Cariotka, Chodzi o to, że np. martva sama wysłała 3 kartki, nie zgłaszała się po dodatkowe adresy a do niej doszło 5. Jestem za tym aby więcej kartek dostawały osoby, które się zgłosiły po dodatkowe adresy albo inny ale mniej więcej po równo.
Moja jedna kartka nie dotarła jeszcze i troszkę się martwię... Forumowiczka, która miała ją otrzymać ostatni raz wypowiedziała się w tym wątku przy dopisaniu do listy...
Ja jak już wspominałam mam 3 piękne karteczki i jak będę pamiętała o pstryknięciu fotki to wrzucę:]
Jeszcze raz dziękuję bardzo :kwiatek: BaffinkaHija i Ponia
Zgłaszam się po długiej nie obecności ! I mówię,że wszystkim bardzo dziękuję za kartki wieczorkiem wyślę pw.Bo ostatnio przyszło do mnie parę kartek a nie napisałam od kogo. Od razu mówię,że kilka osób pisało do mnie,że bardzo się zaprzyjaźniła z tą i tą osobą i prosiła o adres.Też już wiem,że wyszło duużo nie porozumień ale mam nadzieję,że mi to wybaczycie.Kilka osób dostarczyło adresy po czasie ,miałam dużo zamieszania z tymi jak by to powiedzieć ''anty listami'' i jestem tego świadoma,że wyszło kilka nie porozumień.W następnej edycji myślę,że trzeba ustalić jasne zasady !! które będzie trzeba przestrzegać.Więc jeżeli chcecie możecie napisać do mnie pw z propozycjami,wnioskami ....
Z góry za błędy przepraszam ale człowiek nie maszyna nie da się wszystkiego i wszystkich opanować :kwiatek: 😡
Mraulin- Mówiłam, że dogadzanie wszystkim nie wyjdzie dobrze. Zrobił się niezły bajzel. I myślę, że tych nieporozumień jest więcej niż kilka.
Ja dostałam 2 kartki. Chciałam wstawić zdjęcia jak będę miała 3, ale raczej 3 nie dostanę 😉 Także się chwalę, bo mam czym. Kartka od Jary jest przeboska i miała gratisy 😁 I pięknie pachniała. Widać, że wymagała duuużo pracy za co serdecznie dziękuję. Drugą kartkę jaką dostałam, dostałam od Olciiik. Pierwszy raz widziałam takiego cuda. Dostałam okrągłą kartkę, a po złożeniu mam Mikołaja 😅 Stoi obok mnie i dzielnie się patrzy 🙂 Dziękuję dziewczyny, bardzo mi się podobają. Są kompletnie inne, ale każda inaczej fajna 🙂
Zjadłam od razu prawie 😡 Łasuch ze mnie 😡 Zdjęcie robiłam jakoś od razu jak dostałam, tylko właśnie nie chciałam wstawiać pojedynczo 😉 A w ogóle jak wysuszyłaś pomarańcze tak równo? Znaczy, że się nie zwijają.
Ja właśnie otrzymałam kolejną i ostatnią juz kartkę od użytkowniczki karolinaaa. Karteczka bardzo ładna, estetyczna, totalnie w moim guście. Ale co ważniejsze bardzo ciepłe życzenia. Dziękuję :kwiatek:
Z tego co się dopatrzyłam to wszystkie moje kartki doszły. Super, że się podobają. Ja jak na razie otrzymałam 2 (Od Cyntii i Emade 😀) - Bardzo dziękuję.
W skrzynce magicznym trafem znalazły się prześliczne kartki z życzeniami, których autorzy to monia, s. oraz Vuko. Kartki są przepiękne, tak jak życzenia! Zdjęcia wstawię ASAP.