Może nie zabrzmi to ok, ale śledzę ten w wątek głównie ze względu na afery z płatnościami...
Na miejscu Naciau zapadłabym się ze wstydu pod ziemię. Kogo obchodzi, że jesteś w Hiszpanii, albo że nie pamiętasz kodu? Zaangażowałaś się w zabawę, to trzymaj się zasad.
I powiem wam, że NACIAU zamawia ochraniacze transportowe z zagranicy, bo jest tania oferta, że mają tam w lidlu i też się podłączyła w tym wątku, że chce, a ma problem zapłacić za prezent ; /
Naciau pisze w innym wątku o zakupach itp, a tu nie łaska zapłacić. Powinna się wstydzić, a co innego wskazuje jej ton wypowiedzi. Dla mnie takie zachowanie jest bezczelne... Również nie uczestniczę w zabawie, ale patrząc na to co niektórzy czasem wyprawiają to ... szkoda słów. Jak można być dorosłym, zaangażować się, a potem nie wywiązywać się z wpłat i robić problemy?
Ja już raz się wypowiadałam w sprawie Naciau i utrzymuję ciągle to co powiedziałam wcześniej - to jest nieodpowiedzialna gówniara, która dostała już swój prezent, kicha kasą, pojechała z MAMUSIĄ do... Hiszpanii? A nie raczy zapłacić tych kilkudziesięciu złotych, które zadeklarowała zapłacić zapisując się do udziału w tej grze. Jak dla mnie jak uda się od niej wynegocjować pozostałą do zapłaty kwotę, to powinna dostać dożywotnio bana za głupotę i nieodpowiedzialność.
Naciau, jak dla mnie (i nie tylko dla mnie) zachowałaś się nieodpowiedzialnie i lekkomyślnie. Na początku zabawy ustalone było, że wszyscy płacić mają w danym czasie, a Ty wykręcasz się zapomnieniem kodu. Skoro wiedziałaś, że będziesz wyjeżdżać należało pieniądze wpłacić wcześniej, a nie czekać na ostatnią chwilę. Według mnie, skoro nie potrafisz trzymać się zasad a uczciwość masz w głębokim poważaniu, ta zabawa nie jest dla Ciebie.
Naciau, w przyszłości niektórzy mogą nie mieć cierpliwości do Twojego "zapominalstwa". Tu dziewczyny znały Cię przez jakiś czas, więc miały zaufanie i cierpliwie (może nie od końca cierpliwie) czekały, aż Tobie "przypomni się" o wpłaceniu raty. Wybacz, ale to dobrze o Tobie nie świadczy, i jakby nie patrzył, plama na Twojej osobie jednak pozostanie. I zgadzam się z żabeczką - dopóki rata nie dotrze w oczach dziewczyn (a także moich, choć udziału w tegorocznej zabawie nie biorę) JESTEŚ oszustką.
Ode mnie przelew poszedł, powinien być "lada moment" u Ciski na koncie.
Zairka nie uważam, że jestem osobą niepoważną, są sytuację których nie jesteśmy w stanie przewidzieć i w takiej się też w ostatnim czasie co chwila znajduje. Dla przykładu: powinnam być cały lipiec na praktykach, miałam pięknie zaplanowany czas wakacji, tymczasem pewnego dnia zaczęłam się źle czuć- zemdlałam, wylądowałam w szpitalu a teraz walcze z ospą! Szkoda, że tego nie przewidziałam...;/
Akkzi 50 zł Naciau 25 zł ( przypominam ze 3cia rata to 50 zł )
Dla mnie to jakaś żenada. Naciau zamiast pytać sie o nową kolekcje eskadrona wpłać kolejne szalone 25 zł dopełniając rate . Mi by było wstyd udzielać sie na forum , 38 osób jest w stanie wszystko wpłacić a Ty nie .
A zaraz Naciau wskoczy i będzie ze stoickim spokojem ogłaszać, że ona teraz przelewu nie zrobi i żeby z niej zejść, bo przecież ona uczciwa i super i w ogóle czad dziewczę!
Przecież to szlag jasny człowieka trafia jak widzi takie chamstwo i gówniarstwo 🤔
To jest już mega przegięcie...naprawdę naciau nie ogarniam Twojego postępowania. Ja też teraz miałam skomplikowaną sytuację, musiałam czekać na pieniądze aż mama wyjdzie ze szpitala, ale robiłam wszystko żeby doszło na czas, bo do czegoś się ZOBOWIĄZAŁAM. Jak widać Ty nie powinnaś była tego robić.
hahahhaha sorry za offa, żabeczka przeczytałam, że powinna zostać poczęstowana bananem 😁
zawsze mozna zglosic takie zachowanie do szkoly gdzie uczeszcza taki ktos,oni bardzo lubia takie info i bardzo ladne konsekwencje wyciagaja...wiem, bo przetestowalam:]