Zabeczko ale gdyby dla Ciebie zabrakło na prezent i zamiast prezentu za 200zł dostałabyś za 120zł bo ktoś się nie wywiązał i reszta nie chciałaby się złożyć to byłabyś zadowolona? Bo ja raczej nie...
Wtedy byłaby to dla mnie nauczka- nie brac udziału w tego typu zabawach. Nie jest to miłe fakt... ale w zeszłym roku była tylko jedna wpadka... a w tym przy ,,dodatkowych" składkach może być ich więcej.
Jest wiele sposobów aby się uchronic od takich sytuacji. Chociażby właśnie nie zapisywac ludzi którzy sa na - nieuczciwych...
zabeczka17 no własnie, gdybyś Ty zapłaciła 200 zł a na Twój prezent już by nie starczyło?? Super nie?? Nauczka dla osoby uczciwej?? Raczej trzeba unikać osób nieuczciwych i ich karać a nie te bogu ducha winne.
Co do nieuczciwych to można zapisywać, pod warunkiem, że zapłacą całą kwotę z góry. Zabeczko ja nie twierdzę, iż nie masz racji, lecz nawet jak widać przy zaufanych revoltowiczach wychodzą takie kwiatki...
edit:
Już jutro pierwsze urodziny.😉 Ciekawe co tam z prezentem Naciau.😉
Jak ciska edytuje listę to zobaczymy kto nie zapłacił. Wtedy powinno się wykreślić taką osobę, bo jest zagrożenie, że znowu nie wpłaci i jakaś osoba zostanie bez prezentu, a tego nie chcemy.
Możne się znajdzie chętny na miejsce wykreślonych, który wpłaci pieniądze.
Czekamy 🙂, ciekawe czy ktoś wpłacił 🙂. Jak dotąd jeśli o mnie chodzi, w tabelce się wszystko zgadza 🙂. Jesli chodzi o mnie, to nawet jak część osób nie wpłaci, może zostać stawka 200zł za rok 🙂.
akzzi wpłaciłą ( 5 zł mniej co prawda , mam nadzieję, że to nie jest spowodowane tym , że urodziny ma w styczniu już), wygląda na to, że nie wpłąciła kolor (wiatru), ale chyba coś jej mało na forum ostatnio ?? poza tym agniecha, nirv i niewidzialna.