normalnie eksperyment socjologiczny, sama chciałam w nim wziąć udział. O ile dobrze liczę brakuje kasy od 14 osób (xxaga, edytka, naciau, pacia, zairka, kcj, forta, kolorwiatru, akkzi, fanga,karolcia,karla, Medzik, breva). Chyba się nie pomyliłam.
Sprawa jest prosta- albo zapłaciłaś albo nie- jak masz wątpliwości sprawdź wyciąg i możesz mieć spokojne sumienie. Albo rób przelew na jutro dojdzie...
Ode mnie takze poszlo 🙂wczoraj rano zeszly mi srodki wiec albo juz jest albo lada moment bedzie na koncie Ciski czy moglabym dostac prezent na poczatku maja,bo ...dopiero po 15 kwietnia bede wiedziecco bedzie mi potzrebne. :kwiatek:
ciska, ode mnie właśnie poleciało 100 zł, czyli druga połowa całej kwoty😉 przepraszam za opóźnienie, ale ostatnio jak wpadałam na voltę to tylko na chwilę i w ogole miałam wszędzie zaległości😉 kasa powinna być jutro!
a wszystkim dotychczasowym solenizantkom życzę wszystkiego naj!😉
Czyżby pojawił się problem z wpłatami osób ze stycznia , lutego i marca ? 😵 np. naciau , akkzi , fanga ? Żeby zonowy problemów nie było , bo ja np. piszę PW po kilka razy dziennie do naciau od 2 miesięcy a ona nie raczy odpisać 🙄