Brakuje nam 7 adresów więc wcześniej raczej się już nie dowiecie,kto kogo wylosował 😀 A Hija no faktycznie przepraszam za mój błąd :kwiatek: W takim razie już nie zbieramy nikogo. Nie wiem czemu ale teraz jestem tak dziwnie zadowolona z tej akcji i tych kartek świątecznych. Hihi ale z drugiej strony dołożyliśmy naszej kochanej poczcie Polskiej dużo roboty 😂
A może by tak podać kto jeszcze adresu nie wysłał? Może kogoś pw nie doszło.
Zrobię tak ale może nie teraz najprawdopodobniej koło 21 lub jutro rano 😀
Osoby o nickach ; [font=Verdana]Chmura,LatentPony,[s]Robaczek M[/s].,[s]Hipka2[/s],[s]Asieńka[/s],[s]Karesowa[/s],[s]Nadia[/s],Niewidzialna[/font] są proszone o wysłanie swoich adresów,nawet jeśli wysłały je już wcześniej. Gdyby ktoś miał możliwość wysłania tej osobie pw będę bardzo wdzięczna,ponieważ już nie mam czasu...(jeżeli ktoś do,którejś z tych osób wyśle wiadomość proszę o napisanie tego tutaj aby ta osoba nie dostała 5 wiadomości) :kwiatek:
nie ważne już czy nowi czy nie.Już nie przyjmę ich adresów😀 Wstępnie już wiem kto kogo wylosował tylko muszę to sobie napisać i myślę,że jutro część z was dostanie adresy 😀
tutaj się pojawiła taka propozycja, żeby ustalić jeden termin, którego nie należałoby przekroczyć. może byłoby tak lepiej? : )
czekam na adresy : )
Ale to też musisz patrzeć na to,że dostaniesz kogoś kto mieszka miasto obok to jemu wyślesz kartkę puźniej niż osobie,która mieszka na drugim końcu Polski.Chyba,że chcesz wysłać wszystko za jednym razem 😀
Powiem wam,że nawet całkiem sprawnie idzie mi wysyłanie adresów więc dziś wyślę może jeszcze do 10 osób 😅