A ja dziś dostałam najcudowniejszą kartkę na świecie...dawno się tak nie cieszyłam a co najfajniejsze otrzymałam kartkę wręczoną osobiście bo wylosowała mnie koleżanka ze stajni- hi hi hi, cóż za zbieg okoliczności. A poza kartką z życzeniami forumowa S. obdarowała mnie czymś zupełnie fantastycznym bo zdjęciami mojego Rudego-na których wygląda tak, że oczu oderwać nie mogę 😍 Kasiu-raz jeszcze dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Moje kartki wyjdą niestety dopiero w poniedziałek bo proces twórczy mi się niestety trochę wydłużył. Ale będą! i obiecuje że dorzuce coś do karteczek 😉
Ja jak na razie dostałam jedną od relacji15 - dziękuję :kwiatek:
prosze bardzo ciesze sie ze dotarla 🙂 no to moja jeszcze jedna w drodze 🙂 i na jedna jeszcze czekam 🙂
Rozmawiałam z panią z poczty i podobno list zwykły za 1,55zł ma czas na dojście 3 dni roboczych, lecz znając naszą pocztę... Ja wysłałam kartki w piątek priorytetem więc mam nadzieje, iż koło wtorku będą już u Was. 😉
[quote author=asieńka link=topic=36895.msg813894#msg813894 date=1292702191] ostatnio w Teleexpresie był reportaż o pewnym starszym panu, do którego doszła niedawno kartka wysłana dwadzieścia lat temu 😜 [/quote]
Miałam taki zap... że nie miałam czasu iść do skrzynki ,więc bardzo was przepraszam że dopiero dziś odwiedziłam skrzynkę ,Kartki bardzo ładne i super poprawiły mi humor ,bardzo bardzo dziękuje :kwiatek: