Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

okrutny sport, niesamowity koń

fakt  ten spot jest straszny ale konie wspaniałe, niesamowite brak słów
😲 masakra  😲 a koń wspaniały...

nie wiem czy było ale rewelacja
madzixx, było nie raz, ale Ci darujemy, bo to film rewelacyjny...
Ja go mogę obejrzeć jeszcze kilka razy...

sosi... dokładnie to, co napisałaś. Sport okrutny, koń świetny.

to jest prawdziwy towarzysz zabaw!
margaritka
zdaje mi się ,że go widziałam, ale dawno i adresu nie znam...

ja bardzo lubię ten filmik :

zdecydowanie mój nr 1 ;] coś w tym jest. mogę oglądać i oglądać ;D
If-zaje*** muzyka 😍 az mnie dreszczyk przeszedl, oczywiscie filmik klasa, caloksztalt swietny 😀
świetny ten filmik 😲 już jest w ulubionych, muzyka i obraz idealnie dobrany. Piękne 💘
I jeden z moich ulubionych kawałków 😀 Z tym, że zdaje mi się iż autorem jest Lord of the Dance, a nie Riverdance, a utwór to "Warriors" a nie "Warrior" :P 👀
ten też jest super tez tego autora

genialny i niesamowity.
The Power Of The Horse podoba mi się ciut mniej. Właśnie tam brakuje mi tej mocy ;D W sumie siedzę w końskich filmikach ;D Lubię też robić, ale nie ma się czym chwalić. No chyba że moimi cudactwami i zbrodnią na końskim grzbiecie ;D
Kolejny, trochę niej koński, którego jak zacznę oglądać, nie mogę przestać:

spadlam z krzesla, koniarze nie sa normalni 🤔wirek: 🤣 i wspolczuje osobom skaczacym w samych gatkach 😉
ciri, dobre  😁

Zdolny

Ja bym już lezała :P

może jestem przewrażliwiona, ale chce mi się płakać oglądając ten filmik. Tylko nie wiem czy wzrusza mnie wspaniałość tego zwierzęcia czy dobija ludzka głupota...

jeszcze jedno pt. "Ha ! Zrobię stopę  😎 , no ale może jednak nie..."

no cóż sport ten jest okrutny i oczywiście tego nie pochwalam, ale to jest niestety ich tradycja.gdyby każdy zaczął uważać to za zło dawno by tego nie robili.głupota ludzka nie ma granic niestety :/

Żal konia, żal buhaja, żal ludzi z powodu ich okrucieństwa.

straszne...

nie wiem czy już było 🙂
kare_szczescie genialne , ale się ubawiłam  🙇

hihihihi

znalezione
Z takimi kucorami to nie ma żartów. Myśmy kiedyś złapaŁY takiego, może 100cm i w trójke próbowałyśmy go odprowadzić. Jedna ciągła za uwiąz, druga za uszy, a trzecia pchała zad 🙂 w końcu dał się odprowadzić do domu. Jednak siły troszkę te stworzonka mają, a charakter przepaskudny 🙂
oj wiem, identyczny kiedyś mnie poniósł, w stępie siedziałam na nim podpierając sie nogami ale w galopie  nogi zostały daleko za nami i w żaden sposób nie dało sie go zatrzymać. Uratował mnie zeskok w galopie na glebę.
Ja z takiego giganta zjechałam razem z siodłem pod wpywem jego brykaczy i źle dopasowanego (a w zasadzie w ogole nie dopasowanego) siodła. Male to a wredne okrutnie...
Misia, można by się przyczepić że photobucket to nie youtube  😁 (oczywiście żartuję)
Na pierwszym filmiku twoje zwierzątko wydaje sie być bardzo radosne  😀
Gdzie macie taki świetny "tor crossowy" ?
Misia to przecież cały urok bankietów! 🏇 Eh, pojeździłoby się 😕

pewnie większość się natknęła, a może i nie ;D takie stare, robione rok temu ;D
Nie dziwię się, że Ją pokochałaś. Złote konisko - i cierpliwości wielkiej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się