Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

No to kto wpisuje do NIEUCZCIWYCH? Bo ja skrupułów nie mam. Mogę jeszcze w ogłoszeniowym dać notkę 🙂
ja tez sugerowałam sie 1 stroną, dlatego wplaciłam 20zł 😡
Jutro dośle te 5 zł, przepraszam 😡
ciska, podaj ostateczną listę osób, które nie wpłaciły, to wpiszemy do NIEUCZCIWYCH i wylądują na liście.
Zairka   nie dosyłaj tych 5 zł bo Alabamka ma nadpłate własnie 5 zł i kazala to rpzepisac dla osoby która nie dopłaciła  😉

Wieczorem napisze kto nie wpłacił bo mozę jeszcze dotrą jakies przelewy w ciagu dnia.
ok :kwiatek:
dotarł przelew od
Ash
Lovely
Korsik
Czyli zostały Fanga, Medzik i Karolcia?
Wrzuciłam w  ogłoszenia, jak odzewu do jutra nie będzie wrzucam do nieuczciwych.
od lovely nie ode mnie  😉 mój dotarł już wcześniej, tylko lovely dopłaciła brakujące 5zł
Czyli zostały Fanga, Medzik i Karolcia?

i Pacia ( 30 zł)
Poprawiłam w ogłoszeniach. Wszystkie dziewczyny na bieżąco wchodzą na re-voltę, więc może któraś napisze PW do nich?
ciska- czy sytuacja aktualna?
:/ bez sensu
termin już  minął... a one co... śpią?
Za rok podam inną datę urodzin- na przykład kwietniową  😁
Aleksandra - nie martw się, dostaniesz prezent 🙂

to co, kto wpisuje do nieuczciwych?
Sytuacja się nie zmieniła.

Aleksandra , prezent dostaniesz ja załozę ze swoichy a od nich trzeba kasy odzyskać i tyle  😉
Pisz mi lepiej pw co chcesz dostac.

Marysia , zrobiłam ci przelew.
sorki, już przelewam. Zagapiłam się 🙁  :kwiatek:
no to wpisuję, Karolcia- zaufałam Ci.
Ciska- ok, później sprawdzę.
czy w przyszłym roku też będzie ta zabawa? bo ja bym się z miłą chęcią dopisała 🙂
Ode mnie przelew pójdzie dzisiaj jako, że dopiero mam jakiekolwiek pieniądze - konto mam w mbanku więc Ciska powinna go dostać jeszcze dzisiaj.
Ode mnie też poleci dzisiaj, bo nie miałam jak wpłacić kasy na konto  😵 Z góry przepraszam, że nie zapłaciłam
moze wkleicie liste prezentow i fotki, tak zbiorczo? 😎
Planujecie III edycje ? Bo bym sie zapisała 🙂
ciska- kaska pewnie jutro dojdzie od Ciebie.

Czyli tylko Fanga sie nie odezwała.
moja kasa poszła i od razu była u Ciski na koncie bo mamy ten sam bank.
Chcecie - wpisujcie. Tylko, że nie każdy ma czas non - stop siedzieć na re-volcie. Jeśli taki krzyk podniosłyście w jednym TYM wątku to nie łatwiej było wysłać pw z reminderem? przecież info o pw i jego treści dochodzi do każdego na pocztę mailową. To takie typowo polskie. A szkoda
Karolcia, nie jesteśmy twoją mamą i tatą żeby ci remaindery wysłać. Zobowiązałaś się do czegoś, kilkanaście osób wpłacało wszystkie raty w terminie, a ty masz pretensje, bo zapomniałaś? Sorry, ale to zachowanie 8-latka obrażonego, że go mama nie obudziła i nie pojechał na wycieczkę szkolną. Sama jesteś za siebie odpowiedzialna i ponosisz konsekwencje swoich czynów. Nie trzeba siedzieć na r-v non stop - wystarczy wejść raz na 3 miesiące i wpłacić kasę za prezent, który się dostało - to aż tak wiele? Come on...
Dla mnie sprawa wygląda tak:

ZAPISUJĘ SIĘ DO ZABAWY=ZOBOWIĄZANIE DO WPŁACANIA.
NIE WPŁACAM=OLEWAM

I jeszcze pretensje, że nie wtsłano przypomnienia- śmieszne.

Podobno Fanga jest zagranicą.
Ja również ponownie się zapiszę na kolejną edycję, ale zapłacę już z góry za za całość! Przyszły rok będę miała bardzo szalony, więc wole od razu wszystko mieć z głowy!
to nie były pretensje tylko stwierdzenie faktu. Każdemu może się czasami zbyt wiele zwalić na raz i tyle.
uwierz mi Dzionka że bynajmniej nie było to zachowanie 8-latki. Kasę wysłałam od razu jak weszłam na forum pierwszy raz od kilku miesięcy. A że wolność słowa jest to mogłam napisać to, co napisałam EOT 😉
miłego dnia życzę mimo jesiennej pogody 😉  :kwiatek:
Na pewno też chcę się dopisać do następnej "edycji"! 🙂
I ja się skuszę. Zapewne zapłacę wszystko na raz, bo skleroza mnie męczy. A tak będzie z bani 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się