Forum towarzyskie »

Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

Ehh... będę świnia, ale kurna w akcji powinni brać udział czynni voltowicze, którzy mają już jakiś staż na forum, udzielają się - Bo potem wychodzą kwiatki takie jak powyżej. Konstantynopol, gdybyś raczył/a przeczytać wątek, to byś wiedział/a gdzie jak i do kogo należy wysyłać adres, a nie bezmyślne pisanie dla samego pisania a potem zdziwienie o co kaman. A kartki to wysyłamy świąteczne, na Boże Narodzenie, wiesz?
(Uprzedzając pytania czy przypadkiem nie piszemy o Wielkanocy... ) 😵

ps. i Pisałam, że 'skracanie' listy, jako ułatwienie dla zapisujących się przyniesie zamieszanie i pomijanie ludzi...
prawidłowa, skrócona lista:

76. AnetaW
77. AN
78. juliadna
79. ikarina
80. rico
81. Gagulec
82. patataj
83. madmaddie
84. karolinaaa
85. LatentPony
86. ewabe
87. chmura
88. Konstantynopol .
moon w sumie to sie zgadzam, nawet tak sobie dyskutowalam z inna voltowiczka, ze fajnie by byloslac starym voltowiczom a nie jakims dziwnym szczypiorom co tylko czytaja...
Karla po części się zgadzam, ale z drugiej strony, kiedy się przestaje być szczypiorem
np. czy ja się zaliczam
no ja mam konto od godziny a jakoś nie czytam tylko . 😀
ja nie jestem " szczypiorem " (chyba) . 🙂
Ale zrobicie komuś przykrość .
fajnie by było wam gdyby ktoś by wam nie wysłał .?  🏇
wysyłajmy każdemu co się wpisał . 🙂
Karla, no właśnie, szkoda że wcześniej o tym nie pomyśleliśmy, bo im dłużej lista jest "otwarta" tym mniej nicków jestem w stanie skojarzyć, niestety.
Miała to być fajna, ciepła akcja świąteczna, a wychodzi na to, że będziemy słać kartki nieznanym szczypiorom (żeby nie powiedzieć brzydziej i dosadniej": małolatom), którym za dwa miesiące forum się znudzi i w ogóle zapomną, że istnieje coś takiego jak volta.
Wiem, że uogólniam, bo jednak na liście są znane nicki, wiem, że być może kieruję się "kolesiostwem" ale jestem za dobiciem do liczby podzielnej na 3 i zamknięciem listy.

Konstantynopol, nawet nie chce mi się Twoich postów komentować...  😵
Moon , masz 99 😀
Jak będzie to zamykamy . ta liczba jest podzielna przez 3 🙂
Moon wlasnie o tym pisalam, nie podoba mi sie dolaczanie przypadkowych osob, ktore mhm no wlasnie z revolta jako taka maja niewiele wspolnego, hoduja jakies wyimaginowane ruszoffe konisie
madmaddie szypiorstwo uzylam raczej jako okreslenie osob, ktore na forum nigdy nic nie wniosly poza dziwnymi zapytaniami , madrosciami rodem z ruszoffych blogow qniar itp.
i mhm no ja po przemysleniu nie wiem czy kazdemu chce wyslac kartke- moze to brzmi idiotycznie, ale revoltowiczowa, stara spolecznosc to bylo cos... i to wlasnie takim ludziom i ich kopytnym chcialabym zlozyc zyczenia a nie jakims  no...
i od razu mowie- to jest tylko i wylacznie moje zdanie, mozecie mnie zlinczowac, ze sie wywyzszam czy cos..tak czuje sie kawalkiem starej wartosciowej volty a nie grzadki szczypiorow i qniar
[quote author=Karla🙂 link=topic=36895.msg769754#msg769754 date=1289742355]
Moon wlasnie o tym pisalam, nie podoba mi sie dolaczanie przypadkowych osob, ktore mhm no wlasnie z revolta jako taka maja niewiele wspolnego, hoduja jakies wyimaginowane ruszoffe konisie
madmaddie szypiorstwo uzylam raczej jako okreslenie osob, ktore na forum nigdy nic nie wniosly poza dziwnymi zapytaniami , madrosciami rodem z ruszoffych blogow qniar itp.
i mhm no ja po przemysleniu nie wiem czy kazdemu chce wyslac kartke- moze to brzmi idiotycznie, ale revoltowiczowa, stara spolecznosc to bylo cos... i to wlasnie takim ludziom i ich kopytnym chcialabym zlozyc zyczenia a nie jakims  no...
i od razu mowie- to jest tylko i wylacznie moje zdanie, mozecie mnie zlinczowac, ze sie wywyzszam czy cos..tak czuje sie kawalkiem starej wartosciowej volty a nie grzadki szczypiorow i qniar
[/quote]

