Ja tam już dzwoniłam po ochronę i okrążyli mój pokój. Ot, w razie czego. Bo wiecie...ja to się boję 👀. Ten wątek sprawia, że niezaprzeczalnie umieram ze śmiechu 😵 😂.
Goldencośtam pierwszym na re-v 13-letnim kryminalistą? 😁 Jakby to powiedział Sid: "A może by się tak skupić i wytworzyć skrzela?". Wszyscy byśmy się mogli ukryć pod wodą, tam raczej nas nie dopadnie. Tutaj, na górze ja się boję 👀
Dobra to żebyście znały mój ból i strach oto treść wiadomość : "No sory , ale ja cię tylko ostrzegam . Możesz mieć przez to kłopoty , a ani ja ani ty tego nie chcemy . Przepraszam jak cie uraziłem , ale nikt nie chce mieć kłopotów . Ani ty , ani właściciel strony ." 😜
A., skoro Ty nie przestrzegasz reguł to ja też nie będę 😁
przepraszam bardzo, w oryginalnym poscie wczorajszym, ktory goldi zmienil dzisiaj, bylo zyczenie zdjecia slicznego kopytka!!! i nie bylo nic powiedziane na temat jakie to ma byc kopytko, oprocz tego, ze sliczne !!!! 😀iabeł: 🤦
A. super są te zdjęcia pociachanych kopytek, nie mogę się na nie napatrzeć! 😀 btw kopytka miałam dzisiaj na obiad, ale że kupione w barze studenckim, to nie były zbyt dobre... 🙁