Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

Ja się pytałam i tu, i na PW. Zostało mi do w płacenia 25zł (Bo z urodzinowego prezentu mojego zostały jakieś pieniądze, ciska napisała mi, że do końca zabawy zostało mi do zapłacenia tylko tyle) a niestety pogubiłam się, która teraz do płacenia rata jest i tabelka moja chyba też się nie zgadza bo wychodzi, że jestem winna więcej. Dlatego nie wiem w końcu ile i do kiedy mam wpłacić (Następnym razem podziele sobie na 2 raty i będzie spokój  :zemdlal🙂, pytałam wcześniej bo nie chciałam w razie czego zalegać. 😡
Dzionka- ja już się sama wpisałam w odpowiednim wątku 🙂

Alabamka- to fakt, sprawę należy wyjaśnić.
Alabamka  obiecuje ze jutro prześledzę wszystkie przelewy i Ci powiem dokładnie , sama się w tym troche pogubiłam bo dostaje dużo przelewów. To konto mam tylko na voltowe pieniądze więc nic nie ginie  😉
ciska, Ok, dziękuję  :kwiatek:  Pieniądze przeleje od razu następnego dnia  🙂
Ciska, będziesz mogła też mi napisać, czy doszła moja rata? 😉
Jutro edytuje tabelke bo nie mam jej na obecnym komputerze 
nowe przelewy:
Medzik  50 zł
Niepodpisany od Karoliny Pochodyły  50 zł
Cierpienie 25 zł
Pacia 45 zł
Ash 50 zł
Forta 50 zł

Karolinaaa To nie twój?  🙂
Nie, to nie ja...Zaraz skontaktuję się z kuzynką, która robiła mi przelew, może coś źle wpisała  🤔 Aż się w tym momencie zdenerwowałam, bo kasa ode mnie poszła 29 czy tam 30.
29.06  50 zł Karolinaaa  😉

zaraz wszystko ogarne
Uffffffff, dzięki! 😉
Prześledziłam przelewy i juz wiem czyj jest ten niepodpisany  😉

aktualna tabelka :

Alabamka  Twoja też jest podliczona

Z osób które nie zapłaciły  jestem umówiona z Kolorwiatru na wpłate pod koniec lipca.
Czyli znów naciau i jeszcze akzzi. Wpisać je do NIEUCZCIWYCH?
Akkzi bym nie wpisywała ale Naciau  owszem.
[quote author=ciska link=topic=34474.msg1064441#msg1064441 date=1309977776]
Jutro edytuje tabelke bo nie mam jej na obecnym komputerze 
nowe przelewy:
Medzik  50 zł
Niepodpisany od Karoliny Pochodyły  50 zł
Cierpienie 25 zł
Pacia 45 zł
Ash 50 zł
Forta 50 zł

Karolinaaa To nie twój?  🙂
[/quote]
Mój mój !!!!! 🙂
edit: ciska bardzo przepraszam,że nie podałam nicku, ale jakaś pomroczność musiała mnie dopaść w trakcie robienia przelewu 😡
czytałam wcześniejsze przelewy i doszłam zę to Twój przelew  😉
ja się też chcę umówić- zapłaci naciau i akkzi, zapłacę i ja. Nawet w ten sam dzień.
Dziękuję, ciska  :kwiatek: Te 25 zł wpłacę w przyszłym tygodniu i będzie z głowy  🙂
marysia550, ja tam ci ufam i zgadzam się 🙂 Kurcze, dzisiaj dostałam awizo, że czeka na mnie paczka na poczcie - czy to możliwe że już urodzinowa 😀?
Dzięki Dzionka. Byleby wpłaciły do 28, bo wtedy na wakacje wyjeżdżam  🤣
Dzionka  ty dostaniesz prezent kurierem i prosilam sklep aby wysłal paczke tak aby dotarła idealnie w dzień urodzin  😉
Ahaa 😀 Ale czad hihi ^^
doszedł mój prezent

stajnia schleich, która okazała się o wiele większa niż przypuszczałam 🙂 więc musi stać na podłodze
plus 2 konie do kolekcji w tym wymarzony folblut
Cierp1enie, wow, fajne to to 🙂
no jakoś od 5 miesięcy mam fioła na punkcie Schleich 🙂
kilka użytkowniczek mnie zaraziło do tej miłości 🙂

Tak wygląda moja mała hodowla, zbieram od 5 miesięcy.
Na dniach chcę kupić ogrodzenie na pastwisko i drzewo ( 59zł za same drzewo chcą 😵 :zemdlal🙂
Jak rower treningowy (widać go kawałek na zdjęciu po prawej) oddam mojej mamie, to w tym miejscu zbuduję parkur i przeszkody dla moich skoczków 🙂
Biedny tylko mój mąż, który musi uważać, by mi nie rozburzyć tego jak wchodzi do sypialni  😁 😁
Cier1enie Super sprawa! A Jula nie zabiera Ci zabawek? 😁
Piotrus by raz, dwa rozrzucił, pogubił albo zjadł 😂
Wiec w dalszym ciagu zostaje przy szmatkach 💃
Kochana  😁 Jula nie ma dostępu do nich 🙂 bo mam to w sypialni, a tam drzwi rozsuwane, więc ona tam nie wejdzie 🙂
ale codziennie bawi się tymi końmi (daję jej z 2,3 ) i strasznie je lubi
A jak wstaję i zasypiam to mam miły widok 🙂
Cierp1enie- żeby Ci tylko konie nie pouciekały zanim ogrodzenie kupisz !
marysia550 - nie kracz  😁 dziś się obudziłam to boks był otwarty i koń na zewnątrz 🙂 jakim cudem to nie wiem  😁
Nie dostałam zadnego nowego przelewu .
No to ładnie, mamy 12.07
Gratuluje wszystkim spóźnialskim braku odpowiedzialności za swoje słowa.
Szkoda tylko że przez to  Ci, którzy wywiązalil się ze swoich zobowiązań najbardziej na tym ucierpią.
ciska jak moze być przelew od Naciau skoro ona wszędzie wypisuje jakie są cudowne wyprzedaże w ZARZE w Hiszpanii i ona tam szaleje z matką. Nie ma czasu na takie pierdoły jak zrobienie przelewu 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się