ewuś uff, bo już się zaczynałam martwić, że może za ciężkie to wyszło na zwykły znaczek i nie dojdzie :P miło mi, że się podoba :kwiatek:
A ja dostałam dzisiaj drugą karteczkę od ity i jestem zachwycona! Wspaniałe zdjęcie i piękne życzenia (o kopercie nie mówiąc 😀 )! dziękuję ślicznie :kwiatek:
Do mnie też już dotarły wszystkie trzy kartki! Pierwsza, od Cyntii była nawet ze mną na Cavaliadzie 😉 Dziś doszły kartki od Gacka i od Kopyciaka. Wszystkie są śliczne, każda inna! A w środku - tak wiele DOBRYCH ŻYCZEŃ - i wierszem, i prozą! 💘 Bardzo Wam, dziewczyny, dziękuję za tyle radości!
A ja jutro wychodzę ze szpitala i wszystkie 3 karteczki wysyłam priorytetem. Może dojdą idealnie na 23-24 grudnia? 😀 Mam tylko nadzieję, że nie zrobiłam za dziecinnych kopert... 😡
A ja dostałam dzisiaj drugą karteczkę od ity i jestem zachwycona! Wspaniałe zdjęcie i piękne życzenia (o kopercie nie mówiąc 😀 )! dziękuję ślicznie :kwiatek:
Lotnaa, gacek🙂, cieszę się, że kartki dotarły 🙂 Wysyłałam priorytetem w tamten czwartek chyba, więc wcale tak szybko nie podochodziły. Więc dziewczyny które jeszcze nie wysłały niech obowiązkowo ślą priorytetem!
w poniedziałek dostałam piękna kartke z równie ślicznymi życzeniami od ciri :kwiatek: Ja swoje wysłałam wczoraj priorytetem i z tego wszystkiego zapomniałam włozyc życzenia które napisałam na osobnej kartce a pod tamtymi co były juz w środku sie tylko podpisałam 🙁
Dziś dostałam prześliczną, wesołą kartkę od Naciau. Bardzo dziękuję za życzenia, nie mam niestety własnego koniska, ale za to innego ogonka 🙂 I przy okazji wielkie podziękowania dla Mraulin, która zajęła się od tej najgorszej strony całym przedsięwzięciem oraz za pomysł. Nie sądziłam, że to aż tak przyjemne dostać kartkę od obcej osoby, a tym czasem poprawiła mi humor znacznie. Kartka od Naciau:
Otrzymałam dwie karteczki. Od śnieżynki Poni- Justynki oraz Asi-Hiji (chyba tak się odmienia🙂 Dziękuję Wam dziewczynki :kwiatek: Taki mały gest a tak cieszy:]
Po wielu trudach i walce z czasem oraz pocztą wysłałam wczoraj kartki i mam wielką nadzieję, że dotrą na czas:]
Wielkie podziękowania dla relacji15, cierpi1enie i madmaddie, karteczki trafiły do mnie wczoraj i bardzo poprawiły mi humor. W piątek wieczorem wrzucę skany 🙂 :kwiatek:
uff bo juz myslalam ze nie dotra czekam czytam a tu nikt nie pisze ze dostal ode mnie czyli moge byc spokojna ze pozostale 2 tez dotra (mam nadzieje) 🙂 a i przepraszam ze tak skromnie ale niestety zdolnosci nie mam a u nas na poczcie wiekszego wyboru nie bylo a niestety ostatnimi czasy w domku siedze 🙁 ale obiecuje ze nastepnym razem nadrobie 😡
Otrzymałam dwie karteczki. (...) oraz Asi-Miji (chyba tak się odmienia🙂
To chyba ode mnie, odmiana dobrze tylko H z przodu, chociaż przez M brzmi bardzo ładnie 🙂 Muszę popracować nad swoim charakterem pisma 😁 Ciesze się, że dotarła 🙂
wczoraj przyszły- dzisiaj odebrałam, dwie śliczne kartki od Kota i Presji dziękuję :kwiatek: piękne życzenia, poprawiłyście mi humor, bo dzień się tak makabrycznie zaczął 😀
A dzisiaj do mnie dotarła piękna karteczka od cierp1enie - fantastycznie jest otworzyć skrzynkę i znaleźć w niej takie miłe życzenia! Ogromne dzięki :kwiatek:
Ja też mam na razie tylko jedną karteczkę, ale mnie to rybka, do mnie mogą dojść nawet na święta, byleby doszły, rzecz jasna. 😁 A ja ozdobiłam nawet koperty. Wiecie, nuda szpitalna. 😁 Jutro po południu lecę dopiero na pocztę i wysyłam priorytetem, bo niestety, dzisiaj mnie ze szpitala jeszcze wypuścić nie chcieli. 😵