moja kasa poszła i od razu była u Ciski na koncie bo mamy ten sam bank. Chcecie - wpisujcie. Tylko, że nie każdy ma czas non - stop siedzieć na re-volcie. Jeśli taki krzyk podniosłyście w jednym TYM wątku to nie łatwiej było wysłać pw z reminderem? przecież info o pw i jego treści dochodzi do każdego na pocztę mailową. To takie typowo polskie. A szkoda
Karolcia, nie jesteśmy twoją mamą i tatą żeby ci remaindery wysłać. Zobowiązałaś się do czegoś, kilkanaście osób wpłacało wszystkie raty w terminie, a ty masz pretensje, bo zapomniałaś? Sorry, ale to zachowanie 8-latka obrażonego, że go mama nie obudziła i nie pojechał na wycieczkę szkolną. Sama jesteś za siebie odpowiedzialna i ponosisz konsekwencje swoich czynów. Nie trzeba siedzieć na r-v non stop - wystarczy wejść raz na 3 miesiące i wpłacić kasę za prezent, który się dostało - to aż tak wiele? Come on...
Ja również ponownie się zapiszę na kolejną edycję, ale zapłacę już z góry za za całość! Przyszły rok będę miała bardzo szalony, więc wole od razu wszystko mieć z głowy!
to nie były pretensje tylko stwierdzenie faktu. Każdemu może się czasami zbyt wiele zwalić na raz i tyle. uwierz mi Dzionka że bynajmniej nie było to zachowanie 8-latki. Kasę wysłałam od razu jak weszłam na forum pierwszy raz od kilku miesięcy. A że wolność słowa jest to mogłam napisać to, co napisałam EOT 😉 miłego dnia życzę mimo jesiennej pogody 😉 :kwiatek: