Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

za chwilę wkleje tabelkę , powiecie mi czy wszystko sie zgadza  😉

Dzionka  dla Ciebie prezent juz wybrałam  😎

edit:

U mnie się na pewno nie zgadza.
Jak dopłacałam do swojego prezentu, to trochę nadpłaciłam.
Ale muszę w takim razie przegląnąć swoje przelewy.
to ja też juz sprawdzam
edit:
znalałzam  powinnaś miec + 20 zł
zaraz zmienie tabelke tylko bucket mi sie odwiesi

ciska, aaa, zdradź co mi wybrałaś😀! Czuję się jak dziecko przed Gwiazdką 😉 U mnie się zgadza.
u mnie sie zgadza,3 tura poleci niestety na sam koniec czerwca :kwiatek:
ciska napisałam Ci pw
w sprawie mojego prezentu
odrazu uprzedzam ,zeby nie bylo burzy jak mnie nie ma ...

pieniazki dojda 11 licpa 😡  , mam nadzieje ,ze nic sie nie stanie  😡
Naciau, to jest 11 dni po terminie - znowu.
b.przepraszam , ale z zagranicy nie dam rady jak  😡
a ja się chwalę moim prezentem  🤣
w końcu zrobiłam zdjęcia.

Dziękuje bardzo  :kwiatek:
wiola178 Pierwszy raz takie coś widzę. Do czego to służy? Przepraszam, nie mówcie, że coś ze mną nie tak no ale gdzieś trzeba się dowiedzieć  😉
Alten, ochraniacze transportowe widzisz pierwszy raz?
Alten, ochraniacze transportowe widzisz pierwszy raz?

Dzięki. Tak pierwszy raz  😡
wiola178, jakiej to firmy? Wyglądają b. porządnie. I strasznie długie te przody, ale na pewno bezpieczne.
b.przepraszam , ale z zagranicy nie dam rady jak  😡

Sorry ale kogo to interesuje?  trzebabyło wpłacic od razu całość.  Wszyscy jakoś trzymamy sie terminów. Dlaczego ty nie mozesz?
Ja jutro lub we wtorek już na pewno zrobię przelew, więc pewnie dojdą do 1 lipca 😉
Kochani mamy 27 czerwca a 3ciej raty nie wpłaciło 11 osób + 3 osoby musza dopłacić do tej raty .
Wszystko widać w tabelce.

Cierpienie  odpisałam na pw
Ciska -  :kwiatek: dziękuję za jedną część prezentu
na drugą czekam 🙂
dostałam przelew od Lovely

Cyntia nadal nie zwróciła mi pieniędzy.
dziewczyny! ode mnie wplynie kasa jak tylko coś sprzedam, dopadl mnie mega kryzys finansowy...
ostatnia rata dzis ode mnie poszla... - mam finito 🙂
Uwaga uwaga, wszyscy którzy nie wpłacą do, powiedzmy 2 lipca, wylądują w NIEUCZCIWYCH RE-VOLTOWICZACH - tyle ode mnie. Jesteśmy dorośli i jeśli zdecydowaliśmy się na pewną odpowiedzialność, to nie róbmy teraz szopki, tylko płaćmy tę ogromną sumę jaką jest 50zł :] Ciska ma ze swojej kasy zakładać, czy co?
zgadzam się, 50zł to nie majątek, jeśli wiedziało się, ze można mieć kłopoty finansowe, trzeba było odkładać po 1zl dziennie..
Ja już wpłaciłam do końca. Tak, że ze mną macie spokój 😉
A ja nie mam ochoty płacić, bo akurat jestem przedostatnia do prezentu i nie sądzę, żebym dostała go bezproblemowo.  Jak inni zapłacą to ja też.
marysia550 ja jestem tuż przed Tobą 😉 ale płacę, bo jeżeli każdy sobie pomyśli tak jak ty to już w ogóle będzie lipa.. 😉 więc trzeba dawać jakiś pozytywny przykład  😉
Ja nie mam problemów finansowych i mogę zapłacić w każdym momencie. Dobry przykład dałam już dwa razy i "dla zasady" już wystarczy
gdzie mieszka ta cyntia? moze ktos z nas by sie do niej wybral?
podobno jest za granicą  😤
Ciska, tak jak obiecałam że na sam koniec miesiaca wplace tak tez zrobiłam. Powinnas już mieć je na koncie :kwiatek: Potwierdz prosze 🙂
Czy Cyntia sie wogole do Ciebie odzywa? 👀 odbiera telefon czy odpisuje na wiadomosci?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się