korsik - ja mam taki jak do ksero ale nadal obawiam się, że może byś kiepsko jak się naklei na sierść - tzn nie miałam z tym styczności bo to nasze pierwsze golenie
Ja foli do okładek nie użyłam bo nie mogłam nigdzie jej dostać :/ .. użyłam papieru samoprzylepnego do ksero 🙂 ale efekt bardzo mnie zadowala (choć miałam obawy bo papier ksero to nie folia, ale dało radę) Forumowa baba jaga jest niezastąpiona :kwiatek:
Dokładnie o taką folię mi chodziło 🙂, a szczyt szczęścia to już taka grubsza kolorowa, tylko na nią ciężko wsór przenieść, ale za to super się goli jak sie ją naklei 🙂.
Odnośnie serwisu to zadzwon do sewing.pl skoro maja maszynki roznych firm to moze i serwis maja? bo jeszcze raz musze to powiedziec, ze bardzo jestem z ich usług zadowolona...
ja też ostatnio miałam problem, bo... "ułamał" mi się kabelek zasilacza przy samej wtyczce, więc w sumie nie szło tego przeciąć, skręcić i zaizolować... serwisu nie mogłam znaleźć, a dokupić nowego też nie da rady...
W takich wypadkach polecam kolegów z polibudy - są niezastąpieni :*, myk myk i zrobione 🙂
tak 😵 ripstop bez wypelnienia (jezeli cieplo, ale pada; albo drelich. (juz w drelichu na padok, bo padoki wyschły) juz kupilam bawełniana cienka na cieplejsze dni 😵 jak teraz rozderkowac golasa - nie mam pojęcia, jeden dzień + 20 , następny +9 🤔 i tak cały czas sie zmienia.
Sigma - nasz miał mieć też na górze kreski i jeszcze parę dodatków, ale że to pierwsze golenie rudziszona nie chciałyśmy golącej tak długo trzymać i stwierdziłyśmy, że na pierwszy raz i tak jesteśmy zadowolone z efektów 🙂 (znaczek i tak był rzeczą drugorzędną 😉)
Sierra 😁 W piątek u nas było bardzo zimno (ok.8 stopni), to na trening wyszliśmy zaderkowani. Na boksie Belfast ma teraz napisane, że w deszcz wychodzi w swojej derce od Ivett 🙂
A tak BTW - nie wyobrażam sobie teraz mieć nieogolonego konia 😁 Czyści się fantastycznie, a koń po treningu nadal suchy a nie mokry jak prosie jak kiedyś 🙂
ja dziś prawie rozebrałam z drelichu... ale jednak nie... na razie się nie przegrzewa pod tą derą, zobaczymy w ciągu najbliższych dni jak tam będzie...
Słuchajcie, myślicie że golenie teraz to duża przeginka? Mój nowy zarośnięty strasznie, do tego zerowa kondycja, jest mokry jak szmata po 5 minutach jakiejkolwiek "pracy"...