Forum towarzyskie »

Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

To ja poproszę póki mam jeszcze dostęp do neta  🙇 (tak to jest jak się nie płaci rachunków na czas)  😁
Ja myślę, że należało by wysłać tak do 10 grudnia. Od 5 do 10 to taki chyba termin optymalny, że powinno dojść.
a jak dojdzie na 20 grudnia to nie będzie w sam raz? powiedzcie mi do kiedy mają dojść te kartki 😵 bo ja naprawdę długo długo nie wysyłałam kartek ani nie dostawałam 🙄
Ja już 3 osóbki dostałam. I szczerze jestem bardzo zadowolona  😀
Cariotka do Świąt, tj. 24-26 grudnia.

🙄
Ja już 3 osóbki dostałam. I szczerze jestem bardzo zadowolona  😀

Haha a ja uwielbiam wiadomości o treści  ;

ale super mam xx i yyy jak się ciesze i dziękuje  😂

nie wiem czemu ale sprawiają mi  dużo radości  😡

baffinka poszło pw

a teraz na chwilę przerwa od adresów bo chciała bym zobaczyć część mam talent  😀
dzięki Mraulin  :kwiatek:

ja myśle że jeżeli nie macie kogoś z drugiego końca Polski to koło 15stego w zupełności wystarczy
tht mery :kwiatek: :kwiatek:
Mraulin dziękujemy Ci , chociaż ja jeszcze nie dostałam adresu 😉
dzięki Mraulin  :kwiatek:

ja myśle że jeżeli nie macie kogoś z drugiego końca Polski to koło 15stego w zupełności wystarczy

Tak myślisz? Bo ja już tak dawno nie wysyłałam kartek  😡
I chciałabym żeby doszły tak akurat kilka dni przed świętami, a nie 2 tygodnie przed 😉
Chociaż tak sobie myślę, że ten okres największego szału na pocztach to pewnie jest z tydzień przed, także faktycznie 15 powinien być dobrym terminem końcowym 🙂
Hija ręki sobie nie dam uciąć 😎
Dziewczyny tempo dojścia kartki nie zalezy od odległości, bo ona piechotą nie idzie. Czasami w obrębie jednego miasta idzie poczta dużej niż z jednego konca Polski na drugi 😉 A opóźnienia są dlatego, że w okresie przedświątecznym jednak więcej paczek i listów się śle, do tego dochodzą różne zamowienia prezentów, no i poczta nie daje rady.

Ja też już chcę adresy, zakupiłam dziś kartki i już zacioeram ręce na wypisanie życzeń i wysłanie 🙂
właśnie, jakie kartki wypada zakupić? tzn. za ile?
Madmaddie to już od Ciebie zależy jaką kupisz i za ile. Niektóre forumowiczki robią własnoręcznie. Ja chyba też się pokusze ale nie wiem jaki będzie efekt końcowy  😂 chyba że znajde jakieś ładne to kupie
Ja myślę, że kartki najlepiej wysłać do 10 grudnia ze względu, że w tym okresie poczty będą miały ogrom pracy.
Od 15stego (nie licząc tego dnia) jest tylko 6 dni pracujących, więc do dużych miast poczta może dojść, a na wioski już niekoniecznie.
Ja też wyślę do 10, zawsze bezpieczniej. Poczekam, aż będę wiedziała do kogo wysyłam i każdemu indywidualnie wybiorę kartkę, a może w ogóle sama zrobię... 🙂
Ja się zabieram już za robienie i mam przy tym masę frajdy 🙂
Czekam z niecierpliwością na adresy!

🏇
Ja też czekam z niecierpliwością na adresy 🙂
Mam Talent już się skonczyl 😀
No właśnie, już dawno się skończył 😀
Ja bym się pobawiła w jakieś robienie kartek, bo zawsze chciałam, ale niestety mój Oskarek ma inne zapatrywanie na wykorzystanie mojego czasu 😀
Hej, do mnie nie doszło żadne PW, a na voltę mam ostatnio bardzo mało czasu. Wysłałam Mraulin PW z adresem, proszę o pozwolenie na udział w zabawie.
no to super, to czekam na adresy 🙂
No i co z adresami ?
No i co z adresami ?

właśnie, właśnie? 😉
Jara do ciebie pw już poszło oliciiik właśnie teraz do ciebie piszę . Przepraszam ale nie dawno wróciłam ze stajni  🤦
mniemam, iż 'operacja w toku'
Jakby nie było, powysyłać po 3 adresy do tyyyyyyyyyyylu osób, to jest jednak trochę zachodu 😉
trochę cierpliwości!
no ja czekam cały czas  😉
ja również  😡
Jeny, dajcie dziewczynie żyć 😉
Mraulin, jak tam idzie losowanie???
juz sie nie moge doczekac adresow 😀
musze w koncu wybrac sie po kartki, mozecie byc jednak pewni, ze nie dostaniecie recznie robionych ode mnie, nie chcialabym Wam sprawic przykrosci 🤣 😡
E tam dla mnie czy to ręczna czy kupiona - liczy się gest i dobre chęci 🙂  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się