Dziewczyny agniecha i kolorwiatru ustalmy że do końca tygodnia przelewacie całość i możecie sie bawić, co wy na to? :kwiatek:
NIe wiem jak dziewczyny? kolorwiatru jako że bawiła sie w zeszłym roku i niemaiala dostepa do netu od 20 ktoregos grudnia, moze mogła bawic by sie na normalnych warunkach tylko z zaznaczeniem ze 1 tura do konca tego tygodnia. Ale niech wiekszosc zdecyduje, czy rwnez szanse dla wszytskich czy robimy wyjatek
zasady są proste. Miała być wpłacona I rata do końca grudnia. Mamy 12.01 a dziewczyny się obudziły, że nie wpłaciły. 🤔 Jestem za tym, żeby się bawiły...ale nie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja ze zapomną np. o ostatniej racie.
ja bawilam sie w zeszlym roku i nie bylo problemu, teraz dosyc dlugo nie mialam internetu, moze potwierdzic to rowniez Bischa którą prosiłam tydzien przed swietami zeby sie zaopiekowala moja farmeramą. Nie mając dostępu, nie mialam dostępu do danych ciski. Od wczoraj jestem mobilna więc się odzywam. Jednak decyzja należy do Was. Na pewno nie jestem w stanie wplacic calosci do konca stycznia bo przerasta to moją kieszeń niestety. Jesli więc mogła bym wplacic ta pierwszą ratę 75zl to zrobię to jutro z samego rana.
zasady są proste. Miała być wpłacona I rata do końca grudnia. Mamy 12.01 a dziewczyny się obudziły, że nie wpłaciły. 🤔 Jestem za tym, żeby się bawiły...ale nie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja ze zapomną np. o ostatniej racie.
Niby tak, zgadzam się, ale jak wpłacą... to w sumie czemu nie? 🙂
Ciska mówiła, że jeszcze żadnego prezentu nie zamówiła, więc mam nadzieję że to by nam nic nie zmieniło gdyby kolorwiatru wpłaciła jutro rano tą pierwszą ratę. Szczególnie, że poprzednio nie było z nią problemów
tez jestem za tym żeby kolor dostała do zapłacenia 1 rate, to nie jej niedopatrzenie a niemożność spowodowały to zaniedbanie. teraz ma nauczke że trzeba płacić nie na ostatnia chwile. BYła fair w zeszłęj edycji tez powinniśmy zachować się fair :kwiatek: agnieszka zapomniała, o zabawie a to różnica ogromna..
Jakby co to ja zawsze stoję za większoscią ( w sprawach prezentów urodzinowych).
Ale ponieważ mam "małą niewiadomą" w postaci pobytu w szpitalu "niewiemkiedy" proszę, czy mogłaby mi któraś sms'em przypomnieć, gdyby zdarzyło mi się nie wpłacić na czas? Podam nr na PW, tej która się zobowiąże
A dla naszych JUBILATEK styczniowych STO LAT :kwiatek: