Forum towarzyskie »

Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

Brakuje nam 7 adresów więc wcześniej raczej się już nie dowiecie,kto kogo wylosował 😀 A  Hija no faktycznie przepraszam za mój błąd  :kwiatek:
W  takim razie już nie zbieramy nikogo. Nie  wiem czemu ale teraz jestem tak dziwnie zadowolona z tej akcji i tych kartek świątecznych. Hihi ale z drugiej strony dołożyliśmy naszej kochanej poczcie Polskiej dużo roboty  😂
Dobra, czyli mnie już nie dopisujecie? No trudno będę następnym razem 🙂
A może by tak podać kto jeszcze adresu nie wysłał? Może kogoś pw nie doszło.
A może by tak podać kto jeszcze adresu nie wysłał? Może kogoś pw nie doszło.

Zrobię tak ale może nie teraz najprawdopodobniej koło 21 lub jutro rano  😀

Osoby o nickach ;
[font=Verdana]Chmura,LatentPony,[s]Robaczek M[/s].,[s]Hipka2[/s],[s]Asieńka[/s],[s]Karesowa[/s],[s]Nadia[/s],Niewidzialna[/font] są proszone o wysłanie swoich adresów,nawet jeśli wysłały je już wcześniej.
Gdyby ktoś miał możliwość wysłania tej osobie pw będę bardzo wdzięczna,ponieważ już nie mam czasu...(jeżeli ktoś do,którejś z tych osób wyśle wiadomość proszę o napisanie tego tutaj aby ta osoba nie dostała 5 wiadomości)  :kwiatek:
Sama nie wiem czemu to tu wylądowało... Miało być PW-jakaś roztargniona jestem 😀 😀 😀
karesowa, nie obawiasz się tak publicznie swojego adresu udostępniać?
może chce dostać więcej kartek 😂
Może edytuj post i wyślij Mraulin na PW
Hipka2 wyjechała na kilka dni, ale na pewno chce wziąśc udział w zabawie, ale jeszcze zdąży dosłać adres zanim się wysyłka rozpocznie 🙂 dopilnuję
od hipki2 może adres wziąć żabeczka albo ja, bo mogę jej sms wysłać
napisałam do niej ponoć adres już wysłała?
napisałam do niej ponoć adres już wysłała?

Tak dostałam już od niej adres..jeszcze tylko trzy....Zbieram te adresy tylko do soboty ! do godziny 17 😀
no to super 🙂  to już za kilka dni dostaniemy adresy 🙂
ja szukam kartek, by były wyjątkowe 🙂
U nas jeszcze ciężko o świąteczne kartki  :/
A ja mam już przygotowane 🙂 są zwykłe z ładnym obrazeczkiem 🙂
Ja też mam przygotowane - hand made'y  😀
(Niestety nie wszystkie z końskim motywem, bo mi cierpliwości zabrakło... :P)
głupie pytanie wiem wiem🙂 ale KIEDY TO WYSYŁACIE?
jak dostaniemy adresy - ustalimy datę DO KIEDY aby poczta nas nie zrobiła w bambuko i kartki przyszły po świętach :P
ok, bo się o to martwiłam kiedy mam wysłać żeby przyszło akurat🙂 dziękuje za odp :kwiatek: :kwiatek:
A ja kartki robie sama 😀 końsko-świąteczne 😀
ja niestety nie mam takiego talentu, więc chcę jakieś ładne znaleźć. Obeszłam empik, markety
teraz szukam po allegro 🙂
Ja już też mam wszystkie 3 zrobione 🙂 Tylko jedna końska niestety, ale brakuje mi czasu na takie zabawy.
Mamy już wszystkie adresy  ❓ 

Ja osobiście nie umiem malować więc będę musiała kupić kartki  😁
Nie mamy ale adresy zbierałam do 17. Teraz porządkuje i zajmę się losowaniem  🤣 w takim razie nie bawią się z nami ;
Niewidzialna
Chmura
LatentPony
Chmura
LatentPony

to chyba nowi na forum
nie ważne już czy nowi czy nie.Już nie przyjmę ich adresów😀 Wstępnie już wiem kto kogo wylosował tylko muszę to sobie napisać i myślę,że  jutro część z was dostanie adresy  😀
a do kiedy wysyłamy? : )
a do kiedy wysyłamy? : )

co kartki ? To już tak jak uważasz .... bo aby potem nie doszło po świętach...Ale jest jeszcze czasu a czasu 😀
Parę osób już wie kogo wylosowało 😀
no to super 🙂 to nie mogę się doczekać 🙂
tutaj się pojawiła taka propozycja, żeby ustalić jeden termin, którego nie należałoby przekroczyć. może byłoby tak lepiej?  : )

czekam na adresy : )
tutaj się pojawiła taka propozycja, żeby ustalić jeden termin, którego nie należałoby przekroczyć. może byłoby tak lepiej?  : )

czekam na adresy : )

Ale to też musisz patrzeć na to,że dostaniesz kogoś kto mieszka miasto obok to jemu wyślesz kartkę puźniej niż osobie,która mieszka na drugim końcu Polski.Chyba,że chcesz wysłać wszystko za jednym razem  😀

Powiem wam,że nawet całkiem sprawnie idzie mi wysyłanie adresów więc dziś wyślę może jeszcze do 10 osób  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się