Kartki wysłane ,co się dzieje na poczcie 🤔wirek: dobrze że nie czekałam jeszcze parę dni ,wtedy bym ponad godzinę czekała .Dzisiaj brakło znaczków ,kopert a ja myślałam że wyjdę z siebie . Musiałam jechać na 2 pocztę 😵
A ja dostałam dzisiaj pierwszą karteczkę od Karli. Przepiękna i cudowne życzenia, takie mocno od serca, że aż mnie ścisnęło. Otrzymałam również kochanego pluszowego reniferka 💘 i trochę słodkości oraz smakołyki dla Bajki i Boni od kopytnych Karli. Wieczorem wstawię foteczki 🙂 Bardzo bardzo dziękuję! :kwiatek:
ja najpóźniej jutro wyślę, niestety ze względu na mój ograniczony czas i marne zdolności artystyczne, nie zrobiłam kartek sama, ale wybrałam najładniejsze jakie się dało 😉
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 06 grudnia 2010 21:56
Bardzo chcielibyśmy podziękować Karli🙂 za trud włożony w paczuszkę dla nas. Tak jak normalnie Zgid cukierasów nie lubi, tak te od Drapacza i Husarii pożarł raz dwa. Kartka zajmuje centralne miejsce na lodówce, choć zastanawiam się, czy nie zanieść jej do Stajni, coby sobie Zgidzior też poczytał wieczorem przed snem🙂
Proszę o wybaczenie tych, którym mam wysłać kartki. :kwiatek: Leżę w szpitalu i wyjdę dopiero 13.12, jednak mam nadzieję, że wszystko dojdzie na czas. 🙁