Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Nasza klaczka Czuwania 🙂
Atea w pierwszej chwili mnie urodą nie zachwyciła, ale ruch ma genialny! 😀
A mi bardzo podoba się ten koń 🙂 Pamiętam swoją siwą. Normalnie toczka w toczkę.
Na początku brzydkie kaczątko, a później księżniczka  🙂
💘 💘 💘 👍 💘 💘
CzarownicaSa przyznam szczerze, że w mój typ urody ona też nie trafia, ale fakt - ruch ma przyzwoity. Z resztą, zależy też od okresu, bo ona teraz zmienia się z miesiąca na miesiąc jak to źrebaki w tym wieku 🙂 Zależy kto, co lubi. Czuwania będzie raczej wielkopolakiem w starszym typie dużego i ramowego konia. Ona co prawda idzie na sprzedaż, tak samo jak jej półbrat, ale na razie nie wystawiony bo się pocharatał na padoku 😉 Jak nam się jakiś źrebak wyjątkowo podoba (jak moja Atea, czy np. Wermut) to sobie zostawiamy, a co  😜 Ciekawe kiedy nam miejsca w stajni zabraknie...

anetakajper Też mi się wydaje, że wyrośnie z niej całkiem całkiem kobyłka - w końcu wiem jaką fajną ma matkę  😀
Nie ważna uroda, ważne serce 😉 Moja przyjaciółka też ma konia "paszkwila", na którego w boksie nikt nie spojrzy, a na ujeżdzalni wzroku od niego oderwać nie można  😍
Moje filmiki :
Galop na Tornado :

Taka relacja z mojego startu na zawodach :

Mój przejazd na Brązowej Odznace Jeździeckiej (skoki) :

Taka krótka historia , od początków , do teraz :

Miłego oglądania  🙂

Uwielbiam małe grube białe rozbrykane kucyki *.*
Jaki uroczy. 😀

koń i twórczość moja, niestety z jakością nie najlepiej...

facet wygrał ze wszystkimi dziewczynkami na kucykach z photoblogów 😎
Biedaczysko , ale przynajmniej karierę robi  🤣
Witam, zapraszam do obejrzenia filmów mojej produkcji  :kwiatek: :

Tutaj z udziałem mojego konia ;

a tu z Cavaliady ;

wiele innych na moim koncie, oraz w niedługiej przyszłości 🙂
warto obejrzeć, pozdrawiam!
prezeskoniu: fajnie zrobiony tylko rzuca mi sie troche w oczy to że konia w galopie mega trzymasz na pysku co daje efekt dreptania w miejscu  o.O Popracowałabym troche nad wydajnością galopu : )

Z zawodów bardzo fajny : ) Gratuluje ogarnięcia tak wielu efektów vegasa w tak którkim czasie ( w końcu 1szy filmik ; d )
prezeskoniu a ja proponuje troche pobiegać, owszem dbajmy o kondycje koni ale sami też musimy sie ruszać, tez sie rzuca w oczy taka sztywna reka i ogolnie jakoś tak sztywnie
Dziękuję. Podobno,żeby ogarnąć całego vegasa trzeba trzech lat *.* ale  pierwszy filmik zrobiony, mam nadzieję, że coraz więcej będę odkrywać w nim 🙂
a co do galopu - faktycznie jak patrze na te filmy to trzymałam ją, ale to na polu. Koń się wyrywa i takie tam, ponadto nawierzchnia tam nie była zbyt równa. A tak to trenujemy z trenerem i dajemy z siebie co mozemy mimo przeciwności jakimi jest chociażby choroba nóg Kaskady- zwapnienie zginaczy głębokich jak i to,że koń jest po ciężkiej 9 letniej rekreacji 🙂

A co do mnie to o moją kondycję się nie martw bo jest naprawdę dobra, to, że mam więcej masy nie oznacza,że nie mam kondycji. I tak się składa, że biegam, a jeśli chodzi o "wszystko sztywne" patrz post wyżej.
Pozdrawiam!  :kwiatek:

Wow niezle konie i dziewczyna super sie trzyma ;d
Nigna, o ja się podobnie z koniem wywaliłam, co ta laska po przeszkodzie. A tak po za tym, to niezły ten filmik. 🙂
Ciekawe czy jeszcze żyje  😵
a to mój młodziak  🏇
patrzcie na to... 😁

taa, szczególnie mądre jest to początkowe ujęcie facet na brykającym koniu który jest uwiązany.
tak, tak masz racje...cały filmik jest tylko o tym
każdy Twój post jest głupszy od poprzedniego , ręce opadają 🤔wirek:
o matko ty za to się obruszasz nie wiedzieć po co i na co. 

Przecież nie krytykuję ciebie tylko jedną sytuację zawartą w filmiku bo jeszcze czegos tak głupiego nie widziałam. Pozostałe sytuacje są możnaby rzec na porządku dziennym.

każdy Twój post jest głupszy od poprzedniego , ręce opadają

rozumiem twoje rozgorycznie spowodowane niepochlebną oceną ciebie i twojej jazdy w wątku interpretacyjnym jednak wydaje mi się że nie warto w imię źle pojętego odgrywania się szafować takimi oto przytykami osobistymi które jedynie świadczą o tym jak bardzo sfrustrowana jesteś i jak opacznie rozumiesz to co jest napisane. 
długa historia a nie bede robić  🚫
to jakie fajne

😵 jak by wstał jeszcze bym go dobiła...kretyn ❗
Jazda z wtorku tydzień temu na huculaczku-zapitalaczku Oktecie - mały jest, musi prędkością nadrabiać  😀

Nat co za idiota!!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się