Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

Ja to bym chciała żeby wpisywać wszystkie osoby, które spóźniają się tydzień i więcej z wpłatą do wątku NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE. Tutaj nasza zabawa jest dosyć autystyczna, tam ich niewywiązywanie się z płacenia będzie bardziej widoczne i bardziej im zaszkodzi. Co wy na to?
jestem za!
Jak się wszystko ureguluje to będzie dobrze , ale dostały prezenty i nie płacą ( co było bardzo możliwe ) , a zabraknie pieniędzy na prezent dla np. aleksandaal i co w tedy ?  🙄
Wtedy Aleksandraalicja i ja prezentów nie dostaniemy- chyba logiczne  😎

kto napisze PW do tych co zalegają i się nie odzywają, takie ładne dosłowne?

naciau, Medzik płacicie?
właśnie wpłaciłam kolejną kwotę - ciska już powinna mieć na koncie bo mamy ten sam bank 😉

ale pomocy bo się pogubiłam- ile w końcu wpłacamy suma sumarum? 200 PLN czy mniej?
Ja to bym chciała żeby wpisywać wszystkie osoby, które spóźniają się tydzień i więcej z wpłatą do wątku NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE. Tutaj nasza zabawa jest dosyć autystyczna, tam ich niewywiązywanie się z płacenia będzie bardziej widoczne i bardziej im zaszkodzi. Co wy na to?

Jestem za
Ja wpłacę pieniądze do końca tego tygodnia (mam konto w mbanku wiec będzie szedł szybko). Niestety wypadki losowe chodzą po ludziach i przepraszam za spóźnienie ale doślę - a i tak to ja jestem poszkodowana bo mam urodziny w kwietniu. Ponadto od paru dni nie mam internetu.
Medzik- a czemu jesteś taka poszkodowana?
Chodziło mi o to że gdybym teraz nie zapłaciła to moja wcześniejsza wpłata poszłaby w błoto
no patrząc z tego punktu to można rzec, że po otrzymaniu prezentu nie ma sensu dalej płacić.
ciska a ode mnie przelew nie wpłynął?  👀

Ja się chyba w następnej zabawie urodzę na wiosnę  😁
patrz same wiosenne osoby się tutaj bawią  😎  na resztę strach padł
juz zaraz , zapomnialam wybaczcie  😡 😡

dojdzie kasa w poniedzialek
Naciau, ustaw sobie przypominajkę w telefonie!!!! 🤬
dotarły przelewy od : akkzi , kcj   i brevy
[quote author=marysia550 link=topic=34474.msg964403#msg964403 date=1301984194]

Ja się chyba w następnej zabawie urodzę na wiosnę  😁
[/quote]

noo :😀😀 Taka piękna pora roku przecież xD
Ciska - spr. wpłatę ode mnie  :kwiatek:
Medzik   dostałam od Ciebie przelew na jakąs dziwną kwote  44,81  , wielkość drugiej raty to 50 zł .
ja wczoraj wpłaciłam do końca, pewnie w poniedziałek będzie na koncie
ciska a co z przelewem ode mnie ?  👀
ciska a doszło moje pw z danymi??

okser cały czas opóźnia dostawę prezentu  👿 👿 Lubię ten sklep za duży asortyment ale kurde urodziny miałam już dawno temu a prezentu brak!! 🙁
Aga  nic od Ciebie nie dostałam  🙁
Aga  nic od Ciebie nie dostałam  🙁

poszło drugie pw 😀
ile czasu przed urodzinami mamy sobie wybrać prezent ?  👀

No i czy moja wpłata 50 zł dotarła ?
ciska - napisz kto jeszcze nie zapłacił, podsumujmy już tą drugą ratę, bo czas leci.
niooo i do kiedy nastepna rata 🙂
3cia rata do końca czerwca - 50zł.
jutro wrzuce tabelke bo mam ja u siebie w komputerze ale z tego co pametam to nie zapłaciła kolorwiatru i chyba naciau.

Pacia przelew dotarł
Moj przelew dzisiaj leci  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się