hmn... Myslalam wlasnie o cukierkach. najgorsze ze bede miec do dyspozycji tylko normalna maszynke a nie malutka do wzrokow. zastanawiam sie jak w tym drugim zrobic te zagiecia w papierku 😉
kujka, używam i to dosyć sporo co 10 min przerwa w goleniu jednego konia ogoliła super a przy 2 juz problem myslałam, że chodzi o ostrza, zabrałam do ostrzenia i dalej nie bierze całą powierzchnią ostrzy :/
przyglądam się maszykom z sewinga i tak sobie myślę - czy ktoś ma może ma maszynkę ANDIS?
Nie wiem jakie szerokie są ostrza, bo maszynka jako taka nie jest duża. Jej długość to 19 cm, gdzie heninger delta 3 lub NINGBO GM 03 mają 30-31 cm. Niestety nie podali tego, więc chyba trzebaby dopytać, żeby nie okazało się, ze golenie będzie trwało dwa albo trzy razy dłużej.
moj juz caly ogolony łącznie z głową i nogami. Byl 1 raz golony i nawet nie drgnął. No może troszkę się burzył przy nogach i uszach ale miał prawo bo to dla konia przyjemne raczej nie jest 😉
Goliłam w nocy mojego dużego i nie mogłam się powstrzymać - zrobiłam mu P i koronę nad tym.Rano tylko telefon od zawodnika - CZEMU ON WYGLĄDA JAK JAKIŚ MY LITTLE PONY!!!Ale zgolisz to przed zawodami? - nie. -zwariowałaś? -zemsta za używanie różowego czapraka,zresztą nie martw się WSZYSTKIE nasze konie będą tak miały. A co. W końcu moje,to golę jak chce 😎
Ruffian, nie dokładnie na Placu Trzech Krzyży a na książęcej, przy samym wlocie na plac. Punkt ostrzenia nazywa się SZLIF i logo może umknąć niewprawnemu obserwatorowi 🙂 Małe drzwi w elewacji i tyle...
http://www.gnl.pl/golarka-super-dandy-easy-power-p-2768.html co myslicie o zakupie czegoś takiego? opłaca sie kupowac dla własnego użytku (trzy konie) czy jest to tani badziew i lepiej zainwestowac w cos porzadnego? pytam bo totalnie sie nie znam na maszynkach. I na jak czesto trzeba zmieniac ostrze?
a ja dzisiaj ogoliłam Siwego na łyso (poza głową i nogami) i zostawiłam mu na zadzie znaczek firmy apple 😁 mój młodszy brat stwierdził, że mam "iKonia" 🏇
a ja dzisiaj ogoliłam Siwego na łyso (poza głową i nogami) i zostawiłam mu na zadzie znaczek firmy apple 😁 mój młodszy brat stwierdził, że mam "iKonia" 🏇
Zdjęcia, zdjęcia chcemy!! Ja miałam przez moment taki sam pomysł🙂 tzn zaczęłam się zastanawiać jakby to wyglądało więc chętnie zobaczę iKonia🙂