Jest tu ktoś z Poznania ? Zastanawiam się, gdzie mogę znaleźć ładne pocztówki. Jak widzę wasze skany, piękne czarno-białe zdjęcia to mnie kłuje zazdrość 😡 szukałam na poczcie i w empiku, same szkarady. Jutro może wybiore się na stary rynek...
Do Rosji wysyłałaś priorytetem czy ekonomicznym? Ja mam 2 do Rosji, jedna ekonomiczna idzie 16 dni, druga priorytetowa 8. I jak ta pierwsza mnie nie martwi, to wydaje mi się, że priorytet powinien dojść. Tym bardziej, że idzie do Moskwy.
Moja ciocia pracuje na poczcie i wysłała takim, żeby doszło w miarę szybko 😉 do Hiszpanii doszła w jakieś 5 dni, za to ta do Rosji szła ze 2 tygodnie niestety, ale cieszę się, że dotarła bo zaczynałam się martwić 🙂
Edit: Poza tym powiedziała mi, że gdybym wysłała zwykłym to kartka może iść nawet miesiąc 😉
Może iść miesiąc, nawet prawie 2 byle się nie przeterminowała. To w takim razie o priorytet się nie martwię, niech idzie szczęśliwie, bo jak widać wszystko w normie 🙂
Zastanawiam się właśnie czy nie dołączyć do zabawy 😉. Mam tylko jedno pytanie: mój adres widoczny jest tylko dla osoby, która mnie wylosuje, tzn. nie jest ogólnodostępny na stronie?
Dostałam kartkę z Holandii 🙂 I doszla kartka na Tajwan 🙂 muszę kupić jak najszybciej kartki, a jak zwykle z tym problem i wysłać do nowo wylosowanych 🙂
Edytka, bardzo klimatyczna kartka 🙂 Serio. Wysyłałam w zeszły wtorek i dziś rano dziewczyna zarejestrowała 🙂. Byłam bardzo zdziwiona, tego samego dnia wysyłałam tez do Rosji priorytetem i do Czech, Słowacji zwykłym, i na razie tylko Chiny dostały... A chciałabym juz coś wylosować do wysłania no i coś otrzymać w końcu 🙂.
Dziewczyny, mam takie pytanie. Nie mogę dodać zdjęcia kartki którą dostałam? Mogą dodawać tylko zdjęcia kartek, które wysyłam, tak? Czy nie widzę jakiejś opcji?
Hija, można wrzucić zdjęcie zaraz po rejestracji. Jak wyślesz wiadomość do osoby od której kartkę dostałaś. A jak to już ominęłaś to niestety nie wiem.
Możesz dodać te które dostałaś 🙂 Wchodzisz w Received, masz listę otrzymanych kartek (Twoich). I na samym końcu "tabelki" jest image, klikasz i możesz wgrać skan/zdjecie otrzymanej kartki bezposrednie z kompa.
Możesz dodać te które dostałaś 🙂 Wchodzisz w Received, masz listę otrzymanych kartek (Twoich). I na samym końcu "tabelki" jest image, klikasz i możesz wgrać skan/zdjecie otrzymanej kartki bezposrednie z kompa.
To dobrze, że mogę wgrać. Tak się składa, że moja kartka została już zeskanowana przez osobę, która mi ją wysłała. Ale chciałam widzieć na przyszłość 😉 Pozwolę sobie pokazać: 😅
Ha! Doszła moja pierwsza! W nagrodę wylosowałam Chiny - superowo!
[edit] Yyyy... w lekkim szoku jestem... Lista "kartkowych" życzeń mojej wylosowanej adresatki to mniej więcej: -okropna kartka - takie lubię najbardziej -kartka - horror -sex -gay -erotica -living dead dolls -kill and blood -devil and evil
Na szczęście na dalszych pozycjach jest trochę kategorii, które mam szansę po pierwsze znalezc, po drugie faktycznie je kupic i wysłac na poczcie 😁
Facet napisał, że jest zachwycony bo uwielbia muzea i historię, i bardzo dziękował za polecenie polskiego filmu (poleciłam mu 'Ziemię Obiecaną' jako, że pokazuje moją starą Łódź 🙂 ). 😀