[quote author=szalonakobyła link=topic=36493.msg761702#msg761702 date=1289137893] sorry akzzi 🙂 pomyliłam się. Tak chodziło o Cb. Wydajesz mi się bezkonfliktowa spokojna, zrównoważona, miła. Chyba takiego moda nam potrzeba. Myślę, że będziesz też bezstronna. PRÓBUJ! [/quote]
[quote author=szalonakobyła link=topic=36493.msg761702#msg761702 date=1289137893] sorry akzzi 🙂 pomyliłam się. Tak chodziło o Cb. Wydajesz mi się bezkonfliktowa spokojna, zrównoważona, miła. Chyba takiego moda nam potrzeba. Myślę, że będziesz też bezstronna. PRÓBUJ!
jestem tego samego zdania 🙂
chyba juz mam swoje 3 typy! [/quote]
a ty kujka może ty wystartujesz?? narazie mam dwa typy jeszcze jednej osoby mi brakuje 🙂
Cariotka wydaje mi się, że nikt nie pisze jakby widzi forum podczas swego moderowania, bo co ma napisać, że będzie się starał rozstrzygnąć spory, że będzie usuwał duble w ogłoszeniach, że będzie próbować bezstronniczo oceniać konflikty, usuwał nowo powstałe beznadziejne tematy, itd? Toż to praca moda 🙂
Ja zdecydowanie uściśliłabym regulamin, i system przyznawania kar tak by na przyszłość NIGDY więcej nie było takich sytuacji jakie miały miejsce ostatnio.
Dzięki :kwiatek: Mnie też będzie pusto bez tych guziczków ale czasu raczej w najbliższym czasie mieć nie będę 😉 Zgłoszę się jak obalicie nową moderacje 😎 😂 żartuje oczywiście, bo nowym modom życzę długieeego i bezkonfliktowego panowania 🙂