NOTARIALNA to już troche przeginka wpisałaś sie jako pierwsza na liste a zalegasz jeszcze za ten rok 🤔 🤬 lista zalegajacych Akkzi 12 zł Pinesska 18 zł Bischa 18 zł Wawrek 6 zł Herlcia 12 zł Notarialna 12 zł Rewir 66 zł Kolorwiatru 30 zł Wistra 12 zł rzucam pomysł: jezeli wplaty tych osob nie zostana zaksiegowane na koncie ciski do tj soboty (16.10.2010) zostaja wykluczone z moliwosci uczestnictwa w zabawie w roku 2011! i nie bedzie od tego żadych ustepstw, czasu na wplate jest jeszcze sporo 🤔 co wy na to?
Zairka, Zanim napiszesz to się upewnij czy dobrze piszesz. Przelew już poleciał 🙄
Tak btw. Teraz wiem, ze będę miała nieco lepszą sytuację pieniężną, więc nie będę miała w zasadzie problemu. Pierwszą ratę mogę zapłacić. Sama przemyślałam ten temat wcześniej, więc na pewno bym nie brała udziału jakbym wiedziała, że będzie trudniej. Teraz na pewnika będzie wszystko ok. w zasadzie już pierwszą ratę mam w całości na dzień dzisiejszy.
Zairka tak, ja zapłaciłam, z reszta pisałam wczesniej do ciski że bede płacić koło poniedziałku. A na przyszły rok zabawy chciałabym wpłacić od razu co najmniej połowę żeby potem nie myślec co by było gdyby
Ja po ponownym przemyśleniu sprawy jednak chcę się wycofać z zabawy. Kasę bym miała, ale po drodze nałożą się jeszcze inne, ważniejsze wydatki... Proszę mnie wykreślić z listy. :kwiatek: Wolę się teraz wycofać niż później w razie 'w' nie robić jakichkolwiek problemów 🙂
Po chwili zastanowienia jednak też poproszę o wykreślenie mnie z listy, świadomość, że mam m.in. właśnie na siebie wydać te 260 (czy mniej) zł jednak mnie przeraża.
Chyba jednak wolę, by te pieniążki zostały na koncie i spokojnie tam czekały na nagłe sytuacje.., które mają miejsce bardzo często.
ejj no poczekajcie jeszcze chociaż do końca miesiąca. Ja muszę wiedzieć ile bierze udziału uczestników i czy mnie będzie stać na taki wydatek 🙂 a ocenić to mogę 2-3 dni przed zamknięciem wątku. proszę o wyrozumiałość :kwiatek:
korsik zagwarantujesz mi to? 🙂 Ja bym chciała tak przed zamknięciem wątku - konkretnie - bach tyle i tyle po tyle i tyle składka ,w takich a takich ratach 🙂...i ewentualnie 2-3 dni dać jeszcze na ostatnie wyrzutki do których być może się zaliczę. :kwiatek: 😁