Słuchajcie, naciau nadal nie wpłaciła i co Wy na to? A została jeszcze jedna rata. Mnie też sie odechciewa płacić w takiej sytuacji. Większość osób dostała już prezenty ( dużo z nich wpłaciło całość) i pewnie ma ten fakt w poważaniu, że dla ostatniej osoby brakuje kasy już w tym momencie.
Słuchajcie, naciau nadal nie wpłaciła i co Wy na to? A została jeszcze jedna rata. Mnie też sie odechciewa płacić w takiej sytuacji. Większość osób dostała już prezenty ( dużo z nich wpłaciło całość) i pewnie ma ten fakt w poważaniu, że dla ostatniej osoby brakuje kasy już w tym momencie.
Ja nie mam w poważaniu. Jeśli zajdzie taka potrzeba to dopłacę za oszustów 😀iabeł:
Nie biorę udziału w zabawie, ale jak to kurde jest, że Naciau loguje się na forum, chce sobie kupić popręg z fartuchem, bla bla bla, a kasy na zabawę wpłacić nie raczy? 😵 Jacy to ludzie są niepoważni. Trzepnąć parę razy w łeb i dupsko. Ładną sobie opinię wyrobiła. To błędy w wychowaniu przez rodziców 🙄 Na pewno córunia miała wszystko i teraz myśli, że jej się wszystko też należy 🙄
Też jestem skłonna dopłacić. Zaś od Naciau trzeba wyegzekwować jeśli będzie możliwość całą sumę do końca zabawy, a nie część raty. Ma ktoś do niej nr tel?
Zanim dostanie bana powinna zapłacić całość kwoty. Dlaczego ktoś ma za nią płacić? Piszę PW do niej.
Ciska, na 100% naciau nie zapłaciła? Sprawdź konto zanim zrobimy zbiorowy lincz, żeby nie było tak jak z rewir - że ona wpłaciła, a ty tego nie zauważyłaś.
Naciau napisała mi PW, że dziś zapłaciła i ciska ma to potwierdzić. Nie uwierzę aż nie zobaczę, ale mam nadzieję że to prawda. I ja też za oszustów nie zamierzam płacić i nikt nie powinien.
Ja też dostałam PW z linczem od Naciau 😎 Nie bawię się, to mam się nie wtrącać 😎
Jak to jest dziewczyny, ona już dostała prezent? Kurcze, przez takich ludzi, dzięki którym są przeboje, nie chce się brać udziału właśnie w tego typu zabawach.
wiesz co Naciau, jesteś niepoważna! do kiedy miałaś termin wpłaty? teraz będziesz jeszcze chamsko odzywać się do osób, które zwracają Ci uwagę. Były jasno i wyraźnie określone zasady na początku, nie akceptujesz to NIE BIERZ UDZIAŁU
Naciau, wiesz co, to co piszesz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Myślałam, że jesteś spoko laską - widzę, że mocno się pomyliłam. Jak możesz najpierw zalegać z kasą tak wielu osobom, a potem zamiast podkulić ogon to jeszcze się tak rzucać? Żałosne, przykro mi.
miałam mały urlop na wsi 😉 juz odpisuje , dotarło szalone 25 zł od Naciau
oraz: Cierpienie 25 zł Fin 70 zł
Mam też problem z Cyntia , przez przypadek zrobiłam jej podwójny przelew pisałam do niej w tej sprawie i cisza.
edit:
Dzionka przypominam Ci tylko ze Rewir wpłaciła zaległą kwote chyba z pół roku po terminie i to jeszcze nie na urodzinowe konto dlatego nie zauważyłam tej wpłaty.
ciska, no to szaleństwo, 25 zł 1,5 miesiąca po terminie... Co do rewir, to jasne - nie miałam zamiaru cię obwiniać przecież 🙂 Jej wina jest 100%, ale czasem warto dwa razy sprawdzić zanim się kogoś oczerni, bo potem trudno zmazać złą opinię.
Mnie to sie w pale nie mieści... Jak już ktoś bierze udział w tej zabawie to powinien zapłacić. Te raty to nie jest jakaś chorrendalna suma... Ja straciłam prace i nie jest mi łatwo, ale sie zobowiązałam i kurcze płacę. Jak Naciau nie była pewna, że bedzie miala taka sume do zpalacenia to po co sie zapisywala ;/. Uwazam, ze to nie fair, bo przez jedna, nieodpowiedzialna osobe wszystkie sie denerwujemy...