Moje wszystkie doszły na szczęście przed świętami (grubo nawet przed 🤣 ) i także wszystkie dostałam, Sznurka, Robaczek M., Lockmittel - dziękuję :kwiatek:
Mraulin, wymiatasz, że nas wszystkich ogarnęłaś. Mam nadzieję, że wielkanocną edycję też zorganizujesz? 😉 Nie mogę się juz doczekać! 😅
Mi też trochę smutno, bo z trzech wysłanych kartek doszła tylko ta... z najodleglejszym adresem 😵 Nie doszła natomiast wysłana do MOJEGO WŁASNEGO MIASTA 🤔 👿
moje kartki doszły w 4 dni a wysłane były listem zwykłym... przykre, ze jednak nie wszyscy dostali swoje kartki 🙄
przykre tym bardziej że ktoś kto wysłał przed samymi świętami lub po ''bo coś..'' to powinny dojść przed sylwestrem a nie okłamujmy się jest już 4 stycznia 🙄
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 04 stycznia 2011 20:39
AnetaW, dostałam, bardzo dziękuję. Była troszkę z zaskoczenia, bo myślałam przed świętami, że to już wszystkie, a tu jeszcze jedną znalazłam w skrzynce.
Mi się bardzo nie podoba to, że wyszło to zamieszanie, że ktoś do kogoś nie chce i Mraulin (jak się domyślam) chcąc zrobić tak żeby wszystkim pasowało, powprowadzała zmiany, ale jej umknęło, że jak komuś odejmuje kartkę i daje ją do wysłania komuś innemu to zrobią się właśnie takie kwiatki, że ktoś dostanie 5, a ktoś inny 1 kartkę. Chyba, że to wina programu, który losował. Ale wtedy raczej nie wyszło by tak, że program wylosował dla każdego po 3 adresy. Tym bardziej, że chyba programowała go osoba, która się na tym zna.
Mi się bardzo nie podoba to, że wyszło to zamieszanie, że ktoś do kogoś nie chce i Mraulin (jak się domyślam) chcąc zrobić tak żeby wszystkim pasowało, powprowadzała zmiany, ale jej umknęło, że jak komuś odejmuje kartkę i daje ją do wysłania komuś innemu to zrobią się właśnie takie kwiatki, że ktoś dostanie 5, a ktoś inny 1 kartkę. Chyba, że to wina programu, który losował. Ale wtedy raczej nie wyszło by tak, że program wylosował dla każdego po 3 adresy. Tym bardziej, że chyba programowała go osoba, która się na tym zna.
Ja powiem tylko, że ten program był na tyle prosty, że nie miało co źle zadziałać. 😉 I fakt, że lekarstwem na to całe zamieszanie byłoby ukrócenie tzw. "fochów" dotyczących wysyłania. Albo w przypadku wystąpienia takowych ręczne gruntowne sprawdzenie każdej osoby pod kątem otrzymywanych kartek, ale jak wiadomo przy takiej frekwencji było by to naprawdę wredne zadanie. 😁
moge sie dowiedziec, kto mial mi wyslac ost karte a wyslal, ale poczta nawalila/powiedzial, ze wyslal, a nie wyslal/nie wyslal?? jestem po prostu ciekawa, co mi przepadlo... 😉
Z moich co miałam wysłać wiem, ze doszły dwie. Nie wiem co z trzecią.
PP się chyba po nawale paczek ogarnęła, bo zamawiałam coś na allegro niedawno i na 2 dzień od zamówienia paczka była już u mnie. Ale szkoda, że tyle kartek zginęło. Nawet te z postcrossingu już dawno doszły...
Notarialna, jesteś chyba jedyną osobą, która pisze, że jej kartka nie doszła, mimo, że wysłała. Wątpię osobiście żeby aż tyle kartek zaginęło na poczcie.
Hija, Wysyłałam kilka dni przed świętami. Dwie doszły bezproblemowo, z trzecią nie wiem co się dzieje. Wątek śledziłam i nie widziałam by ta 3 osoba się zgłosiła, że dostała kartkę...
Ja pytałam tu, do Mraulin i Gavi oraz, ale żadna z nich się nie odezwała. Gavi ostatni raz do mnie napisała z przeprosinami, bo jej kartka nie dotarła. Do Cairy znowuż napisałam, żeby zapytać się, czy moja kartka dotarła... Grr, żadnej odpowiedzi 🙁