Szanuje twoje zdanie , ale ja to zrozumiałem tak , że każdy kto jest nowy to dziewczyna która koffa rożoffe konisie . Mi polecieli tą stronę ze względu na to że są tu doświadczeni ludzie , którzy ci wszystko spróbują wytłumaczyć  . Nie sądze że ty sądzisz je jesteś jakaś queen , a po za tym można się poznać . Jestem Patryk , miło mi . Nie jestem jakimś psycho-jeźdźcem ( i nie sądze że ktoś tu nim jest ) , ale nie można pisać tylko z tymi których znasz od dawna , trzeba poznawać nowych ludzi . 🙂 To jest moje zdanie . Nie jestem jakimś fanatykiem kucyków pony ( chociaż wole kuce od takich zwykłych koni ) i już . Szanujmy siebie na wzajem , a będzie miło i przyjemnie. 🙂
Konstantynopol  - a jaki chcesz obrazek na kartce? Może być piękne kopytko?  😉
Majorka , nie .  😎
Lepszy będzie Święty Mikołaj albo coś w tym stylu . 🙂  👍
Właśnie zaczęłam się zastanawiać ile z tych osób co się zgłosiły dotrwa do końca i wyśle swoje kartki. Bo pewnie większość osób wysłała już adresy, niedługo będzie losowanie, a kartki będziemy wysłać pewnie za jakiś tydzień- 2.
I myślę, że większości będzie przykro, bo wyśle swoje kartki a dostanie 1-2.
Hmm... może i macie rację, ale nie do końca Was zrozumiałam: czyli według was, jak "wygląda" qniarka? Nie pisze postów na forum, tzn. nie udziela się? W temacie ''polecani re-voltowicze' czy jakoś tak, są nicki osób, które są nieznane, bo się nie udzielają, jednak są uczciwe. Ja się zbytnio nie udzielam. Czyli mnie też byście z listy wykreśliły? Jestem ciekawa, jak wyobrażacie sobie "szczypiora", bo wyciągając wnioski z waszych wypowiedzi, ja również się do tego grona zaliczam...
koniara788 wg. mnie nikt nie powinien być wykreślany . jesteś na liście i już . 🙂
quniarka wg. mnie to taka osoba co ma re-volte po to żeby zadawać głupie pytania nie na temat .  🏇
Czyli jako osoba zbyt mało kojarzona powinnam się z listy wypisać. To dopiero świąteczna atmosfera.
Czyli jako osoba zbyt mało kojarzona powinnam się z listy wypisać. To dopiero świąteczna atmosfera.

ja nic nie mówie żeby ktoś był wykreślany .  🤔
Grafi- mi chodzi o weryfikacje calkiem nowych twarzy... Ty tu zdaje sie kolejny rok siedzisz ( jakos Cie z wrockiem kojarze nie wiem czy slusznie🙂 )
konstanty- poszukaj zabawy w qniare wtedy bedzie ci latwiej zrozumiec o co mi chodzi.
[quote author=Karla🙂 link=topic=36895.msg769873#msg769873 date=1289747667]
Grafi- mi chodzi o weryfikacje calkiem nowych twarzy... Ty tu zdaje sie kolejny rok siedzisz ( jakos Cie z wrockiem kojarze nie wiem czy slusznie🙂 )
konstanty- poszukaj zabawy w qniare wtedy bedzie ci latwiej zrozumiec o co mi chodzi.
[/quote]

