Czy fanga wplacila kase? Jeżeli nie to moge za nia zalozyć, znam ja osobiscie i wiem że jeżeli jeszcze kasy nie ma to musi byc powód. Moge za nią ręczyć. Jak cos czekam na PW :kwiatek:
A jak to dokładnie działa? Rozumiem ze wszyscy wpłacamy jakaś skłedke roczną i co jakiś czas kogo kolej z solenizantów wybiera sobie prezent a opłacany jest z puli? Do jakiej kwoty prezenty w II edycji max . mozna było wybierac? Pytam bo jestem ciekawa jak to doklądnie operuje
Ja standardowo, w III edycji też biore udział 🙂 Rozumiem że osoby z kótrymi w tej edycji był problem zostaja wpisane na czarną liste? Bo Medzik to o ile sie nie myle, co wplate sie spozniala?
Zairka - nie każdą .. :/ tylko 2 (w tym jedna była 1 dzień po terminie) no i jedna teraz jako, że po prostu nie miałam pieniędzy i czekałam na przelew, który jak tylko dostałam to wpłaciła.
Jak dla mnie to chyba liczy się to, że ktoś napisał i wpłacił nawet ze spóźnieniem powinno się liczyć czasem po prostu jest tak, że się niema na daną chwile. Ja np. chciałam wysłać z PKO BP przelew w piętek to nie mogłam bo mieli jakąś awarie.
Medzik mogłaś wpłacać wczesniej... i nie tylko 2, aż 2! 2na 4 czyli 50% 🤬 Wiesz że Cie lubie i nic do Ciebie nie mam, ale niestety uważam że nie powinnaś brać udziału w kolejnej edycji...
Alabamka a czemu ma nie być? Chętni są, z roku na rok jest coraz lepiej. myśle że Ciska mimo wszystko sie zgodzi dalej prowadzić zabawe :kwiatek:
Dzionka - to czy będzie następna czy nie to już nie mnie sądzić, a jeśli by była to na pewno wzięłabym udział tylko wpłacając pełną kwotę, ponieważ jak widać różnie to bywa i raz ma się akurat na te ratę, a czasem jest tak, że nie zostaje ani grosza.
Chodziło mi tylko o to, że mimo iż termin minął wpłaciłam i pisałam do Ciski, że po prostu czekałam na wpłatę od kupującego, która się przedłużyła (a to już raczej nie zależne ode mnie) i mimo, że po terminie to jednak jest fer do wszystkich uczestniczących, którzy płacili za mój prezent - a ja wpłacając ostatnią dałam pieniądze na ich.
Jako, że oczywiście, każdy może mieć do mnie pretensje - jest zrozumiałe (bo gdybym, sama wpłaciła na czas, a ktoś inny nie pewnie zachowałabym się tak samo) mimo wszystko wszystkich jeszcze raz przepraszam :kwiatek:
Zairka - wyszło jak wyszło - a wyszło nie fajnie, ale niestety nie miałam skąd wziąć :/ co nie jest oczywiście wymówką, żeby nie zapłacić.
Ciska pisała wyżej, że nie wie czy będzie miała siły na to. Zresztą nie dziwie sie, że się zastanawia, dopraszać się o pieniądze, wszystkiego pilnować i załatwiać...
Myśle że jeżeli faktycznie Ciska z sił opadnie to znajdzie sie ktoś kto weźmie na siebie tą odpowiedzialność 😉 Poza tym Ciska ma już wszystko tak obcykane że będzie juz tylko coraz lepiej 🏇 W końcu specjalnie dla nas założyła konto w banku 😁
Ciska dziękujemy, jak zwykle spisałaś się na 200% :kwiatek: 😅
Czytam o tej waszej "zabawie" juz drugi watek, ale ni chu chu nie rozumiem czemu cisce sie w ogole chce tym zajmowac? Szarpac sie z platnikami, sklepami jezdzieckimi itd? I to jeszcze zupelnie for free, 😲 👍 👍 👍