Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

a ja nie rozumiem tej całej zabawy  🙄 płace ileś tam kasy, a potem za nia mogę sobie coś kupic?
Tak , ale fajne jest to że :
-dostajesz prezent
-płacisz 200 zł ale rozkładasz to sobie na raty  🙂
to nie opłaca sie bardziej kupić sobie poprostu, czy jak dostaniesz prezent to czujesz się pro?  🤣
jak kupujesz sama musisz jednorazowo wywalić 200 zł, a tak masz to rozłożone na małe raty. a dwa że np. ja ciągle zapominam że kiedyś coś tam płaciłam i mam za to prezent, więc jak go dostanę to będzie w sumie miła niespodzianka🙂 (tzn jak do mnie dotrze w lipcu że nagle mogę coś sobie wybrać za 200 zł i to dostać🙂 )
Kolejną fajną, moim zdaniem, rzeczą jest to, że solenizant może podać całą listę rzeczy, które chcialby dostać i nie zawsze wie, co w końcu z tej listy dostanie - też pewnego rodzaju niespodzianka 😉
Dworcika, fajny pomysł, zrobię tak 🙂
Dworcika super sprawa. Nie pomyślałam o tym nawet, ale teraz z pewnością właśnie tak zrobię  😀
ja tak zrobiłam!
napisałam do ciski pw z kilkoma propozycjami i czekałam co dostanę 🤣
Aaaa, do mnie właśnie dotarł mój mega cudowny prezent!  😜 Uro mam dopiero za tydzień, ale zamówiłyśmy wcześniej, bo z hooksem nigdy nic nie wiadomo, lecz na szczęście wszystko skończyło się bez niepotrzebnych utrudnień. 🙂 Dostałam to ogłowie:

Na żywo jest prze-przecudowne, a do konia dopasowane idealnie!  😜 💘 Ciska, jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję za prezent.  :kwiatek:
Zairka DZIĘKI 🙂  no , a co z pieniedzmi które zostaną , np. mój prezent już z wysyłką będzie np. za 190 zł ? 😀
zalcia- a kupujesz w sklepie internetowym? Może dobierzesz jakieś smaczki, albo coś innego?
marysia550 ja się dopiero za rok bawię : D aha no spoko, zawsze mogę coś dorzucić :P
Ciska, co z tym potwierdzeniem przelewu z twojej strony? Możesz wkleić, że rzeczywiście poszło 2x200? Wtedy będzie oczywista sytuacja. Napisałam już do cyntii, zobaczymy - mam nadzieję, że się tu odezwie.

Ja dzisiaj wpłacę kolejną ratę. Do kiedy osoby z lipca mają podać propozycje prezentów?
zaraz ogarne jak to zrobic żeby wkleić to potwierdzenie przelewu bo obecnie nie umiem ale juz chwila  😉

Prezenty można już sobie wybierać  🙂

edit:
udało się
Ciska, doszłą moja dopłata??
Paczuchy jesio nie ma 🙁.
Ja swoją ostatnią ratę wpłacę w garanicach 27-30.06 🙂 Czekam na przelew z firmy 🙂
ciska, doszła moja kasa?

Złożyłam już zamówienie na prezent (już współczuję Cisce wybierania z tego gąszczu czegoś konkretnego 😀) i od tej pory oficjanie nie mogę się doczekać 😀
Pisałam też do Cyntii, ale zero odzewu. Chyba trzeba będzie zrobić jakąś większą akcję jeśli się sama nie odezwie lub nie odda kasy,
Gagulec  konik czekał na tą odzywke do grzywy i ogona , wczoraj wysłali kurierem , dzis powinna byc.

Dziewczyny kasa doszła  🙂
Do mnie wreszcie dotarł kurier (na razie telefonicznie) więc dziś po południu będę miała prezent. I się pochwalę 😉
Ciska - kasa od Cyntii czy od nas?? 😀
Od Was  😉
maleństwo, chwal się szybko!

ciska, gut, to jeszcze tylko jedna rata i jestem wolna 🙂

Dlaczego tak mało osób się chwali prezentami??? Dawać zdjęcia!!
Dziewczyny, zaległe 100 lat ode mnie  :kwiatek:
Ciska, poszła ode mnie kolejna rata.. nie pamiętam tylko czy już dopłaciłam różnicę prezentu czy nie.. 😡
Doszło 😀

telefon S E Spiro - maleńki, rozsuwany i fajnie czarno-biały. Póki co nie umiem go obsłużyć :p

http://allegro.pl/nowy-se-w100i-spiro-gw24-fvm-i1654955382.html

edit. S E, a napisałam E S jak Euro Star. Zboczenie
Ja się wczoraj zestarzałam, a prezent doszedł dzisiaj 😀.
Muszę go od mamy odebrać tylko i będę się pochwalać 🙂.
Już się nie mogę doczekać! Fotki na sucho dam w poniedziałek, a na modelu pewnie we wtorek 😀.
Ciska mogłabyś tabelkę wstawić?
Bo ja dopłacałam coś chyba dwa razy (ostatnio dopłaciłam też razem z dopłatą do prezentu) i nie wiem, jak stoję.
A przekopywanie się przez miliard przelewów na moim koncie, to masakra  😡
Ciska, przelałam ostatnie pieniądze, już powinnam mieć wszystko z głowy. :kwiatek:
Ratę ode mnie przeleję dopiero pod koniec czerwca, z góry przepraszam gdyby spóźniła się jeden czy dwa dni, niestety mam spore zawirowania i dopóki mama nie wróci to nie dam rady kasy wysłać..
Mój prezent 😍 stał się zarazem moim ukochanym czaprakiem 💘

Druga część prezentu to odżywka Carr&Day&Martin 🙂
Gagulec, Booski  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się