Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Ten wątek też był fajny...

a że wczoraj była sesja, to wstawiam moją babę 🙂

Moja PPP czyli Pink Princess Polinezja

Oraz sorink za dubel, ale w życiu nie domyśliłabym się co to jest ZNK. 😉

Zamieniłam fotkę na link. Dozwolony rozmiar 640x480. Następnym razem ostrzegam. D.
wątek zamknięty
nie sądziłam że to napiszę i to po tak krótkim czasie ale... taki wątek już jest

ZNK 😉

http://www.voltazastepcza.fora.pl/konie,2/znk,34.html

chociaż mi osobiście pasowałoby, aby rzeczywiście nie rzucać takimi skrótami i by ten był wątkiem wiodącym...

pytanie - to jak w końcu wstawiamy zdjęcia? jako linki czy klasycznie? bo ktoś tam piał by wstawiać linki...

btw. ślicznie jej w różowym, wstawiaj coś z jazdy 😀
wątek zamknięty
może lepiej linki...?
wątek zamknięty
Ja myśle że można wstawiać normalne fotki
jestem zalogowana na innym forum (ten sam portal) forum dział 3 lata fotki wstawia sie normalnie i wszystko jest ok.
wątek zamknięty
ja też jestem za całymi zdjęciami - przede wszystkim zdjęcia są zamieszczone na serwerze typu photobucket itp a nie na serwerze forum, zaś moderatorzy w ramach pilnowania porządku, na wszelki wypadek, gdy nazbiera się n stron mogą te pierwsze, najstarsze zdjęcia, sprzed kilku miesięcy np, zmienić na linki - jesli okaże się że to rzeczywiście obciąża nadmiernie forum(choć mi także się nie wydaje by miało coś takiego miejsce)
wątek zamknięty
to co? ustalamy ten watek za jedyny sluszny? to ja proponuje migracje (na ZWK tez zaproponowalam) i tym samym przenosze:

wątek zamknięty
no to przerzucam wiewióra

mam taką sugestię do osób znających się na obsłudze i modyfikacji forum - da się zrobić coś takiego jak np na świecie koni? że wstawiane zdjęcia z automatu są pomniejszane do pewnego rozmiaru - na tyle dużego że widać co przedstawiają bez domyślania się czy to pejzarz, portret czy jeszcze coś innego a jednocześnie na tyle małe że nie rozjeżdżają za bardzo forum w żadną stronę.. wiecie o co mi chodzi? można podejrzeć w tym wątku np

http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?t=9708&postdays=0&postorder=asc&start=2505

da się i u nas coś takiego zastosować? myślę że byłoby poręczne..

Zmieniłam fotki na linki 😉 Nie znalazłam żadnej opcji, która pozwalałaby na coś takiego jak na ŚK :/ D.
wątek zamknięty
szafirowa niesamowite 🙂 pięknie Ci wyrósł chłopak, gratulacje!
k_cian spacjalnie dla Ciebie zmieniam posta Co za siodło masz? Rudy jak zawsze nic dodać nic ująć, sam seks
wątek zamknięty
szafirowa swietnie się chłopak zmienia
k_cian sliczne zdjecia, dla mnie tylko za gruba ramka ale tu nie o tym, koń super
wątek zamknięty
gabik,cieciorka&okwiat dziękujemy
chłopak gubi w końcu ciałko chociaż jest jeden minus - pupcia mniej okrągła bo i stąd tłuszczyku trochę ubyło... ale to nic, będziemy pracować i nadrobimy 😉

ramki to u mnie wciąż testy 😉 jeszcze musze się nauczyć jak i z czym się to je.. nie rozgryzłam też wciąż jak zrobić ramkę poprzez nałożenie na zdjęcie białego paska zostawiając oryginalne tło w miejscu czarnej ramki.. mam wrażenie że to było w ps wykonalne..
wątek zamknięty
mój mały łoś🙂

identyczni😉
wątek zamknięty
aszka jaki on wysoki! jak na źrebola to chyba spory chłopak jest? 😉
wątek zamknięty

maracuja - w jakim sensie już normalnie? po tym ścięgnie?

dokładnie tak 😉
więcej rudego więcej!!!
wątek zamknięty
to ja jeszcze raz:

a to już nie mój łaciak
http://quaprice-du-limancet.skyrock.com/

wątek zamknięty
jak przenosiny to przenosiny drugi mój post też tu wrzucam🙂 Tylko nie krzyczcie że za dużo zdjęć😉

to pokaże wam historyjkę pod tytułem "Dragonek i Gienek"

podchody

oj trzeba uważać na te rogi

zaprzyjaźniamy się

oko w oko

rogi już nie straszne

przyjaźń na całego
wątek zamknięty
aszka, ale się uśmiałam oglądając te zdjęcia Są rewelacyjne, a kozy moim zdaniem zawsze rządziły
wątek zamknięty
najgorsze w tym było to że Dragon potem przyszedł się do mnie pomiziać a cuchnął sam Gienek a wiadomo jak "pięknie pachną" capy 🙂
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny 🙂 cala jazda byla tak beznadziejna,ze szkoda gadac. jedynie wprowadzenie do krajobrazu tej malej stacjonatki mlodego skupilo i ucieszylo na tyle,ze przestal mna poniewierac,wozic, fochowac itp

oto dowod: FOCH

wątek zamknięty
szafirowa, on jak baletnica hihihi
wątek zamknięty
trochę Kilsona:

wątek zamknięty
brzask, znów na haku? jak nóżki killera? wygląda coraz lepiej konisko 🙂 zokrągla się

maracuja
tak, po ścięgnie odpukać zostały tylko złe wspomnienia i moje przewrażliwienie 😉 staramy się jakoś iść do przodu, ja mam od swojej strony wrażenie że jest sporo lepiej - nawet jeśli są zgrzyty

wedle prośby,jeszcze raz wiewiórek

i nasza wiecznie problematyczna strona pod kątem zrównoważenia, wygimnastykowania i chyba wogóle wszystkiego..

wątek zamknięty
W takim razie i my się pokarzemy na nowym forum po raz pierwszy mój brudasek hihi 😀

wątek zamknięty
wrócilismy do hacka ale tylko na chwile, od wczoraj znowu na wędzidle.

nózki narazie w porzadku, juz zaczynamy powoli galop

i jeszcze jedno z klusa:

wątek zamknięty
kabbi cudna kluska! to chyba tylko u nas arabki to pulpety hihi
wątek zamknięty
No tak margaritka skoro za dużo roboty nie maja a ze żłobów aż się wysypuje bo przecież szkoda papu ukrócić to tak się kończy hihi
A jak się maluch chowa ?? Wstawiaj fotki
Brzask widzę że wy ostro się do roboty bierzecie, a jak się konisko czuje bo wygląda naprawdę dobrze tylko troszkę brzucha zgubił 🙂
wątek zamknięty
kabbi brudny ale jaki szczęśliwy🙂 a jaki on okrąglutki
wątek zamknięty
Wiem wiem Aszka powinnam ją na areobik zapisać hahaha
Ja wagą nie grzeszę ona jest tłuściutka tak więc w duecie jesteś w sumie idealne
wątek zamknięty
nie ma czasu albo pogody na fotki ale postaram sie o jakies nowe
wątek zamknięty
Eee migasz się we wtorek była dobra pogoda do zdjątek
a oto moje dzieciaki z wtorku

wątek zamknięty
aszka jaki on już wieelki
Sesja z Gienkiem genialna, a sam Gienek obłędny
kabbi brudasek, ale za to jaki szczęśliwy 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.