da się wygolić, ja goliłam ale robi się to baaaardzo ciężko.ta zwykła maszynka jest dosyć ciężka i duża jak potrzeba robić jakieś szczegóły to przypadkiem można obciąć to czego się nie chciało 😉
dzieki baby
te zwierzece lapki golilam ta maszynka co Crazy motyle, a rece maszynka do glowy, ktora cichaczem zwinelam tacie:P
a ta korone z D normalna duza ta co calego konia
teraz jeszcze tworzenie szablonu dla Crazy mnie czeka.
otworze jakies uslugi szablonowe albo cos hahahaha
to jest świnka subaru, znalazłam w necie, powiększyłam, wydrukowałam, zrobiłam szablon z foli samoprzylepnej i wycięłam maszynką do włosów (ludzkich). Byłam zaskoczona, że wyszło. Następnym razem podejdę ambitniej do sprawy i mam już nawet pomysł 🙂
crazy, sigma super!
z moimi zdolnościami to się zastanawiam, czy jak bym ten wzór z folii przykleiła i goliła to czy nie "wjechałabym" pod ten wzór golarką i nie ogoliła sierści razem ze wzorem, nie wiem czy zrozumiałyście.
Mi koń się poci strasznie, chociaż czasem prawie wcale nie jest mokra?!
aa! ja też chce ogolić konia.. i wcale nie z racji wzorków.. ale juz mam dosc tego "miśka"- kon derkowany i mimo to sporo obrósł, ale nie tak duzo jak normalnie. Myślicie ze opłacało by sie kolić konia w coś takiego jak "moj projekt" ale troche mniej szyi:
proszę zmienić rozmiar zdjęcia, bo się wszystko rozjeżdża / a.
niestety nie mam hali ale będe jeździć halówki. <no i ferie, zgrupowania<seria> wiec troche tego jest>
aha, no i czy do takiego golenie wystarczy koniowi teraz przejsciówka a na zime 150g?