No dobra Slońeczka re-voltowe, kartki mam, przygotowane grzecznie czekają na wysłanie. Hm, jak jutro się zmuszę do wyjścia z domu, potuptam na pocztę i wyślę 😉
Wczoraj wysłałam kartki. Są tylko podpisane- wybaczcie, ostatnio wszystko robimy w galopie, ale myślałam o Was i przesyłam moc dobrych życzeń i pozytywnej energii 😍
moje poszly wczoraj i tez niestety sa dosc skromne, bo ostatnio czasem zapominam jak sie nazywam 😡 mam nadzieje, ze wybaczycie, bo zyczenia sa naprawde szczere, do kazdej z kartek i dla wszystkich Voltowiczow przesylam moc usciskow :kwiatek:
Ja wreszcie znalazłam czas (i wiertarkę :P) i skończyłam wkładki. 🙂 Jutro kartki powędrują dalej. Z góry przepraszam za potraktowanie kopert taśmą klejącą, ale skubane za nic nie chciały się kleić.
nie liczy się to, czy kartka, którą kupiliśmy kosztowała 12zł czy 5zł, ani czy życzenia pisane były dystychem czy w języku fińskim, ale o to, by osoba obdarowana po prostu się uśmiechnęła 🙂
Jak ja sie dzisiaj wkurzyłam 😤 kupiłam wcześniej kartki, siadam do wypisywania a tu 😵 we wszystkich powypisywany tekst, 🤦 nie mam pojęcia dlaczego myślałam że one są puste w środku, teraz musze iść i wybierać jeszcze raz 🤬
AAAAAAaaa.... 😜 Mam ochotę uczynić ten post MASAKRYCZNIE nieregulaminowym ! 😜 😜 😜 Dostałam piękną, ręczne robioną kartkę od Moon :kwiatek: Jest cudowna, no piękna ! 😍
ja właśnie też dostałam przed chwilką kartkę od Moon 😍 😍 😍 jest prze-pię-kna ! 😜