Arma... Nie szalej tak :P Wszystkim musisz powiedziec:P
Po pierwsze to Sigma ciela wzorek, ktory ukaze sie jutro w tvn. Po drugie ja w tym czasie grzecznie siedzialam na zajeciach.. Po trzecie sama jestem ciekawa 🙂
Kochana Sigmo, jesli dla Ciebie godz 16-21 to poranek... to zaczynam sie martwic 👀
Akurat na piatkowe kino horrorow:P MOze je farbniemy ciekawie?
No wcisnij sie z dupencja czarka do tvn, dzis byl w regionalnej tv.. Alez on medialny ja wrocil :P Tylko zeby sie od glownego obiektu nie odwrocili na VIPa i VIHa...
A teraz idz Sigma ostrz maszynke( o ile to mozliwe :wysmiewa🙂 I szykuj sie do jutrzejszej roli rzeznika.
Ja też widziałam Glebe w tvn 😉 Wzór Sigmy, a wykonanie? Na prawde zazdroszcze talentu 😉 Ja bym Sigma na Twoim miejscu zajęła się dystrybucją takich wzorków, sprzedażą na cały kraj😀 Myślę, że popyt miałabyś spory 😉
wzor Sigmy, wykonianie tez Sigmy🙂 nie widac bardzo bo kobyla ciemna i skora tez, ale wzorek jest. zakladamy z Crazy firme 😉 bedzie sprzedaz wysylkowa hahahaha mnie tez tam podobno bylo gdzies widac na Czarku Crazy
Kurde, jakbym wiedziała wcześniej to bym się sama gdzieś tam wcisnęła pod kamerę xD ale ja się nie nadaję do takich spraw, tydzień temu jak zobaczyłam Glebe na ujeżdżeniówkach przechodzącego tuż przy miejscu przy którym stałam z koniem powiedziałam (!), wystarczająco głośno, "łaaaał". No cóż tak samo wyszło w sumie, naraziłam się tylko na uśmieszek 😉