Ja się pytałam i tu, i na PW. Zostało mi do w płacenia 25zł (Bo z urodzinowego prezentu mojego zostały jakieś pieniądze, ciska napisała mi, że do końca zabawy zostało mi do zapłacenia tylko tyle) a niestety pogubiłam się, która teraz do płacenia rata jest i tabelka moja chyba też się nie zgadza bo wychodzi, że jestem winna więcej. Dlatego nie wiem w końcu ile i do kiedy mam wpłacić (Następnym razem podziele sobie na 2 raty i będzie spokój :zemdlal🙂, pytałam wcześniej bo nie chciałam w razie czego zalegać. 😡
Alabamka obiecuje ze jutro prześledzę wszystkie przelewy i Ci powiem dokładnie , sama się w tym troche pogubiłam bo dostaje dużo przelewów. To konto mam tylko na voltowe pieniądze więc nic nie ginie 😉
Jutro edytuje tabelke bo nie mam jej na obecnym komputerze nowe przelewy: Medzik 50 zł Niepodpisany od Karoliny Pochodyły 50 zł Cierpienie 25 zł Pacia 45 zł Ash 50 zł Forta 50 zł
Nie, to nie ja...Zaraz skontaktuję się z kuzynką, która robiła mi przelew, może coś źle wpisała 🤔 Aż się w tym momencie zdenerwowałam, bo kasa ode mnie poszła 29 czy tam 30.
[quote author=ciska link=topic=34474.msg1064441#msg1064441 date=1309977776] Jutro edytuje tabelke bo nie mam jej na obecnym komputerze nowe przelewy: Medzik 50 zł Niepodpisany od Karoliny Pochodyły 50 zł Cierpienie 25 zł Pacia 45 zł Ash 50 zł Forta 50 zł
Karolinaaa To nie twój? 🙂 [/quote] Mój mój !!!!! 🙂 edit: ciska bardzo przepraszam,że nie podałam nicku, ale jakaś pomroczność musiała mnie dopaść w trakcie robienia przelewu 😡
no jakoś od 5 miesięcy mam fioła na punkcie Schleich 🙂 kilka użytkowniczek mnie zaraziło do tej miłości 🙂
Tak wygląda moja mała hodowla, zbieram od 5 miesięcy. Na dniach chcę kupić ogrodzenie na pastwisko i drzewo ( 59zł za same drzewo chcą 😵 :zemdlal🙂 Jak rower treningowy (widać go kawałek na zdjęciu po prawej) oddam mojej mamie, to w tym miejscu zbuduję parkur i przeszkody dla moich skoczków 🙂 Biedny tylko mój mąż, który musi uważać, by mi nie rozburzyć tego jak wchodzi do sypialni 😁 😁
Cier1enie Super sprawa! A Jula nie zabiera Ci zabawek? 😁 Piotrus by raz, dwa rozrzucił, pogubił albo zjadł 😂 Wiec w dalszym ciagu zostaje przy szmatkach 💃
Kochana 😁 Jula nie ma dostępu do nich 🙂 bo mam to w sypialni, a tam drzwi rozsuwane, więc ona tam nie wejdzie 🙂 ale codziennie bawi się tymi końmi (daję jej z 2,3 ) i strasznie je lubi A jak wstaję i zasypiam to mam miły widok 🙂
No to ładnie, mamy 12.07 Gratuluje wszystkim spóźnialskim braku odpowiedzialności za swoje słowa. Szkoda tylko że przez to Ci, którzy wywiązalil się ze swoich zobowiązań najbardziej na tym ucierpią.
ciska jak moze być przelew od Naciau skoro ona wszędzie wypisuje jakie są cudowne wyprzedaże w ZARZE w Hiszpanii i ona tam szaleje z matką. Nie ma czasu na takie pierdoły jak zrobienie przelewu 🙄