Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

ta dziewczyna na tego kucyka podczas nauki tych sztuczek potrzebuje chyba "worów" przysmaków..ja mam mieszane uczucia,taka małpka co zrobi wszystko za banana...i to nachalnie prosząc 🤔 😎
🤔 🤔 🤔

Czy mi się zdaje czy ona ma źle zapięte wodze na wielokrążek ?
Alicja_8  - cudny filmik, są niesamowici!

Filmik o ranczu, kucykach i pani isntruktor...brrr...

Tyska - super filmik, gratuluję rocznicy 🙂 kłus mniami,  ale jak fajnie lata chłopak! Jakieś ambitniejsze plany macie?

Aliczka - ma do środkowego kółka, poprawnie.
Zupelnie nie wiem co o tym myslec  🤔. Dziwne nieco, to w koncu zwykly basen dla ludzi byl xd.
.

rzeczywiście ludzki basen, mógł się nieźle poślizgnąć...
Nieźle mógł przy wyjściu/wejściu obić sobie nogi, nie wspominając o włożeniu ich w szczebelki od drabinki..
ale tam chyba nie było drabinki, tylko schodki ? zresztą on chyba sam się tam wpakował. Ja mając basen, nie pomyślałabym, że mój koń stwierdzi 'mam ochotę popływać'. Koń poza tym wyglądał mega szczęśliwie,przepłynął dwie długości, wyszedł (no tu wyglądało to nieco strasznie) i  poszedł dalej.
Tyska - bardzo mi się filmik podobał, koń wspaniale skacze 🙂
gratulacje rocznicy  :kwiatek:
[quote author=kare_szczescie link=topic=348.msg561787#msg561787 date=1271836974]
Koń poza tym wyglądał mega szczęśliwie[/quote]

hmm właśnie się zastanawiam czy on tak parskał ze zmęczenia (w końcu poruszanie się w wodzie to duży wysiłek) czy "furka" (w drugiej połowie filmu) ze zdenerwowania...  🤔

moment wychodzenia z basenu dla mnie straszny...
Nie przesadzajcie, jak już wyszedł, to nie wyglądał na zestresowanego 😉 Nie wiem jak Wasze, ale mój koń parska, jak jest rozluźniony (dlatego tak często na jeździe wyczekuję odparsknięcia 😉 ) albo po prostu.. jak mu coś do nosa wleci (tu: może odrobina wody, raczej go to nie zabije) 😉
🤔
Jak dla mnie  🤬
Aliczka to juz bylo.  😀
😀
darolga, wybacz mój zapłon ^^ Ano konio potencjał ma duży, więc mam nadzieję, że wysoko będziemy latać 😉 Dziękuję wszystkim 🙂

😍 😍 😍 💘

Skleiłam filmik z dzisiejszych pokazów w TKKF Hubert  🙂

Bardzo lubie filmiki z tymi dzieciaczkami i kucami.  😀
😀iabeł: pokarało  😀iabeł:
hahahhaha. Dobre.  😂
Co do poptrzedniego ;D Boskie ; d
Dodam nieśmiało troche swoich ;d :

i coś znalezionego w nacie ; d :
-masakra 😤 dla ludzi o mocnych nerwach.
Mam nadzieje że nie było. Bynajmniej ostatnio nie zauwazyłam go
Nigna ja was uwielbiam ! ; )
mirti2: dzięki wielkie  🤣
Moi chłopcy:

😍
Wojenka

Pzrepiękna historia, z doskonale dobraną muzyką !  😍
Wojenka maja  przepiekna dluga grzywe, nie scinaj im!!!  🤬
Sliczna historia, te pysiaki.  😜
Nigna świetne filmy- nie mogę się na nie napatrzeć 🙂
fajny filmik ( nie mój) ale czemu ten koń ma zawiązany sznurek na dolną szczękę  🤔
była mowa już o tym filmiku. ktoś wspomniał chyba, że to jakiś rodzaj kiełzna.
Aha, w takim razie dziękuję nie wiedziałam  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się