Et Voila, Ciotka-paralityk-Sierra&Kucyk-Grom-SamoZUO - dla was harpie i piranie jedne... 👿 :kwiatek: Pudzianoska se siadła, se postępowała... Se pokłusowała i se pogalopowała 😉
Ale jak przyszło do elementów, to Ciotce Koniczce ręce i cycki opadły i na dała rady zrobić - na moje szczęście - żadnych zdjęc 😁
Ojjjj przesaadzasz, przecież bardzo dobrze wyglądasz! Swoją drogą, dawno nie widziałam Twoich zdjęć na innym koniu niż Czardasz, kurcze ładnemu to we.. ee na wszystkim ładnie! 😉 Pirania dziękuje i kłania się nisko!
harpia rowniez dziekuje 😉 Grominero jaki ma ogon gesty! piekny! a "Pudzianoska" z pierwszego zdjecia swietna! 😀 (jak tam sie czujesz w nowym-starym kolorze na glowie? :oczy2🙂
MoniaaA Bóg i Koniczka mi świadkiem, że wybrałam te najlepsze zdjęcia. Calą jazdę próbowałam się pochylać (czego nie mam w zwyczaju), podciągałam nogą, łapałam się kolanami, zadzierałam pięte. Po prostu wsiadałam na konia, i zaczęłam walczyć... na wolność naszą i waszą :/
Teraz będę częściej wsiadać (co prawda nie na mojego Złotego) ale jednak. Może się "rozruszam" 😉
Ale i tak dziękuje :kwiatek:
Kujka Niestety czuje się gorzej niż średnio, ale pocieszam się, że to jeszcze nie mój kolor. 😉 Jak moje odrosną mi do długości odrostu nieprzyzwoitego, to idę ostatni raz je poprawić na kolor - niczym z zupki chińskiej 😁 - "identyczny z naturalnym" 😁
Grominero w ogóle jest piękny, ale na moje szczęście najpiękniejszy, to ma charakter 🙇
Mhm.. w sumie to od niedawna jestem tutaj zarejestrowana.. Nie sledze wszystkich watkow, bo brak mi na to czasu.. Tak w ramach przerwy w nauce moze dodam pare zdjec mojego konia. Moze Wam sie spodoba🙂
K_cian, przecież wiewiór Twój, to jeden z najpiękniejszych forumowych kopytnych 😍 Jego rudość, za którą to maścią nie bardzo przepadam, jest akurat takiego rodzaju, że mi się podoba 😁 I ta jego gwiazdeczka lekko zbaczająca z kursu wyznaczonego przez środek czoła, achhh 😜