Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Krótki filmik o naszej stajence zimą:  😉

ma może ktoś link do kura pod muzykę eminema?  🙂
Bo nie mogę go znaleźć.

o to chodzi??

Claudia tak, dziękuje :kwiatek:

...i ten podziw w głosie pana komentatora, kiedy dziewczyna "szkoli kucyka"...
czy ta dziewczynka nie jest za duża na tego kucyka ???
komentator wymiata 😀
taki zwykly ten filmik, ale jak ten kon skacze  😜
+div-r-2-HM

a to co sie wyprawia z tym kucykiem to straszne  🤔
Przepraszam za offa, cóż to dokładnie jest (tytuł) w tym kurze z muzyką eminema ?
Nie lubie tego typu muzyki i za samym eminemem wybitnie nie przepadam ale usłyszałam tam nutę która dawnooo temu wpadła mi w ucho  😁
Chess a w którym momencie?
Jeśli chodzi o podkład idący równocześnie z Eminemem, to mnie się wydaje na 99%, że to Michael Jackson Billie Jean, jeśli chodzi o to  😉
[quote author=avero_2 link=topic=348.msg472686#msg472686 date=1265324997]
taki zwykly ten filmik, ale jak ten kon skacze  😜
+div-r-2-HM
[/quote]

trochę lepiej mu idzie bez jeźdzca 😉
Chodzi mi o tą piosenkę eminema która jest razem z Jacksone, np ok 3:11  😉
Kulkofon jest koniem wszechstronnie sportowym 😀
Gillian, wariatko! 😀

Kaczmarski też demonizuje wyścigi 😉
Ten koń w każdej wersji jest niesamowity  😀

a swoją drogą to ktoś miał fajny pomysł 🤣
nie wiem czy to było czy też nie..

powiem tylko tyle że po prostu mnie to zszokowało..  😲 😵

To ja wrzucę moją produkcję z moją wielką miłością.
jak się domyślacie, zmienił dom i już nie jesteśmy razem. ale śni mi się co noc 😉

http://patrz.pl/filmy/laufer-i-wistra-653688
Boże jaka tragedia łzy same się leją, te słowa i jak ona z bandazami na nogach dalej ruszała kopytkami jak by chciala biec. Jaka dumna, jaka klasa. Biedna.
😕
Padłam! ->
🏇 🏇
czy możliwe jest aby koń był taki śpiący ?
Mój robi podobnie ( może trochę bardziej żywo), wyciąga się 🙂 , zwykle rano jak go o 7 zrywam na trening 😀

Nie wiem, czy ten filmik był już tu pokazywany. Mnie powalił absolutnie - konie marwari w akcji, produkcja Bollywood:
http://www.kontraband.com/videos/21451/Action-Movie-Gold/#show
Boże, jakie żałosne  😀

swoją drogą ciekawi mnie jak kręcili te upadki koni...
camy  pomyślałam dokładnie o tym samym ,
A ja wiem jak to robią  🏇
Do upadkow koni wykorzystuje się gumowe konie, obejrzyjcie na Discovery Science program Tajemnice Superprodukcji Filmowych , a dokładnie odcinek gdzie przedstawiają jak powstawały sceny w Opowieściach z Narnii (m.in. upadki koni, zblizenia na galopującym koniu).
Te upadające konie tak się składają, że wyglądają jakby miały gumowe nogi, więc chyba coś w tym musi być. Najbardziej podoba mi się scena, jak koleś na koniu prześlizguje się pod ciężarówką :P Podpatrzyli, że na amerykańskich filmach robi się to na motorach, no to zaadaptowali do swojego scenariusza 😀
Thilnen, ale jakie to sztuczne  😁

kocham tandetne filmy akcji  😍
czy możliwe jest aby koń był taki śpiący ?

Ja kiedyś jeździłam na klaczy, która podobnie zachowywała się po zapięciu popręgu. Kładła się w podobny sposób, dosłwnie jakby mdlała. Trzeba było odpiąć siodło, poczekac aż wstanie i powtórzyć siodłanie. Nie wiem z czego to wynikało.
sprawa z popręgiem mogła być spowodowana niemiłymi doświadczeniami pod siodłem albo zwykłe kombinowanie z lenistwa.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się