Jak dla mnie to bezsensu. Po co wysyłać nick? Po to jest zabawa, żeby się bawić- wysyłasz adres, a dopiero po dostaniu kartki dowiadujemy się, od kogo ona jest 😉
EDIT: Wybaczcie, chyba źle Was zrozumiałam. Chodziło o to, do kogo wysyłamy kartkę? 😡
Jak dla mnie to bezsensu. Po co wysyłać nick? Po to jest zabawa, żeby się bawić- wysyłasz adres, a dopiero po dostaniu kartki dowiadujemy się, od kogo ona jest 😉
EDIT: Wybaczcie, chyba źle Was zrozumiałam. Chodziło o to, do kogo wysyłamy kartkę? 😡
Załóżmy,że osoba o nicku xxx jest mało znana na forum lecz bierze udział w zabawie i gdy ty ją wylosujesz a ja podam ci tylko jej adres bez nicku za bardzo nie będziesz wiedzieć o kogo chodzi. Ale wtedy osobie o nicku xxxx nie mówię kto do niej wysłał kartkę,ponieważ dowie się gdy ją dostanie. I wtedy na kartce też wypada się podpisać nickiem bo ona tez może cię nie znać. Trochę na gmatwałam ale myślę ,że zrozumiesz 😀
moze Gavi wpisze w pierwszej wiadomosci wszystkie nicki np do 70, a teraz bedziemy kopiowac od nr 70...? nudzi mnie przewijanie tych stron, gdzie widac same numerki :p
nie wiem jak mozna kogos pominac... 😉 Gavi kopiuje nr od 1 do 75 i wkleja na 1 stronie, zostaje 5 ksywek,od 76 dalej chetni kopiuja... 😉 prosze dalsza czesc listy:
[quote author=Mraulin link=topic=36895.msg763999#msg763999 date=1289314991] Robaczku ! cieszę się,że w końcu zawitała tu jakaś osoba z Krakowa 😀 Tak DANE PROSZĘ JUŻ DO MNIE WYSYŁAĆ ! 😅
no wiesz co?! a ja??:> 30 na liście??:> [/quote]
A faktycznie 😀 Nie zauważyłam 🙄 Pozdrowienia w takim razie dla Krakusów Również informuję,że wszystkie adresy wysłane do mnie do dnia dzisiejszego zoastały przeze mnie przyjęte tylko niestety nie mam czasu na wszystkie wiadomości odpisaywać 🤣 Tak więc dziękuję wszystkim za pozdrowienia,życzenia i inne :kwiatek:Czekam na resztę adresów 🏇