Z Almelo w Holandii, więc rzut beretem 🙂 a to dlatego, że na stronie zaznaczyłam, że chcę otrzymywać kartki z tego samego kraju, w którym jestem zarejstrowana. i całe szczęście, bo ta dzisiejsza kartka jest przewspaniała, a to co kobieta napisała mi z tyłu zadziałało jak balsam dla duszy 💘
Dostałam dzisiaj moją pierwszą kartkę ! 🏇 Z Finlandii. Została wysłana, uwaga uwaga ... 11 listopada ! Jestem w szoku, musiała pewnie iść przez sobotę i niedzielę ... Przedstawia aniołka. Co śmieszne - ono [nie wiem czy to on czy ona 😁] napisało w swoim profilu, że nie chce kartek bożonarodzeniowych/wielkanocnych, a sama takowe przesyła, ale to nic 😉
Ja dostałam pierwszą z Rygi! Napisana jest po polsku, bo dziewczyna uczy się polskiego. szła od czwartku! I zarejestrowano moją drugą w Japonii- szła 9 dni tylko!
Doszly moje dwie- Holender zaprasza mnie na zawody swojej corki w uj na haflingerze i planuje wizyte w Janowie Podlaskim latem i chce mnie odwidzic z rodzina Niemka jak sie dowiedziala, ze jestem u niej w kraju co 2 miechy chce przyjechac i sie spotkac no i wlasnie siedzimy na skp😀 ale fajnie! Edytka piekna kartka🙂
A ja z racji braku czasu dopiero jutro puszczę kartki do wylosowanych przeze mnie krajów. 🤬 Wiem wiem, jestem okropna ale naprawdę brakowało mi na cokolwiek czasu.
Tylko bez ID ! Wymyśliłam, że napisze w swoim opisie, że dostałam taką kartkę bez ID i jak jest to czyjaś kartka to niech do mnie napisze. Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Czy może jakiś inny pomysł?
aaa kolejna kartka dotarla do adresata- niesamowite - wyslalam czesc w srode czesc w piatek i juz sa! tylko USA jeszcze podrozuje, dzis wyslalam dwie, kolejnych dwoch musze poszukac...
Ja tez miałam kiedys ciekawą sytuacje. Wysłalam pocztówkę do Chin, podpisałam się imieniem a nie nickiem. Napisałam też ID, ale babeczka na poczcie nakleiła tam naklejkę "priorytet" 🙇 Po jakimś czasie dostałam inf. od tej dziewczyny, że doszła pocztówka, ale bez ID i prosi o podanie.