Ciska, widocznie innym jest wszystko jedno skoro nie zabrali głosu w tej sprawie. Osoby, którym zależało żeby uzgodnić to się odezwały, żeby zostało 200zł.
Cholera! Zapomniałam na śmierć o wpłacie! 😵 😵 Czyli wypadłyśmy z gry? 🙁 Mogłabym jeszcze wysłać pieniądze jutro, max pojutrze, po prostu zapomniałam 🤔 A na volcie ostatnio rzadko byłam, bo teraz mam matury, wcześniej byłam na kursach ratowniczych, a wcześniej wyjechałam.. 😵 😵 PRZE-PRA-SZAM
Ja też za 200 jestem 🙂 w ogóle coś mi się porypało i myślałam, że raty są rozpisane co miesiąc, a więc do końca grudnia 75, potem koca stycznie znów pewnie jakieś 5 dych... a tu proszę, jaka ulga dla portfela i wpłata dopiero za jakiś dłuższy czas 🙂
zabawa ma swoje zasdy, był wyznaczony termin, zapomniałaś Twoja strata, lepiej nie ryzykować że zapomnisz ponownie bo masz matury. Chyba że cała kwota z góry wtedy prosze bardzo. Potem znowu ktoś będzie ,,cierpiał" jak ja że na koniec zabawy zabrakło na jego prezent, a to jest cholernie niemiłe 🙄
zairka 👍 przy takich akcjach tez jestem za wplata calej sumy. Kazdy znajdzie jakies wytlumaczenie,ktos strajkuje, ktos ma sesje, komus dziecko choruje...i tak w kolko🙂
kolorwiatru np. niemiała dostepu do neta, wiem bo z nia rozmawiałam (jednak ona bawiła sie z nami w tamtym roku i wiem ze najmniejszych problemów niebyło), zaraz Nirv sie obudzi że jednak ona tez bardzo by chciała.. uwazam ze powinnismy bawić się w odpowiedzialnym, rzetelnym gronie... jak ktos zapomnia niech ustawi przypomnienei w telefonie i po problemie 😉