Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

mi się myli- przyznaję
hehe i za Tobą wszyscy przekręcali  🤣
Dla mnie zachowanie marysi550 nie różni się niczym od zachowania naciau  🙄
Takie samo gówniarskie.
oui
dotarły juz wszystkie wpłaty 3ciej  raty  😉
no nieźle, pół miesiąca za późno
ale chyba szybciej niż ostatnio
Mnie jest bardzo głupio, że z opóźnieniem zapłaciłam, ale naprawde nie miałam możliwości zapłacenia wscześniej...
Czyli zostało 20 zł do końca września? Wow, wszystko wskazuje na to, że nie będzie akcji w stylu Rewir w tym roku, bo 20zł to chyba każdy ma na koncie zawsze 🙂 Fajnie by było.

Naciau, nie mam słów na twoją głupotę, bezczelność i bezmózgowie. Jesteś dla mnie żałosna i tyle - jak można dostać prezent, a potem za niego nie płacić i jeszcze się rzucać zamiast przeprosić sto razy? Szczególnie, że to drugi raz. Żałosne, doprawdy.

akzzi, spoko  zdarzają się różne sytuacje, ważne, że już wpłacone 🙂
ciska jak tam z moim prezentem ? Jeszcze 6 dni  😅
A ja we wtorek już dostanę i nie mogę się doczekać 🙂 Strasznie jestem ciekawa co ciska dla mnie wybrała 🙂
Ja w przyszłym roku muszę wziąć udział w zabawie żeby choć raz coś konkretnego na urodziny dostać ( 😁 ) bo te były chyba najgorszymi w moim życiu 😵
Też bym chciała wziąć udział w przyszłym roku w zabawie, ale jak czytam jakie cyrki się dzieją w tym czy zeszłym roku to mam stracha- bo urodziny niestety mam późno.
Pacia  pisałam Ci jakiś czas temu pw z prośbą o adres do wysyłki i nadal czekam na info  😉

W tamtej edycji były gorsze cyrki  😉
tez bym chciala wziac udzial nastepnym razem, ale nie wiem, czy to jest fair narazac uzytkownikow na wysylanie paczek za granice :/
ikarina, a nie masz możliwości wysłania na polski adres? Czy za rzadko bywasz w kraju, żeby sobie "przewieźć"?

edit: literówka
fin, ostatnio w Polsce bylam na Gwiazdke, a mama mieszka w Holandii, troche byloby ciezko 🙁
Ja też będę chciała wziąść udział w  następnej edycji  😅
Ale jak będą brały w tym udział osoby które nie wpłacały regularnie, oprócz akzzi, to zobaczę ?!  👀
Ja rozumiem, różnie bywa każdy ma jakieś swoje problemy ale jest jakieś ale ?!
ja również będę brała, bo ta edycja okazała się o wiele lepsza od tamtej, czyli jesteśmy na dobrej drodze 🙂  🏇
Ja musze zacząć myśleć nad prezentem. Na tą chwilę przydałby mi się ktoś z kat.B+E  😂 Za 200 na dobę się ktos zgodzi ??
Dostałam prezenty, dzień przed urodzinami 😀
Dostałam to:

i to:

i jestem baaardzo zadowolona 😀!
Dzionka - super, torby eskadrona są najlepsze na świecie  😍
ja muszę sobie taką nabyć. Niedawno kupiłam skrzynię i się zakochałam
Cierp1enie, ja skrzynkę też kupiłam z godzinkę temu 🙂 A torba jest super, akurat będę miała na wyjazd z koniem 🙂 No i kaloszki jutro zostaną wypróbowane 🙂 
No to pochwal się fotką na Dzionku 🙂 pewnie zadowolony będzie z prezentu 🙂

mam nadzieję, że naciau wszystko wpłaci, bo widać ma kasę jak dziś kupiła pad anky na allegro
dziewczyny!!🙂 z opóźnieniem ale melduję że i ja prezent otrzymałam🙂 dzień po urodzinach więc idealnie🙂😉 Bardzo bardzo dziękuję🙂 i wstawiam zdjęcia:

tutaj na trawce pilnowany przez goldena:

a tutaj zadowolony mieszkaniec w swoim letniskowym domku😉
Breva, kupiłaś sobie jaszczurę😀!? To dopiero fajny prezent 🙂 Jaka to konkretnie?
agama brodata to jest 🙂

Breva nie boisz się, że się rozchoruje tak na dworze?
Dzionka, nie, nie - jaszczura to prezent na Gwiazdkę od chłopaka😉 kupiłam sobie terrarium siatkowe, żeby móc od czasu do czasu wziąć jaszczura na zewnątrz😉 a jest to faktycznie agama brodata ale na 80% odmiana czerwona😉

akzzi, wzięłam ją wtedy na chwilkę. na zdjęciu akurat zaszło słońce, ale grzało naprawde nieźle😉 nie zamierzam jej trzymać cały czas na zewnątrz, ale chcialam mieć możliwość wzięcia ją na balkon czy pole, jak będzie temp 25-30 i słońce, żeby się powygrzewała i wyszła choć na chwilę z terrarium😉 takie urozmaicenie🙂

Ah rozumiem, zastanawiałam się właśnie czy to takie "chwilowe" czy Ty ją tak na dworze trzymasz i Ci wytrzymuje  😁
Breva - nie no, szał  😍 Twój prezent bije wszystkie na głowy 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się