Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

no to spóźnione wszystkiego najlepszego 😉
Kochani rozumiem ze fundusz na prezent to 180 zł .

Osobom które wpłaciły 200 , zwróce po 20 zł .
A nie miało zostać 200zł?
To ustalcie to miedzy sobą juz na 100 % bo ja już zaczynam płacić za prezenty a odezwało sie zaledwie kilka osób w tej sprawie.
Ciska, widocznie innym jest wszystko jedno skoro nie zabrali głosu w tej sprawie. Osoby, którym zależało żeby uzgodnić to się odezwały, żeby zostało 200zł.
jak dla mnie może 200 zł zostać  😀
chyba bylo juz ustalane ze mimo wszytsko placimy 200zł
spara byla poruszana nie tak dawno i wszyscy ktorzy sie odezwali byli na tak
okej  😉
dokładnie - zostaje 200 zł koniec i kropka 🙂 😅
Odezwę się, żeby nie było - jestem za.
Ja tez jestem za 🙂
Ja tez jestem za. Ciska ale Ci namieszałam z tymi prezentami  :kwiatek: Przepraszam  😡
też jestem za🙂 100 wpłaciłam, drugie 100 poleci w lutym😉
Ja też jestem za.
ciska, Mamy jakieś nowe przelewy może?  🙂
Cholera! Zapomniałam na śmierć o wpłacie! 😵 😵
Czyli wypadłyśmy z gry? 🙁 Mogłabym jeszcze wysłać pieniądze jutro, max pojutrze, po prostu zapomniałam 🤔 A na volcie ostatnio rzadko byłam, bo teraz mam matury, wcześniej byłam na kursach ratowniczych, a wcześniej wyjechałam.. 😵 😵
PRZE-PRA-SZAM
Agniecha ja myślę, że tak, ale niech wypowie się więcej osób
agnieszka - jak wpłacisz szybko, to dla mnie możesz brać udział.

ja też jestem za 200zł 🙂
200 🏇
Ja też za 200 jestem 🙂
w ogóle coś mi się porypało i myślałam, że raty są rozpisane co miesiąc, a więc do końca grudnia 75, potem koca stycznie znów pewnie jakieś 5 dych... a tu proszę, jaka ulga dla portfela i wpłata dopiero za jakiś dłuższy czas 🙂

Proszę o fotki prezentów jak będą 🙂!!
agniecha930 - wpłacaj i baw sie z nami 😉

dla mnie moze byc 200
A moim zdaniem: nie ma takiej opcji agniecha...

zabawa ma swoje zasdy, był wyznaczony termin, zapomniałaś Twoja strata, lepiej nie ryzykować że zapomnisz ponownie bo masz matury.
Chyba że cała kwota z góry wtedy prosze bardzo. Potem znowu ktoś będzie ,,cierpiał" jak ja że na koniec zabawy zabrakło na jego prezent, a to jest cholernie niemiłe 🙄
zairka 👍 przy takich akcjach tez jestem za wplata calej sumy.
Kazdy znajdzie jakies wytlumaczenie,ktos strajkuje, ktos ma sesje, komus dziecko choruje...i tak w kolko🙂
kolorwiatru np. niemiała dostepu do neta, wiem bo z nia rozmawiałam (jednak ona bawiła sie z nami w tamtym roku i wiem ze najmniejszych problemów niebyło), zaraz Nirv sie obudzi że jednak ona tez bardzo by chciała..
uwazam ze powinnismy bawić się w odpowiedzialnym, rzetelnym gronie... jak ktos zapomnia niech ustawi przypomnienei w telefonie i po problemie 😉
jak agniecha właci całe 200zł to niech się bawi.
Zairka  :kwiatek: to prawda nie miałam neta. Natomiast jesli ogół nie będzie miał nic przeciwko jutro zrobię wpłatę.
też jestem za 200 zł!
I miałam wczoraj urodzinki 🙁
aniaagre to spoznione sto lat 😅 :kwiatek:
Karla🙂, dziękuję 🙂
aniaagre wszystkiego naj naj najlepszego
Ja też stoję za 200zł 🙂.

agniecha930 - jak wpłacisz szybko całośc to też nie ma problemu wg. mnie...

aniaagre - sto lat, sto lat 😅 i napisz do Ciski w sprawie prezentu 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się