Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

do końca zabawy musisz dopłacić 20 zł , jak bede w domu to edytuje tabelke  😉
Dzieki :kwiatek:
uffff....to teraz prosze trzymac kciuki by wiadro sie zmiescilo w skorke 🏇
karla- o co kaman?

wpisałam naciau do nieuczciwych,bo to co robi uczciwe nie jest.
Karla czy Ci chodzi o łeb konia- wiadro i ogłowie-skórka?? 😀😀
bardzo dziękuję za prezent - zdjęcia niebawem  😀
Słuchajcie, naciau nadal nie wpłaciła i co Wy na to? A została jeszcze jedna rata. Mnie też sie odechciewa płacić w takiej sytuacji. Większość osób dostała już prezenty ( dużo z nich wpłaciło całość) i pewnie ma ten fakt w poważaniu, że dla ostatniej osoby brakuje kasy już w tym momencie.
Halo, proszę płacić! Ja płacę,a prezent dostanę dopiero w lipcu!
Słuchajcie, naciau nadal nie wpłaciła i co Wy na to? A została jeszcze jedna rata. Mnie też sie odechciewa płacić w takiej sytuacji. Większość osób dostała już prezenty ( dużo z nich wpłaciło całość) i pewnie ma ten fakt w poważaniu, że dla ostatniej osoby brakuje kasy już w tym momencie.

Ja nie mam w poważaniu. Jeśli zajdzie taka potrzeba to dopłacę za oszustów 😀iabeł:
tak -czekam  na oglowie dla wiadra Poli😀
takze doplace za oszustow
Nie biorę udziału w zabawie, ale jak to kurde jest, że Naciau loguje się na forum, chce sobie kupić popręg z fartuchem, bla bla bla, a kasy na zabawę wpłacić nie raczy?  😵 Jacy to ludzie są niepoważni.
Trzepnąć parę razy w łeb i dupsko. Ładną sobie opinię wyrobiła. To błędy w wychowaniu przez rodziców  🙄 Na pewno córunia miała wszystko i teraz myśli, że jej się wszystko też należy  🙄
Też jestem skłonna dopłacić. Zaś od Naciau trzeba wyegzekwować jeśli będzie możliwość całą sumę do końca zabawy, a nie część raty. Ma ktoś do niej nr tel?
również dopłacę, jeśli będzie trzeba!
Proponuje dać czas Naciau np. do 20 maja! Jeśli nie wpłaci, trzeba wystąpić do MODów o BANA dla niej!
Zanim dostanie bana powinna zapłacić całość kwoty. Dlaczego ktoś ma za nią płacić? Piszę PW do niej.

Ciska, na 100% naciau nie zapłaciła? Sprawdź konto zanim zrobimy zbiorowy lincz, żeby nie było tak jak z rewir - że ona wpłaciła, a ty tego nie zauważyłaś.
też jestem za tym by wyegzekwować od niej pełną kwotę. Nie piszcie, że dopłacicie za oszustów, bo to jest przyzwolenie na taki proceder!
Naciau napisała mi PW, że dziś zapłaciła i ciska ma to potwierdzić. Nie uwierzę aż nie zobaczę, ale mam nadzieję że to prawda. I ja też za oszustów nie zamierzam płacić i nikt nie powinien.
Ja też dostałam PW z linczem od Naciau  😎
Nie bawię się, to mam się nie wtrącać  😎

Jak to jest dziewczyny, ona już dostała prezent? Kurcze, przez takich ludzi, dzięki którym są przeboje, nie chce się brać udziału właśnie w tego typu zabawach.
Ja mam nadzieję tylko, że zrobiła przelew do końca zabawy, a nie część brakującej raty.;/
lockmittel- a to raczej wątpliwe jest myślę.
Maddie a co zazdroscisz  😂

niech wam Ciska napisze po poludniu ,ze kasa jest i wyluzujcie  🤣
Naciau, Twoja odpowiedź jest strasznie chamska.
wiesz co Naciau, jesteś niepoważna!
do kiedy miałaś termin wpłaty? teraz będziesz jeszcze chamsko odzywać się do osób, które zwracają Ci uwagę.
Były jasno i wyraźnie określone zasady na początku, nie akceptujesz to NIE BIERZ UDZIAŁU
wplacilam brakująca czesc  🥂

na nastepna rate mam czas
Dostałam prezent,bardzo dziękuję  :kwiatek:
Naciau, wiesz co, to co piszesz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Myślałam, że jesteś spoko laską - widzę, że mocno się pomyliłam. Jak możesz najpierw zalegać z kasą tak wielu osobom, a potem zamiast podkulić ogon to jeszcze się tak rzucać? Żałosne, przykro mi.
naciau- spoko, ale na następną ratę nie będziemy czekać aż tyle czasu ( o ile tą w ogóle wpłaciłaś, bo już kilkukrotnie pisałaś , że wpłacasz)
wiola178, pochwalisz się, co dostałaś? 😉
Halo ciska, co z wpłatą naciau??

miałam mały urlop na wsi  😉 juz odpisuje , dotarło szalone 25 zł od Naciau

oraz:
Cierpienie 25 zł
Fin 70 zł

Mam też problem z Cyntia , przez przypadek zrobiłam jej podwójny przelew  pisałam do niej w tej sprawie i cisza.

edit:

Dzionka   przypominam Ci tylko ze Rewir wpłaciła zaległą kwote chyba z pół roku po terminie i to jeszcze nie na urodzinowe konto  dlatego nie zauważyłam tej wpłaty.
ciska, no to szaleństwo, 25 zł 1,5 miesiąca po terminie... Co do rewir, to jasne - nie miałam zamiaru cię obwiniać przecież 🙂 Jej wina jest 100%, ale czasem warto dwa razy sprawdzić zanim się kogoś oczerni, bo potem trudno zmazać złą opinię.

Dziewczyny chwalcie się prezentami!
Mnie to sie w pale nie mieści... Jak już ktoś bierze udział w tej zabawie to powinien zapłacić. Te raty to nie jest jakaś chorrendalna suma... Ja straciłam prace i nie jest mi łatwo, ale sie zobowiązałam i kurcze płacę. Jak Naciau nie była pewna, że bedzie miala taka sume do zpalacenia to po co sie zapisywala ;/. Uwazam, ze to nie fair, bo przez jedna, nieodpowiedzialna osobe wszystkie sie denerwujemy...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się