Dla mnie to dzielenie to cieżka sprawa, bo niektórzy na forum sa bardzo długo, ale mało sie wypowiadają, inni krotko, ale pisza dużo i bywa, że i mądrze 😁 , ja sama nie umialabym sie zaszufladkować... Bo na forum jestem dopiero 1,5 roku a z końmi lat ok. 17... Myslę, że gdy każdy dostanie 3 kartki do wysłania to na pewno trafi na starego re-v i na kogos młodszego... Nie do końca podoba mi się to rozgraniczanie 🙂. Starzy re-v miło by wpłynęli (choc to nie do końca dobre słowo) na młodych forumowiczów...
Dokladnie o to mi chodzilo :kwiatek: . Aby szczypior stał sie stałym i dobrym re-v musi miec też hmmm, wsparcie i przykład z góry 🙂,a nie dzielenie i "odpychanie" 🙂.
A ja to rozumiem. Bo przecież starzy voltowicze znają się z różnych imprez jeździeckich- chociażby Torwar, jakieś kursy. Może nie na tyle żeby mieć ze sobą stały kontakt, ale się znają. Tak samo "znają się" przez forum, po prostu coś o sobie wiedzą. I przychylam się do zdania, że milej jest dostać kartkę od kogoś kogo znamy "jakoś" lub do takiej osoby pisać. Bo przynajmniej wiemy co napisać poza "Wesołych świąt". Można napisać coś od serca tylko dla tej osoby. Osobom, które są na forum krótko jest bez znaczenia do kogo napiszą, czy do kogo wyślą, bo też nie kojarzą reszty, ale komuś kto jest wyjadaczem może nie koniecznie. Więc dziewczyny, nie bulwersujcie się tylko spróbujcie zrozumieć drugą stronę. Tym bardziej, że i tak pewnie zostaniemy wymieszani wszyscy razem.
Żeby nie było, ja nigdy w imprezie voltowej nie brałam udziału.
Dziewczyny ! Dostaje dużo pytań co trzeba napisać na odwrocie kartki.. 😵 Już sama nie wiem co mam pisać może wy coś wymyślicie i się tym z innymi podzielicie ?
A co do podziału to ja już sama nie wiem co mam pisać bo sama nie jestem za podziałami ale cały czas dostaje pw,że jak dostanę od tej osoby kartkę to rezygnuję z zabawy.Bardzo nie chcę aby ktoś rezygnował więc staram się wszystkim dogodzić i proszę mnie zrozumieć.
każdy powinien napisać życzenia iiii: i wymyśliłam że może każdy napisze na osobnej lub na tej samej kartce jakąś historie związaną z końmi lub coś o sobie🙂
każdy powinien napisać życzenia iiii: i wymyśliłam że może każdy napisze na osobnej lub na tej samej kartce jakąś historie związaną z końmi lub coś o sobie🙂
Ale po co? To są kartki świąteczne. Ich celem jest przesłanie życzeń świątecznych, a nie konisiowych opowieści.
Przez ostatnie kilka postów trwała rozmowa na temat osób,które są ; -krótko na forum, -są nikomu nie znane, -są uważane za szczypiorka ...... Ja nie mam nic przeciwko aby ona tu dołączyła jednak spełnia według mnie wszystkie punkty przeze mnie napisane -jest od września na forum, -ja jej nie znam, -jest szczypiorkiem i ma 12 lat.
Jak już powiedziałam ja nie mam nic przeciwko ale nie chcę aby potem powiększyła się lista osób,które nie chcą do niej wysyłać kartki.Wolała bym aby te dwie osoby zostały wybrane i zaproszone tutaj przez większą część osób biorących udział w zabawie 😡
Ja tylko mam takie pytanie, chcesz dozbierać do 90 osób bo ktoś napisał, że żeby każdy wysłał kartkę do 3 osób liczba uczestników zabawy musi być podzielna przez 3? Otóż nie musi być. Na prawdę nie musi.
Ja tylko mam takie pytanie, chcesz dozbierać do 90 osób bo ktoś napisał, że żeby każdy wysłał kartkę do 3 osób liczba uczestników zabawy musi być podzielna przez 3? Otóż nie musi być. Na prawdę nie musi.
Jak to nie musi ?Muszę jeszcze zrozumieć jak działa ten program,którym będę losować.Bo nie wiem,czy musi to być liczba podzielna przez trzy... No ale było by ładne i równe 90.Więc może znajdziemy te dwie osoby ? Ale to już jak wy chcecie 😀
Załóżmy, że w grze biorą udział 4 osoby. Osoba 1 wysyła do 2,3,4. Osoba 2 wysyła do 3,4,1. Osoba 3 do 4,1,2. Osoba 4 do 1,2,3. Jak widać liczba nie musi być podzielna przez 3. I serio, chciałabym wiedzieć dlaczego ktoś wyciągnął taki wniosek. Ciekawią mnie takie rzeczy.
A programu nie musisz zrozumieć, wpisujesz dane i on sam wybiera ludzi. Nic prostszego.
I ja wole mieć 88 osób które chcą wziąć udział w zabawie niż 90 gdzie 2 są włączone "bo tak".
hahah, Mery, pomijając 4-te już chyba wcielenie volty, to Ty masz, zobowiązujace nas do Twej rozpoznawalności, prawie 4 tysiace postów na koncie! ale żeś natrollowała 😂
Huh, ja tam volte od początku pamiętam, kwestia, że się nie wypowiadałam za dużo, a jak i już, to nie pod tym nickiem, który mam teraz 😉
A co do wysyłania kartek, też by mi było przyjemniej wysyłać do 'starej gwardii' którą znam od łaaaaaaaadnych paru lat jednak, ale kurcze, naprawdę macie tyle tupetu, żeby żądać od Mraulin, żeby obok zbierania adresów jeszcze miała na uwadze Wasze fochy co do wylosowancyh osób? Ja bym chyba nie była w stanie jeszcze dziewczynie dowalić segregowanie wylosowanych osób według mojego widzimisie. Waszego czasu nie było by Wam żal? no c'mon!
edit: a z wysyłaniem pw z pytaniem, co ma się napisać z tyłu kartki to już w ogóle porażka... 😵
Dzięki ci Hija! dwa razy to pisałam, ale moje posty jakoś bez echa przechodziły. 😉
A co do podziału to ja już sama nie wiem co mam pisać bo sama nie jestem za podziałami ale cały czas dostaje pw,że jak dostanę od tej osoby kartkę to rezygnuję z zabawy.
To świadczy tylko o TYCH osobach... To życzliwa zabawa, są to śliczne święta i kazdemu należy się w nich trochę dobrego serducha... Nie ważne czy jest szczypiorem czy voltopirem... A jak ktoś tego nie rozumie, to chyba nie dorósł jeszcze do tej zabawy 🙄 .
Dziewczyny, proszę Was.. Aż mi się smutno robi, kiedy widzę jakieś rozdzielanie na szczypiorów i geriavitów. To miała być fajna zabawa, miało się robić miło na sercu, a tu co? "Wycinanie" kogoś, ze względu na to, że jest na forum krócej, i jest większa możliwość, że kartki nie wyśle? Otóż nie. Staż na forum i ilość postów nie wyznacza jaki ktoś jest. Dajmy wszystkim szansę! Sądzę, że jak kilka osób dostanie 2 kartki zamiast trzech, to nic się nie stanie. Przestańmy się uprzedzać, bawmy się, i świętujmy ten piękny czas! 😍