Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Świetna fotorelacja!  😀

Ok, zaraz coś poszukam, ale nie obiecuje, że znajdę coś co będzie się nadawało do publikacji 😉
wątek zamknięty
kujka nie no on jest rewelacyjny!
wątek zamknięty
senkju gerls  :kwiatek:
nawet nie wiecie jak mnie dziwi to, ze nie tylko mi sie podoba moj kon, naprawde! bardzo mi milo  😡
wątek zamknięty
Et Voila, Ciotka-paralityk-Sierra&Kucyk-Grom-SamoZUO - dla was harpie i piranie jedne...  👿  :kwiatek:
Pudzianoska se siadła, se postępowała...

Se pokłusowała

i se pogalopowała 😉

Ale jak przyszło do elementów, to Ciotce Koniczce ręce i cycki opadły i na dała rady zrobić - na moje szczęście - żadnych zdjęc  😁

Pozdrawiam  😁
wątek zamknięty
Ojjjj przesaadzasz, przecież bardzo dobrze wyglądasz!
Swoją drogą, dawno nie widziałam Twoich zdjęć na innym koniu niż Czardasz, kurcze ładnemu to we.. ee na wszystkim ładnie! 😉
Pirania dziękuje i kłania się nisko!

wątek zamknięty
harpia rowniez dziekuje 😉
Grominero jaki ma ogon gesty! piekny!
a "Pudzianoska" z pierwszego zdjecia swietna!  😀 (jak tam sie czujesz w nowym-starym kolorze na glowie?  :oczy2🙂
wątek zamknięty
MoniaaA Bóg i Koniczka mi świadkiem, że wybrałam te najlepsze zdjęcia. Calą jazdę próbowałam się pochylać (czego nie mam w zwyczaju), podciągałam nogą, łapałam się kolanami, zadzierałam pięte. Po prostu wsiadałam na konia, i zaczęłam walczyć... na wolność naszą i waszą :/

Teraz będę częściej wsiadać (co prawda nie na mojego Złotego) ale jednak. Może się "rozruszam" 😉

Ale i tak dziękuje  :kwiatek:

Kujka Niestety czuje się gorzej niż średnio, ale pocieszam się, że to jeszcze nie mój kolor. 😉 Jak moje odrosną mi do długości odrostu nieprzyzwoitego, to idę ostatni raz je poprawić na kolor - niczym z zupki chińskiej  😁 - "identyczny z naturalnym"  😁

Grominero w ogóle jest piękny, ale na moje szczęście najpiękniejszy, to ma charakter  🙇
wątek zamknięty

Ale jak przyszło do elementów, to Ciotce Koniczce ręce i cycki opadły

no juz nieee przesaaadzaj!  👿  😉
wątek zamknięty
Przesadza, przesadza. Ciotka Koniczka po prostu zajęła się tłumaczeniem i nie myślała o zdjęciach 😉
wątek zamknięty
Koniczka jak cudnie grom wygląda!
A w derce mrau!!!

a teraz nasze odbicie lustrzane
wątek zamknięty
sznurka, super zdjęcie!! 🙂
śnieg pada śnieg pada...a miałam nadzieję, że już nie będzie 😉
wątek zamknięty
sznurka, extra zdjęcie!

Sierra, znam ten ból 😉 Sama wsiadam na konia raz w miesiącu i też mi nie jest łatwo, tym bardziej, że koń nie ułatwia ciągle płosząc się i brykając 😉
wątek zamknięty
Mhm.. w sumie to od niedawna jestem tutaj zarejestrowana.. Nie sledze wszystkich watkow, bo brak mi na to czasu.. Tak w ramach przerwy w nauce moze dodam pare zdjec mojego konia. Moze Wam sie spodoba🙂

pozdrawiam
wątek zamknięty
Tuffy, jako ze nie przepadam ani za quarterami ani za kasztanami to.. masz bardzo ladnego konia! 😀
wątek zamknięty
Rude to nie moja bajka, ale Twój jest piękny, quartery uwielbiam jak najbardziej 😀 Cudowne ma oczęta, w ogóle calutki jest do schrupania 😍
wątek zamknięty
Fajny qh 🍴.Po czym?
wątek zamknięty
Tuffy jak zawsze piękny 🙂
Witaj Ola🙂  😅
wątek zamknięty
Kujka, Pursat tez mi sie nigdy kasztany nie podobaly.. no ale na masci sie nie jezdzi haha 😁
Dekster po Topsail Whiz🙂

Tusia witam, witam :kwiatek:
wątek zamknięty
po Topsail Whiz🙂
Z mordeczki wykapany tatuś 🙂
wątek zamknięty
Tuffy przecudny jest  🙂
kasztany rulez  😅
wątek zamknięty
TEN Topsail 😜?
A matka?
wątek zamknięty
Tak, TEN Topsail🙂 a coś nie tak z nim?? :P
Matka to Scorps Miss Tuffy. Z tego co wiem co tez od Boba Loomisa.
wątek zamknięty
Nie,absolutnie wszystko z nim w porządku.
Chodziło mi o to,że to taka sława 😉
wątek zamknięty
Tuffy, genialna wiewiórka !

pursat normalnie mój wiewiórek będzie zdołowany
wątek zamknięty
K_cian, przecież wiewiór Twój, to jeden z najpiękniejszych forumowych kopytnych 😍 Jego rudość, za którą to maścią nie bardzo przepadam, jest akurat takiego rodzaju, że mi się podoba 😁 I ta jego gwiazdeczka lekko zbaczająca z kursu wyznaczonego przez środek czoła, achhh 😜
wątek zamknięty
ale jeśli rude to nie Twoja bajka..  no nieee wiem... 🙄 już widzę jego spojrzenie.. te błagalne niewinne oczka mówiące koffaj konisia  😁

ale kasztan tuffy to poprostu rewelacja, tuffy - koniecznie wstawiaj jak najwięcej!  🍴
wątek zamknięty
Tuffy,  piekny koń. a szlachetność głowy po prostu oczarowuje
wątek zamknięty
deb, a zadek? ciastuszko  😎
wątek zamknięty
k_cian no dobra.. jeszcze dwa  🤣

hihi czasami zachowuje się jakby miał 2 lata.. a nie.. no właśnie.. na ile wygląda??🙂
wątek zamknięty
odkąd mój dwunastolatek został przez znaną zawodniczkę nazwany młodziakiem, nie pokuszę się o próbę odgadnięcia wieku, ale powiem że jest czarujący!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.