Forum towarzyskie »

Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

Czekam, czekam... 💃
czy Konstantynopol w końcu się z nami bawi?
niecierpliwie wyczekuję  👀
Mam  😅 :kwiatek:
Dziewczyny, ale nakręcacie atmosferę - przez Was ja też już nie mogę się doczekać adresów 😀
Hej! Więc jak? Mogę brać udział w zabawie? Za ''karę'' mogę wysłać nawet więcej kartek  😀
wszystkie adresy dziś  będą wysłane  🤦

chyba nie wszystkie jednak...😉
u mnie wciąż cisza.
u mnie tez 🙁
U mnie też cisza  🙁
wystarczy sie nie upominac i adresy przychodza 😎

to kto do mnie pisze  👀  😜 ??
wystarczy sie nie upominac i adresy przychodza 😎

dokładnie Mery!  😎

ja już się zabieram do kompletowania pocztówek 😉
Nie mówić komu się wysyła! 🤬
Mery z pakamery, nie psuj zabawy  😁
ja nadal nie mam 🙁
u mnie też cisza...
U mnie także :>
i u mnie  🙁
Ludziska przecież to masa roboty a dziewczyna na pewno ma jeszcze inne rzeczy do zrobienia, czekajcie więc cierpliwie a będzie wam dane.
Jak nie możecie sie tak doczekać to idźcie już kupić pocztówki. Myślę że do końca listopada adresy dostaniecie.
podpisujemy się nickami czy normalnie?
Tak, ja przynajmniej mam taki zamiar :-)
U mnie też cisza...
Ja mam zamiar podpisać sie nickiem 🙂
a ja normalnie, ale nick tez wpisze, zeby latwiej bylo skojarzyc. mysle, ze podpisanie sie chocby imieniem bedzie takie bardziej hmm...ludzkie 😉
ja jak sie podpisze imieniem, to bedzie to rownoczesnie moj nick 😎
Teraz mam straszny kocioł w szkole, ale jak tylko będzie weekend zabieram się za robienie kartek 😜 Kiedyś robiłam tylko DIY, trzeba odkurzyć stary zestaw🙂
a ja siedzę chora w domu ale nie mam talentu.]
a tak btw: Maracuja zakochałam się w twoim avatarku 😎
Właśnie, robicie DIY czy kupujecie? 😉
Właśnie, robicie DIY czy kupujecie? 😉

Ja tam robię DIY. 😉

I mam cichą nadzieję, że osoby, które mi wysyłają kartki, również wykonają DIY. Ale ciii....
Ja chciałam zrobić kartki DIY ale przez mój brak talentu wychodzą poniżej normy, mam nadzieję że się nikt nie obrazi jak dostanie kupioną  😡
ej no sorry ale nie popadajmy w paranoje...  bo zaczynam odnosić wrażenie wyższość kartek DIY nad kupowanymi.
Może tak zacznijmy od tego że liczy się gest?
koniara788 ,,...  masz cichą nadzieję,,... i pisząc o tym dla mnie wywierasz,,presję".,b o ktoś kto ciebie wylosuje a nie daj co nie ma czasu  lub talentu poczuje się gorszy wysyłając ci kartki kupione.
Nie popadajmy w jakieś dziwne ,,trendy,,. To ma być miły świąteczny gest a nie wyścig o to kto lepszy, że niby kartki DIY to jakis wyznacznik nie wiem szpanu? Ja zrobiłam to tez chce dostać robione?

Dla mnie kartka ma po prostu być z miłym ciepłym wierszykiem świątecznym lub życzeniami. I docenię sam fakt że ktoś ( czy to kupił czy zrobił sam) wysłał ją do mnie.

Alabamka i właśnie oto mi chodziło. Moim zdaniem absolutnie nie ma potrzeby tłumaczenia się dlaczego wysyłasz kartki kupione. Najważniejsze jest to że bierzesz z nami udział w zabawie. I na pewno twoje kupione będą równie wyjątkowe jak te  zrobione przez innych.
Czy jakaś dobra duszyczka podpowiedziałaby mi jak robi się takie kartki DIY, bo w sumie mam sporo czasu wolnego, ale pomysłu zupełnie brak...

Na adresy czekam cierpliwie 😉
Patataj, żadna filozofia - kupujesz brystol w papierniczym koloru jakiego-tylko-dusza-zapragnie, w domu wycinasz rozmiar też jaki-dusza-zapragnie i... tworzysz! Kredkami, akwarelami, wycinankami, brokatem, nalepkami... Chyba mi się pomysły kończą ;-)
Ja np robiłam takie składane na pół (nie pocztówkowe) i bawiłam się wycinankami, ale więcej nie będę zdradzać... :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się