Czyli zostało 20 zł do końca września? Wow, wszystko wskazuje na to, że nie będzie akcji w stylu Rewir w tym roku, bo 20zł to chyba każdy ma na koncie zawsze 🙂 Fajnie by było.
Naciau, nie mam słów na twoją głupotę, bezczelność i bezmózgowie. Jesteś dla mnie żałosna i tyle - jak można dostać prezent, a potem za niego nie płacić i jeszcze się rzucać zamiast przeprosić sto razy? Szczególnie, że to drugi raz. Żałosne, doprawdy.
akzzi, spoko zdarzają się różne sytuacje, ważne, że już wpłacone 🙂
Też bym chciała wziąć udział w przyszłym roku w zabawie, ale jak czytam jakie cyrki się dzieją w tym czy zeszłym roku to mam stracha- bo urodziny niestety mam późno.
Ja też będę chciała wziąść udział w następnej edycji 😅 Ale jak będą brały w tym udział osoby które nie wpłacały regularnie, oprócz akzzi, to zobaczę ?! 👀 Ja rozumiem, różnie bywa każdy ma jakieś swoje problemy ale jest jakieś ale ?!
Cierp1enie, ja skrzynkę też kupiłam z godzinkę temu 🙂 A torba jest super, akurat będę miała na wyjazd z koniem 🙂 No i kaloszki jutro zostaną wypróbowane 🙂
Dzionka, nie, nie - jaszczura to prezent na Gwiazdkę od chłopaka😉 kupiłam sobie terrarium siatkowe, żeby móc od czasu do czasu wziąć jaszczura na zewnątrz😉 a jest to faktycznie agama brodata ale na 80% odmiana czerwona😉
akzzi, wzięłam ją wtedy na chwilkę. na zdjęciu akurat zaszło słońce, ale grzało naprawde nieźle😉 nie zamierzam jej trzymać cały czas na zewnątrz, ale chcialam mieć możliwość wzięcia ją na balkon czy pole, jak będzie temp 25-30 i słońce, żeby się powygrzewała i wyszła choć na chwilę z terrarium😉 takie urozmaicenie🙂