Forum towarzyskie »

Kandydatury na moderatorów.

Tani szkoda na moderatora 😉
moj typy to ninevet, Makrejsza i marzena (jesli by chcialy)
wątek zamknięty
Więc tak :

Po pierwsze nie wiem czy ten temat ma sens, nie wiem czy mamy czekać do zakończenia poprzedniej ankiety która jest do 7.11, czy już szukać modów czy co ? Tu trzeba by zapytać Quanty, heroicznie biorę to na siebie 😉

Po drugie jeśli to już teraz mamy modów wybierać to trzeba to odpowiednio rozgłosić, korzystając z jeszcze nie zabranych mi guziczków moderatorskich mogę to wszystko po przyklejać, a zgłoszenia przenieść na techniczne. Wyznaczyć terminy, zasady etc.

Po trzecie uważam, że zgłaszanie kogoś [chociaż jest bardzo miłe] nie ma sensu, bo robi się bałagan i może też działać w odwrotną stronę niż zaproponowała to Cieciorka, ktoś chce się zgłosić na moda ale nikt go nie wywołuje, to ta osoba się peszy i rezygnuje.

Po czwarte, to trzeba się zastanowić co do kadencyjności modów lub ankiety co pół roku na temat tego czy jesteście zadowoleni. Jeżeli mają być nowe zasady lepiej żeby kandydaci na modów znali je przed zgłoszeniem się, bo nie każdemu muszą odpowiadać.

Uh, się rozpisałam 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
ninevet, po prostu chciałam, żeby sprawa jakoś ruszyła, zamiast zastanawiać się, co i jak. Chyba masz rację, z propozycjami, to działa w obydwie strony.
No to czekamy tylko na pozwolenie Quanty.
wątek zamknięty
Korzystając z pozostawionych mi uprawnień i po rozmowie z Quantą ten wątek zamykam, by otworzyć nowy w którym kandydaci sami się będą zgłaszać. Pozostawanie obu wątków wprowadzi niepotrzebny zamęt.
[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,36493.new.html#new]
re - Volta [/url]

voltopiry

Zapomniałaś dodać, że bez porozumienia ze mną.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.