ja napisałam że nie chciałabym reklamowych ani tych z np. gwiazdami kina, bo po prsotu taką kartkę można dostać wszędzie! Dlatego napisałam że najbardziej chciałabym dostać kartki z danego miejsca z jakimś widoczkiem itp., żeby zobazyć jak dane miejsce wygląda, albo trochę posmakować klimatu tego miejsca🙂
Wysyłam bez kopert-większość ludzi zresztą pisze, że woli bez kopert. Moja znajoma często wysyła kartki zrobione ze zdjęć swojego autorstwa-i chyba nikt się jeszcze nie zorientował, że to hand-made 😁
emade "I love horses, so if you can send me a postcard with one of them - I'll be very happy 🙂 But it can be also anything else. Best wishes from Poland!"
Ja w swojej wizytówce napisałam, że byłoby miło gdyby wysyłający pocztówkę naisał pozdrowieia w dwóch wersjach - w angielskiej i w jego ojczystym języku 😉
edit: da się jakos wrócic do osob które mi wyskoczyły ze moge do nich napisac, a wzielam kolejna osobe? w rezultacie wyskoczył mi limit a ja nie mam danych nikogo bo nie wiem jak tam powrócic 🤔wirek:
Ja np. dopisałam, że bardzo proszę (w miare możliwości 😉) o informacje na temat koni/jeździectwa z danego kraju. Ogolnie, czy jazda jest popularna, czy dana osoba jeździ, lubi konie, itp. 😉 Kiedyś wylosowałam babkę która prosila o opinie na temat kotów, bo byla ich miłośniczką 🏇 , a teraz dziewczyna którą wylosowałam prosi o przepis tradycyjnego dania 😜.
Edytka, szkoda ja tam bym chciała tylko DIY, dla mnie taka pocztówka ma większą wartość
dla mnie też. choćby była najprostsza i jej zrobiebie zajęło 5 minut 🙂 ale skoro ktoś nie chce, to nie będę na siłę uszczęśliwiać własnoręcznie squillingowaną kartką.
jutro wyruszam na poszukiwanie kartek- zrobiłam sobie listę co kto chce i postarać się znaleźć coś fajnego.
ciekawa jestem jak długo sama będę musiała poczekać na karteczkę z innego kraju 🙂
Super inicjatywa - dawno temu bawiłam się w coś podobnego bez pośrednictwa internetu. Tylko wysyłało się i odbierało listy. Teraz mam tych ludzi w znajomych na facebooku 😀