Ja uważam, że wszyscy którzy jakiejś kartki nie dostali powinni się tu wpisać podając: od kogo dostali i swój numerek z listy, bo skoro na podstawie tych numerów było losowane to Mraulin łatwiej będzie znaleźć numer 15 niż np. mery 😉 Jeżeli ktoś wysłał 3 kartki a 1 z nich nie doszła niech zdradzi do kogo miała dojść by uniknąć zamieszania 🙂 Trzeba sprawdzić kto nie wysłał i wykluczyć go za rok z zabawy.
zgadzam się z wyciągnięciem konsekwencji, ale chyba nie każdy tutaj meldował otrzymanie kartek.. bo ja, np. otrzymałam wszystkie 3 kartki ( za które serdecznie dziękuję! jednej nie mogę rozszyfrować, od kogo jest, bo jest podpisana nazwiskiem.. :kwiatek: ), ale moje nie zostały zameldowane. jedna owszem, ale dwie pozostałe nie. a wysyłane były w tym samym czasie. 🙁
Ja np. ciutkę więcej radości mam z faktu, że ktoś moją kartkę dostał i się danej osobie podoba niż z otrzymywania. Wydaje mi się, że teraz za brak meldunku karać nie powinno się ale w przyszłej zabawie powinien być to obowiązek. Wtedy też była by pewność czy kartki podochodziły. Też się o moją jedną martwiłam, bo voltowiczka zameldowała ją dopiero kilka dni po świętach, a pozostałe dwie doszły przed gwiazdką.
Ja dostałam wszystkie, ale z moich wiem na pewno, że dotarła jedna. Odnośnie jednej mam podejrzenia, że dotarła, bo też dostałam od tej forumowiczki kartkę. Nie wiem co z pozostałymi dwoma 👀
[quote author=asieńka link=topic=36895.msg817886#msg817886 date=1292945542] do mnie doszła dziś kartka do Siss - dziękuję bardzo, jest prześliczna i aniołek również uroczy :kwiatek: zdjęcia wstawię jak juz będę miała wszystkie trzy [/quote] asieńka czy moja kartka doszła?
Ja wysłałam 3, do Żabeczki17, Ramires i Zairki. Wiem, że doszła do Żabeczki, reszty nie wiem. Ja dostałam 3 od Design, Cariotki i Baffinki :kwiatek: :kwiatek:
o, albo jeszcze lepiej. Czy komuś by przeszkadzało gdyby Mraulin wstawiła po prostu wyniki losowania w postaci numerków ? Po prostu te wyniki które dał ten programik. Każdy mógł by sobie sprawdzić od kogo nie dostał.
mery, wydaje mi się że ninevet dała tą 15 jako przykład 😉 by wpisywać numer a nie np. nick mery
Hej ! melduję się po nieobecności. Mówię od razu,że lista numerków według,której losowałam jest inna niż ta zamieszczona tutaj. Zrobiłam ją według tego kto kiedy wysłał do mnie adres. I przepraszam za nie odpisywanie na pw,już się za to zabieram 😉
Mraulin wstaw po prostu tutaj tą listę wg której losowałaś, tylko z nickami zamiast adresów i każdy sobie sprawdzi kto zawiódł, bo takich jaj nie może być, że ktoś dostaje tylko 1 kartke :/
Ninevet przepraszam ale nie mam na tyle czasu aby całą listę tu przepisywać (wszystko robiłam na kartce papieru) jeżeli ktoś jest zainteresowany od kogo nie dostał kartki zapraszam na pw. Jeżeli zgromadzi się grupa chętnych osób to na Wielkanoc też możemy zrobić taką akcję 😡