Mimo, że bardzo chciałabym wziąć udział w zabawie także w tym roku, muszę zrezygnować. Właśnie dowiedziałam się o dużej kwocie, jaką mam do zapłacenia do końca miesiąca, a co będzie dalej - nie wiem. Nie chcę się podejmować zobowiązania, jeżeli nie mam pewności, że będę w stanie się z niego wywiązać. Proszę o wykreślenie mnie z listy zabawy i bardzo przepraszam za kłopot 🙁
korsik 4 post nad Twoim Aniapa mozemy robic jak uwazacie mi wydaje sie ze jak nikt sie nie zapisał do tej pory (no chyba ze przegapił watek na 1 stronie) to jego decyzja może nie być 100%-towa. I tak ja osobiście wypisała bym wszytskie osoby których niekojarze ale to w sumie nie reguła-rewir nawet bym nie pomyślała wywalac a tu prosze 🙄
ja również mam ur w styczniu i czekam na kwoę do pierwszej wpłaty. Choć przelewu dokonam dopiero w grudniu, ale z tego co się orientuję to do końca roku pierwsza rata ma być wpłacona?
Dobra ja mam do was takie pytanie... nie wiem jak to bedzie odebrane ale trudno pewnie wiekszosc z was wie jak tocza sie sprawy z tegorocznej zabawy odnosnie rewir 🙄
Czy zgodzilibyscie sie abym zamiast prezentu na urodziny dostala prezent na imieniny? mam 8 marca w swieto kobiet.. chyba to nie do konca fair z drugiej strony chciala bym cieszyc sie wkoncu tą zabawą a nie denerwowac że czeka mnie powtorka z rozrywki w 2011 🙁
Decyzje zostawiam dla was i zgory przepraszam jezeli ktos czuje sie urazony :kwiatek:
Powiem wam ze Zairka mi opowiedziała całą historię i się lekko zniesmaczyłam ;/ Rewir znam osobiście, nigdy bym nie pomyślała ze moze taki numer wywinąć.
Najgorsze jest to że NIE MA jak sie zabezpieczyć przed tym. Bo nie ma sensu zbierać całej kwoty od razu, nie ma sensu kazać tym co mają urodziny na pocztku płacić wszystkiego. Musimy sobie zaufać.
Może po prostu nieznane nikomu osoby nie powinny się bawić??
Ja pamietam ze w polowie tegorocznej zabawy apelowałam o to żeby każdy wpłacił całość do swoich urodzin, nie wazne czy ma je w styczniu czy grudniu. Wtedy nie było by problemow ze ktos dostał prezent i dalej nie płaci... Większosc osob mi wtedy przytakneła... mimo to ze niekotrzy musieli by zaplacic calosc z gory To jest jedyna metoda moim zdaniem
Zairka niby tak, ale to trochę traci sens.. Bawailiby się chyba tylko Ci co się urodzili nie wcześniej niż w maju. Po co płacić całość i tydzień później dostać prezent?? To już można samemu sobie kupić
No włąsnie i tu jest pies pogrzebany..... moze chcoiaz ustalic ze ci co maja uordziny od stycznia-czerwca placa calosc do czerwcaa ci co lipiec-grudzien to standardowo caly rok?
moim zdaniem wszyscy powinni płacić tak samo, a nie jedni do czerwca inni do grudnia.
Co do twojego pytania czy możesz dostać prezent na imieniny. moim zdaniem skoro zgodzimy się na jedno takie ustępstwo to reszta osób mająca urodziny pod koniec roku też będzie chciała wcześniej, bo też będą się obawiać, a wtedy zamawa już nie będzie miała sensu...
gdyby całość trzeba było wpłacić do swoich urodzin to raczej odpadam 😉 mam w lutym, a nawet nie będę pisać ile w klasie maturalnej mam wydatków ... a kasę na tą składkę co 3 miesiące zawsze będę miała 😉
choć z drugiej strony rozumiem Zairkę 🤔 po prostu nie wierzę, że można być takim debilem i wywinąć taki numer
Zairka - ja nie mam nic przeciwko Twoim urodzinom/imieninom :kwiatek: Sytuację z rewir śledziłam cały czas... i jestem tym zniesmaczona... Bardzo nie fair to było...
dziewczyny, a ja myślę że z tym prezentem na imieniny to trochę bez sensu... Też jeszcze nie dostałam, ale cierpliwie poczekam, bo wierzę w to że uda nam się wyegzekwować pieniądze. Przecież tak samo było z In. i oddała. Trochę to trwało, dziewczyny się posiłowały ale oddała.
A ja apeluję, żeby osoby, które znalazły się w wątku NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE albo nie grały albo zapłaciły całość od razu, bez żadnych ulg. Mam tu na myśli Nirv. Kilka razy były problemy, wróżę że mogą być znowu.