od Złocisza😉
wątek zamknięty
planeta10, taka zmachana a że futro długaśne to zaraz mokra ona się wogóle nie tarza nigdy i nigdzie 🙂

milusia, dziękuje mam nadzieje że nam się uda utrzymac obecny stan.

MoniaaA, już pisałam że mały zmienił wlaścicela przed świętami 🙂
wątek zamknięty
To może ja przedstawię swoje kopytne.
Na początek Niunia:

Na drugim zdjęciu Całuska (ta po lewej), po prawej stronie Dragon, koń Flory:
wątek zamknięty
MY z Niedzieli:
wątek zamknięty
Vuko sliczne to jak stoisz w boksie!

Dorcysia on pieknieje w oczach, wiesz?

Margaritka widzę ze wojaże z aparatem udane!
wątek zamknięty
Jessy   świetny pomysł z tym tortem 🙂 i rewelacyjnie Twojemu chłopakowi w pomarańczowym kolorze 🙂

brzoskwinka śliczna kobyłka i ta grzywa  😜
wątek zamknięty
aien witamy, napisz coś więcej o swoich koniach, jeździsz na nich?
brzoskwinka w jakiej miejscowości trzymasz swojego pupila?
aszka ładnie ładnie  🙂 a swoją drogą to naprawdę Twoja kobyłka jest olbrzymia (w sensie wysoka) i jest charakterystyczna przez swoją maść, podoba mi się  😀
wątek zamknięty
Tak, to stare zady już, Niuńka ma 7 lat, Całuska 5 (wdrażana do jazdy po kontuzji). Obie jeźdżone i w klasiku i w weście (Niuńka zdecydowanie woli west, Całuska klasyk).
wątek zamknięty
Poniuś również podrawiamy Złotego  😅 Kiedy przyjeżdżacie się u nas pościgać?
wątek zamknięty
Santoska ostatnie super! i ten klimacik..  😜 😜
wątek zamknięty
wielkie dzięki
wątek zamknięty
a to moja królewna przyłapana na połódniaczku.

wersja brudaska !
wątek zamknięty
gracja03 śliczny ten twój spiący brudas 🙂
wątek zamknięty
chyba nie byla zadowolona z przerwanej drzemki  😉 ale slodko wyszla na zdjeciach
wątek zamknięty
widząc takie zdjecia zawsze sie zastanawiam  czy osobie która je wstawia nie jest wstyd ze koń lezy w kupie
wątek zamknięty
nie stoje przy niej 24 na dobe i nie wyłapuję wszystkich kup które  robi. Może niektórzy mają na to czas  ale ja musze pracować a innym niektóre rzeczy łatwiej przychodzą. Miała posłane ale jak widac zdążyła nabrudzic i rozdreptać ale nie mam zamiaru się tłumaczyć.
wątek zamknięty
Bardzo chudy ten koń biedaczek i do tego taki mały boks biedny konik gracja03 mam nadzieje ,że w tym boksie w nocy koń nie śpi?
wątek zamknięty
gracja03, mi sie wydaje ze Cisce chodzi o to, ze nasze konie tez czasem rozdeptuja kupy i sie na to klada, ale my wtedy ich zdjec w takich "okolicznosciach przyrody" nie wstawiamy na forum 😉
wątek zamknięty
Oj już nie przesadzajcie, koń nie stoi na betonie z kupami, a poprostu zdążył już trochę nabrudzić, fotki chyba robione z lampą przez co jeszcze bardziej to widać, ale czy to naprawdę jest aż taki syf? Jeśli inni nie mają nigdy podłoża w końskim boksie w takim stanie - szczerze zazdroszcze =) Może poprostu skupić się na koniu? A nie analizować czystość boksów, skoro nie ma tu karygodnych zaniedbań?
wątek zamknięty
Fakt,oglądanie wypucowanych koni jest przyjemne,ale chyba wszyscy którzy pracują przy koniach wiedzą jakie są realia i nie są w stanie stać cały dzień z łopatą podstawiona pod koński zadek.
Dziewczyna konia wyczyści i po sprawie,i na następny dzień tak samo 🤣Przecież to takie oczywiste ,że koń na padoku wytarza się w piachu czy błocie ,a w boksie położy się na świeżo zrobionej kupce.
brzoskwinka-a gdzie ten koń jest chudy?To wina zdjęcia.Złe ujęcia mogą zrobić z konia karykaturę.

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.