Aslan - I tylko dlatego zabierasz głos, żeby bić pianę? Smutne ze wytykasz użytkownikom jacy są a teraz robisz dokładnie to samo. Wyrażanie własnej opinii jest wtedy kiedy miało się wcześniej coś do powiedzenia, a nie nagle zamieniasz się w stróża prawa i zaczynasz wszystkim prawić morały.
Presja, obrażasz mnie,siebie i innych forumowiczów...nie znam żadnego forumowicza,który zachowuje się tak jak Aslan...to jest trolowanie własnie - to jest forum jeździeckie i głównie po to loguja się tu jego uzytkownicy. Aslan zalogował się tylko po to,by robić syf. zgłaszam to jako trolowanie.
ktoś - źle odebrałaś, chodziło mi bardziej o to że wypisuje co my tu nie robimy(co wcale nie znaczy że tak jest) a potem sam robi właśnie tak jak pisze. [quote author=Ktoś link=topic=36493.msg763344#msg763344 date=1289244606] to jest forum jeździeckie i głównie po to loguja się tu jego uzytkownicy. Aslan zalogował się tylko po to,by robić syf. [/quote]
Mam dokładnie takie samo zdanie. Rozpoczyna swoją karierę na forum od pouczania innych, i prawienia im morałów wysnutych z wniosków przeczytanych wyrywkowo z forum.
cos mi się widzi że aslan = lopek który delikanie rzecz biorąc nie miał najłatwiejszego życia na forum. Więc postaral się o nowe życie ale wygląda na to że i to w równie "stylowy" sposób udaje mu się spieprzyć.
[quote author=Ktoś link=topic=36493.msg763344#msg763344 date=1289244606] Presja, obrażasz mnie,siebie i innych forumowiczów...nie znam żadnego forumowicza,który zachowuje się tak jak Aslan...to jest trolowanie własnie - to jest forum jeździeckie i głównie po to loguja się tu jego uzytkownicy. Aslan zalogował się tylko po to,by robić syf. zgłaszam to jako trolowanie. [/quote]
Kobietko jestes najlepsza nauczycielka w trolowaniu. To jakim jezykiem sie poslugujesz i jak opluwasz ludzi jest dla mnie najlepsza nauka prymitywnego zachowania na forum. Jestes najbardziej zalosna osoba tutaj. Rzucasz sie na modow pod byle pretekstem i jestes przy tym cholernie stronnicza udajac sprawiedliwosc. Bzdurna sprawiedliwosc ktorej nie ma. Prawda jest jak dusza i kazdy ma swoja.Wypadalo by zaczac rozumiec ze inni maja prawo do swojego zdania? A moze nie nauczyli cie szacunku do drugiego czlowieka, ale to widac w jakim chlewie ty zyjesz skoro nie znasz podstawowych zasad kultury i obycia w spoleczenstwie. Teraz ja sie pobawie w ocenianie skoro to takie modne. Kolejna co ma wygorowane mniemanie o sobie a poziomem w ewolucji siedzi nizej od swini. Jestes prostakiem- przyjemnie? I ja uwazam ze jest to prawda, najswietsza ze wszystkich na podstawie czytanych watkow, w ktorych niestety sie wypowiadasz. Ty trollujesz to ja tez, nie chce czuc sie gorszy.
Zeby bylo przyjemniej moja kochana znam cie na zywo. W realu nie prezentujesz soba kompletnie nic a w momencie jak zasiadasz za komputer to wielkie drogi przed toba sie otwieraja. Udajesz wielka wojowniczke o nic. Probujesz nadrabiac swoj poziom ale nie ze mna te numery moja droga. Jestes zalosna. Realnie boi sie slowem odezwac i zgrywa wielce grzeczna szarą myszke a tutaj taka pyskata suc..ka. No prosze, nie spodziewalbym sie tego po tobie.
Ojej chyba sie poplacze, co prawda oczy kole? Milo jest byc ocenianym przez innych? Nie zlamalem regulaminu. I tak jak ty zarzucam ci wszystko co zle. Bo forumowicze sa robieni przez ciebie w ,,konia". Moj ty kochany papierowy tygrysie.
Bo wszyscy sa wg Ktoś nieprzepisowi. Wszyscy, modzi tez. Tylko ona jest czysta jak lza i moze rzucac blotem w innych pod durna definicja jej wlasnej ,,prawdy,,. Za duzo Orwella sie naczytala.
A zadzieraj kite, masz racje. W realu i tak bedziesz udawala mila. Niech inni sie dowiedza ze jestes tak naprawde pusta laleczka, bez zadnych zasad. I tylko w internecie potrafisz opluwac ludzi. Jestes falszywa jak 100 dolarowki produkowane przez chinczykow.
A jesli chodzi o regulaminowy post, gdzies przeczytalem ze wg Ktos jak sie pisze sama prawde to nie podlega ona dyskusji, bo prawda to prawda nawet jesli jest zlosliwa. A ja nie klamie. No to o co ci laska chodzi? Bo ktos raczyl sie posepic nad toba? Smutne.
Aslan, Chciales mnie sprowokować?marna próba.każdy kto zna mnie na żywo wie,ze klamiesz...ba,łżesz jak pies.może kiedyś podejdziesz i się przedstawisz?czy brakuje odwagi?ja nie jestem anonimowa i nie potrzebuje alterego...
melechow Nie rozumiem Waszego zdenerwowania 😵 Mnie to śmieszy 😂 wypowiedzi Aslana są takie pełne podniecenia zaistniałą sytuacją, jakby nie miał co robić tylko siedzieć przed komputerem i pisać na forum jeździeckim, chociaż konia widział tylko w zoo jak poszedł z mamusią jak miał kilka lat. I dziwi mnie to że moderatorzy nic sobie nie robią z trollowania.
yyy nie no zazwyczaj sie nie udzielam ale po tym co tu czytam 😵 Ktos hmn... az mnie zszokowalo to co napisal aslan czy jak mu tam. probuje sie jakichkolwiek cech doszukac w Tobie o jakich on pisal i cos nie moge. po prostu troll.
A ja zrobię offtop od offtopa i chciałam podziękować ninevet i wawrek'owi za moderację :kwiatek: Wg mnie odwalili kawał dobrej roboty i ja osobiście żałuję, że odchodzą.
Jak już wcześniej pisałem - moderacji w zasadzie na dzień dzisiejszy nie ma. Mi i Nine pozostały guziczki. Do czasu wyboru nowego składu ogarniam z grubsza i moderuję jednoznaczne sprawy. Sprawy dyskusyjne lub wymagające konsultacji zostają odłożone "na potem" dla nowego składu.