Dzięki za radę .
Też będę wrednym zgredem, ale zgodzę się z Karlą🙂. Szkoda, że nie ustaliliśmy na początku, że np. w akcji mogą brać udział osoby z określonym stażem. Średnia to przyjemność wysyłać/dostać kartkę od koniarek, które na re-voltę trafiły przypadkiem, zalogowane są od kilku godzin, i już mają się za forumowych ekspertów  🤔
nie mam nic przeciwko temu, zeby w zabawie braly udzial nowe osoby, ale bardzo bym nie chciala, zeby pozniej okazalo sie, ze ktos wysle kartki a sam nie dostanie zadnej. tylko, ze to juz zalezy od sumienia konkretnej osoby, czy wpisal sie na liste i zrobi nas w jajo czy powaznie podejdzie do tej zabawy 😉
Macie rację w 100% Nie wiem czy chcę dawać mój adres quoniarkom, które będą chciały zostać moimi pshyjacioolkami. W dodatku dostatnie kartki od osoby której nie znam kompletnie i nawet jej nick jest dla mnie totalną zagadką, nie ma żadnego sensu. Takie coś dostaje z postcrossingu. Tu na volcie miało być inaczej =/
Na święta wielkanocne możemy zrobić taką akcję dla tych z określonym stażem...A jak komuś nie pasuje osoba do,której ma wysłać kartkę może ją wysłać do mnie  😂 A tak na poważnie to dużo osób,które są tu mało znane nie wysłało mi adresów a po pewnym czasie po prostu nie będę ich przyjmować  więc może akurat nie będzie tak źle  😡 Ale myślę,że nawet takiej osobie będzie miło dostać kartkę na święta  😅 A jeżeli już ktoś na prawdę tak bardzo nie chce dostawać od takich osób kartek można do mnie napisać a ja postaram się trochę pomieszać  w tej liście aby qniarka wysłała qniarce kartkę  🤬
To może jutro zamkniemy listę i tyle. Ci, którzy są na volcie od dawna na pewno widzieli temat i jakby chcieli to by się zapisali. Do 20 tak jak miało być będzie czas na dosłanie adresów, a potem Mraulin polosuje nas i pewnie do 25 każdy będzie wiedział do kogo wysyła. Akurat żeby mieć tydzień na poszukanie kartek i wysłanie. Bo w okresie świąt to pewnie będą szły ze 2 tygodnie minimum, jak normalnie idą tydzień.
To może jutro zamkniemy listę i tyle. Ci, którzy są na volcie od dawna na pewno widzieli temat i jakby chcieli to by się zapisali. Do 20 tak jak miało być będzie czas na dosłanie adresów, a potem Mraulin polosuje nas i pewnie do 25 każdy będzie wiedział do kogo wysyła. Akurat żeby mieć tydzień na poszukanie kartek i wysłanie. Bo w okresie świąt to pewnie będą szły ze 2 tygodnie minimum, jak normalnie idą tydzień.

To jest naprawdę dobry pomysł . 🙂

ja się zgadzam bo będę mieć najwyżej mniej roboty  😀
To może już zamkniemy .?
Może jeszcze dzisiaj byśmy dostali do kogo wysyłać ... ;p
Mraulin to ja CVi wysle liste nickow od ktorych kartek nie chce i ktorym ni wysle 😜 😁 moze tak byc?bo serio tak jak napisala lotnaa nie chce by moj adres trafil w jakies  dziwne rece nieznanych mi malolatow...jesli jest to niemozliwe to prosze mnie wykreslic z zabawy
proponuję wypisać z listy Konstantynopol bo mam cichą nadzieję, iż go zbanują czy coś. 😜
To może już zamkniemy .?
Może jeszcze dzisiaj byśmy dostali do kogo wysyłać ... ;p

No chyba nie... Wiesz ile to roboty skoro jest nas ponad 70 jak na razie to niby w ciągu 2 godzin mam wysłać do tych wszystkich osób adresy ?  🤬
[quote author=Karla🙂 link=topic=36895.msg770355#msg770355 date=1289764646]
Mraulin to ja CVi wysle liste nickow od ktorych kartek nie chce i ktorym ni wysle 😜 😁 moze tak byc?bo serio tak jak napisala lotnaa nie chce by moj adres trafil w jakies  dziwne rece nieznanych mi malolatow...jesli jest to niemozliwe to prosze mnie wykreslic z zabawy
[/quote]

Dobra wyślij bo już wolę trochę pokombinować niż aby ktoś z takiego powodu miał rezygnować z zabawy  😀

edit; przepraszam za post pod postem  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się